@CaliGirl-0 teşekkürler. Bizimkiler yanlarında asi kartları olacak.
mrme12 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: IR-5 Vize Süreci (ABD Vatandaşlarının anne ve babası)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
-
RE: IR-5 Vize Süreci (ABD Vatandaşlarının anne ve babası)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
@CaliGirl-0 Bizimkilerden 864A formunu istemişler. DQ aşamasında herşey ok denmişti halbuki. Emaillere tekrar bakınca da şimdi farkettim ki meğer 1 hafta once NVC Dan email gelmiş. NVC de Login olunca invox da gördüm. Eşimin 864A formunu istemişler. Eşim çalışmıyor . Yinede doldurup göndereceğiz.
Caligirl ve diğerleri
Ceac bir daha bakın yeni msj var mı diye -
@CaliGirl-0 Bizimkiler de İzmir den gelmişti tekrar döndüler. Bizim sarı formda da joint sponsor sütun altında işaretlemisler i864a yi. Ama i864a household member için bir form. Ayrıca NVC login olunca oradaki mesajda açık olarak Spouse i864a istenmiş. Sizde NVC login olunca böyle bir msj var mı? Bize vize mülakat dan 2 hafta filan önce gelmiş o msj ama gözden kaçmış.
Evrak gönderme konusunda da haklisiniz net bir bilgi yok . benim planım önce online upload etmek. 1 hafta 10 gun bekleyip haber gelmezse pasaport u ve i864a yi posta ile göndermek.
-
@ksk88 Bizim de bugün geldi vizeli pasaport ve süreç tamamlandı. Inşaallah Caligirl seninki de en kısa sürede sonuçlanır
-
RE: Kanada Turist Vizesi BaşvurusuKanada içinde yayımlandı
@idil13 genelde basvurudan 2 ay sonra filan haber cikmaya başlıyor...
-
RE: Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi YenilemeZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@ATS16 teşekkür ederim bilgi için
-
RE: Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
@zorbacie Ayni sekilde ben de once anneme GC, o olduktan sonra da F2B ile 21 yas ustu bekar abime GC basvurusunda bulanacagim.
Annenin ve senin surecin hakkinda tarihleri paylasabilirsen sevinirim. Annen TR de Konsoloslukta mi yoksa Amerika da change of status yapacak?
Ben anneme bu yilin Nisan ayinda basvurdum GC icin -
RE: Resmi işlemler için kullandığınız çeviri (translation) hizmetleriDevlet İşleri ve Bürokrasi içinde yayımlandı
Gercek Tercume sirketini kullandim. Websitesi vatisa ile. Fiyatlari uygun, hizmetleri hizli, tavsiye ederim
-
RE: Kanada Turist Vizesi BaşvurusuKanada içinde yayımlandı
@pirilparlak Kis doneminde ucuslarda rotarlari dusunurek 1-2 gun erken varmak mantiklidir.
-
RE: Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
@sabahattin-Pesen Nisan 2023 gibi online başvuru Türkiye de işlem icin
mrme12 tarafından gönderilen son iletiler
-
@CaliGirl-0 bildiğim kadarıyla bir sponsor ile kendi varliklarini ortak olarak gösterebilir. Eşi imzalamazsa cocugununun kendi income inin yarısını sayilir. Ama bir avukata danışın biran önce bir çıkış yolu bulunur bence.
-
RE: Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi YenilemeZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@dedekaan Ben UPS e teslim ederken odeme yaptim. Daha sonra vize onaylaninda bir email geldi. Ondaki link ile de geri iade icin secimi yapip odememi yaptim. Sonra passport pickup oldu ve UPS ile geldi.
-
@ATS16 teşekkür ederim bilgi için
-
RE: Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)Gündem içinde yayımlandı
@kskn evrakları gönderirken pasaport ile beraber foto da gönderdiniz mi
-
Konsolosluk a gönderilmesi gereken evraklarda 1 adet foto diyor . Acaba onu gonderiyormuyuz yoksa digital upload olduğu için gerek yok mu. Süreci tamamlayan arkadaşlar yazabilir mi?
Evraklar:
Pasaport
DS-160 onay sayfası
ABD vizesi bulunan bir önceki orijinal pasaport. visa
Bir adet son altı ay içerisinde çekilmiş, arka fon beyaz ve 5X5 cm boyutlarında renkli
fotoğraf. -
@Julian-Ummora Sanirim sadece Konsolosluk olan illerin VFS ine verebiliyorsunuz. O da sadece basvurdugunuz ilin. Ornek eger ANK Konsolosluk ise, Istanbul VFS e bile veremiyorsunuz. Ya Ankara VFS ya da UPS.
-
@mehmetk umarım en kısa sürede normal bir sürece girer.
-
@Ezgi-Korkut su andaki vizeniz tarihi ne zaman bitiyor. O nedenle olabilir. Forumda vize expire olmadan basvuranlara önden tarih verse de sonra reject etti.
Vizeniz son 12 ayda expire olmadı ise başvurunuzu işleme almıyorlar gibi. Geçen senelerde böyle degildi
-
@Ezgi-Korkut evet randevu alınca instructions karda posta ile gönderin diyecek muhtemelen
-
@mehmetk mulaktsiz yenileme koşullarından biri önceki vizeyi aldığında 18 yaş üzeri miydi. Kızınız durumu öyle miydi. Ondan dolayı sorun olmuş olabilir.