DV2024 Mülakat Deneyimleri
-
@fahriakc evet kardeşim yeşil pasaportlu kişiyim vaka numaram ise 194xx idi sürecim hayli yorucu ve güzel geçmişti
-
@ATS16 evet yarına kaldık , teknik sorun diye, inşallah yarın her şey güzel sonuçlanır. Sohbet ettiğimiz arkadaşlardan sadece birine vizen onaylandı dendi, kalan kimseye ben dahi bir şey söylenmedi.
-
@Mehmet-K Hayırlı olsun , yorucu olmuş ama sonunda almışsınız vizenizi. yeni hayatınızda şansınız bol olsun.
-
@Yaman-0, içinde söyledi: DV2024 Mülakat Deneyimleri
@ATS16 evet yarına kaldık , teknik sorun diye, inşallah yarın her şey güzel sonuçlanır. Sohbet ettiğimiz arkadaşlardan sadece birine vizen onaylandı dendi, kalan kimseye ben dahi bir şey söylenmedi.
Hayırlısı olsun, umarım yarın siz ve diğer arkadaşların hepsi vizelerini alabilir.
-
@TommyGun vizeniz hayırlı olsun
-
Merhaba arkadaşlar. Talihliler arasında Mülakatını Amman - Ürdün’e taşıyan oldu mu acaba ? Deneyimlerini öğrenmek isterim. Herkese bol şanslar
-
@Yaman-0 Hocam merhaba, bizim de yarın randevumuz var inşallah sorun çözülmüş olur ve inşallah bu sorun kota dolması gibi bir sorun değildir.
Size saat kaça verdiler randevuyu ve çok kişi var mıydı gelip geri dönen acaba yarın aşırı bir yoğunluk olur mu? -
@asdwqq inşallah randevunuz sorunsuz geçer vizenizi almanızı yüce Allah tan diliyorum.
-
@cemal1153 Teşekkürler. İnşallah bekleyen herkes en kısa sürede kavuşur vizesine 🙏🏼
-
Arkadaşlar, sistem bugün çalışıyor. Sabah gidip parmak izlerimizi verdik. Herkese hayırlı olsun
-
Vize basılı Pasaportlarımızı ve Sarı zarflarımızı 09/09/2024 saat 15:30 itibariyle almış durumdayız. Gönül ister herkes beklediği sonuca ulaşsın. Gidene kadar ve gittikten sonra neler yaşarız paylaşırım. Forumda kalmaya ve elimden geldiğince paylaşmaya devam.
-
Arkadaşlar, az önce konsolosluktan çıktık. Vizemiz onaylandı ✅ Mülakat deneyimimi daha doğrusu sağlık muayenesi deneyimimi en kısa sürede paylaşacağım. Herkese kısa bir teşekkür etmek için hemen yazmak istedim. İnşallah bekleyen herkes en kısa sürede vizesini alır.
-
@asdwqq Merhaba , yok gerçekten sorun vardı çünkü her kesi parmak izi almadan çıkartılar . Yani vize bitimi değil. Birde bence bu sene vize bitti diye sorun olmayacak sadece mülakat şansı verilmeyenler çok fazla
-
@Yaman-0 bugün ki görüşmenin sonucu olumlu sonuçlandı mı?
-
@vonmanc Merhaba, Formül A Formül B dediğiniz belgeler nedir acaba nereden temin ediliyor.
-
@asdwqq hayırlı olsun tebrikler
-
@Yaman-0 Evet gerçekten sorun varmış bende sordum gittiğimde ama kısa sürmüş ve halledilmiş. Bugün gittik ve vizemiz onaylandı çok şükür. Darısı herkesin başına 🙏🏼🙏🏼
-
@Yaman-0 Başka ülkelerde de bu sorun yaşanmış. Tıpkı sizde olduğu gibi ertesi gün tekrar çağırmışlar
-
@ATS16 Evet az önce çıktık onaylandı. 3 gün içinde pasaportunuzu postadan alırsınız dediler.
-
Arkadaşlar az önce çıktık parmak izimizi aldılar, benim doğum yerim Özbekistan ama başvurum Türkiye’den yapmıştım bunu sorun yapacaklarını düşünüyordum ama çok şükür bir sorun çıkmadı vizeniz onaylandı dendi.
3 gün içinde postadan vizenizi alırsınız dendi.
Herkese çok çok teşekkür ediyorum.
Mülakata girecek tüm arkadaşlara Allahtan hayırlısıyla onaylanmasını diliyorum.🤲🏻
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum