Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @hesen hosgeldiniz sayin hesen 🙂
    su an icin herhangi bir degisiklik yapmayin bence. Mulakat tarihiniz aciklandiktan sonra konsolosluk ile iletisime gecerek DS260 formunuzu actirin ve bilgileri duzeltin. Bu bilgileri duzeltmeniz herhangi bir soruna neden olmaz. Formu doldururken imzamdaki paketten yararlanabilirsiniz, eger onun disinda sorulariniz olursa bu konuda sorabilirsiniz.


  • @crazycells teşekkürler case 32×××de bunun için korkuyorum şimdiden ds 260 açtırmaya.önerinzi dikkate alacam.bizim mulakat Gürcüstanda olacak İnşallah.Sizce mulakat tarihimiz ne zaman olur? Numaramız çok büyük

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @hesen Temmuz ya da Agustos olur kanimca... Evet, Gurcistan'da gireceksiniz mulakata.


  • Bu ileti silindi!

  • @crazycells selam göndereceğiniz yazını paylaşırsanız çok sevinirim teşekkürler


  • Mülakat tarihimiz 8 Ocak olarak belli olduktan sonra doktor randevumuzu 18 Aralık Pazartesi için internetten oluşturduk. Haftasonunu Ankara'da geçirmek üzere 16 Aralık günü Bursa'dan kendi aracımız ile yola çıktık. Biz 4 kişilik bir aileyiz ve her aile bireyi için bir randevu saati aldık. İlk randevu saat 10.15'de idi. Biz saat 9:30'da Dr.Ungan'ın bekleme salonunda idik. Randevu saatini beklemeden direk evrak işlemlerini başlattılar. Bizden pasaportlarımız, Case Numaramızın yazılı olduğu randevu mektubu ve aşı kartlarını istediler. Daha sonra webcam ile sırası ile fotoğralarımız çekildi. Bizden beklememiz istendi. Bekleme salonu hemen hemen dolu idi ve ağırlık olarak İran vatandaşları vardı. Aşağı yukarı yarım saat bir beklemeden sonra ilk olarak beni çağırdılar. Bir görevli eşliğinde muayene odasına geçtik. Boyum ve kilom ölçüldü. Daha sonra bir önlük verilerek sadece iç çamaşırım kalacak şekilde soyunup önlüğü giymem istendi. Hazırlandım ve bir 10 dk. belkemeden sonra bayan Ungan muayene için geldi. Tansiyonum ölçüldü. Boğazıma baktı ve göğsümü dinledi. Bu esnada forumda daha önce de yazılan klasik soruları sordu. Su çiçeği geçirip geçirmediğimi sordu. Bu konuda net cevap istiyor 🙂 Daha sonra her iki koldan aşılarımı yaptı. Muayene bitince giyinip bekleme salonuna geçtim. Asıl talihli olan eşim çağrıldı. Eşime nereye gitmek istediğimiz, ne iş yaptığımız, gitme nedenlerimiz gibi bir dizi sorular da sormuş. Eşimin aşı kartı mevcut idi, onu kontrol ederek eksik aşılar yapılmış. Daha sonra 10 yaşındaki kızım ve 6 yaşındaki oğlum annesi refakatinde sırası ile muayeneye alındı. Aşıları yapıldı. Buraya kadarki işlemler için 3500 TL gibi bir rakamı kredi kartı ile ödedik (1 Dolar : 3.85 TL olarak hesaplandı). Daha sonra alt kattaki Düzen laboratuvarına yönlendirildik. 15 yaş altı çocuklar için Düzen lab.dan birşey gerekmiyormuş. Burada kayıt işleminden sonra eşim ve benden kan alındı, idrar numunesi verildi ve akciğer filmi çekildi. Bu işlemler için 1000 TL gibi bir rakam kredi kartı ile ödendi. Toplamda 4500 TL gibi bir ödeme yapmış olduk. Biz işlemler bittikten sonra Bursa'ya döneceğimiz için raporu alması için abimin ismini verdim. İşimiz bittiğinde saat 12:30 idi. Raporu henüz almadık ama bu saate kadar Unganlardan bir telefon almadığımız için sorun olmadığını düşünüyorum.
    Şimdi artık 8 Ocak tarihini beklemedeyiz.


  • @mehmett merhaba hayırlı olsun şimdiden , mülakat tarihinin belli olduğu maili hangi tarihte almıştınız ?


  • @greenleo 15 Kasım günü, Current olduktan 3 gün sonra


  • @mehmett teşekkür ederim . Case no ile current olduktan sonra statümüzü görebileceğimiz bir yer varmıydı?


  • @mehmett DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:

    Mülakat tarihimiz 8 Ocak olarak belli olduktan sonra doktor randevumuzu 18 Aralık Pazartesi için internetten oluşturduk. Haftasonunu Ankara'da geçirmek üzere 16 Aralık günü Bursa'dan kendi aracımız ile yola çıktık. Biz 4 kişilik bir aileyiz ve her aile bireyi için bir randevu saati aldık. İlk randevu saat 10.15'de idi. Biz saat 9:30'da Dr.Ungan'ın bekleme salonunda idik. Randevu saatini beklemeden direk evrak işlemlerini başlattılar. Bizden pasaportlarımız, Case Numaramızın yazılı olduğu randevu mektubu ve aşı kartlarını istediler. Daha sonra webcam ile sırası ile fotoğralarımız çekildi. Bizden beklememiz istendi. Bekleme salonu hemen hemen dolu idi ve ağırlık olarak İran vatandaşları vardı. Aşağı yukarı yarım saat bir beklemeden sonra ilk olarak beni çağırdılar. Bir görevli eşliğinde muayene odasına geçtik. Boyum ve kilom ölçüldü. Daha sonra bir önlük verilerek sadece iç çamaşırım kalacak şekilde soyunup önlüğü giymem istendi. Hazırlandım ve bir 10 dk. belkemeden sonra bayan Ungan muayene için geldi. Tansiyonum ölçüldü. Boğazıma baktı ve göğsümü dinledi. Bu esnada forumda daha önce de yazılan klasik soruları sordu. Su çiçeği geçirip geçirmediğimi sordu. Bu konuda net cevap istiyor 🙂 Daha sonra her iki koldan aşılarımı yaptı. Muayene bitince giyinip bekleme salonuna geçtim. Asıl talihli olan eşim çağrıldı. Eşime nereye gitmek istediğimiz, ne iş yaptığımız, gitme nedenlerimiz gibi bir dizi sorular da sormuş. Eşimin aşı kartı mevcut idi, onu kontrol ederek eksik aşılar yapılmış. Daha sonra 10 yaşındaki kızım ve 6 yaşındaki oğlum annesi refakatinde sırası ile muayeneye alındı. Aşıları yapıldı. Buraya kadarki işlemler için 3500 TL gibi bir rakamı kredi kartı ile ödedik (1 Dolar : 3.85 TL olarak hesaplandı). Daha sonra alt kattaki Düzen laboratuvarına yönlendirildik. 15 yaş altı çocuklar için Düzen lab.dan birşey gerekmiyormuş. Burada kayıt işleminden sonra eşim ve benden kan alındı, idrar numunesi verildi ve akciğer filmi çekildi. Bu işlemler için 1000 TL gibi bir rakam kredi kartı ile ödendi. Toplamda 4500 TL gibi bir ödeme yapmış olduk. Biz işlemler bittikten sonra Bursa'ya döneceğimiz için raporu alması için abimin ismini verdim. İşimiz bittiğinde saat 12:30 idi. Raporu henüz almadık ama bu saate kadar Unganlardan bir telefon almadığımız için sorun olmadığını düşünüyorum.
    Şimdi artık 8 Ocak tarihini beklemedeyiz.

    kan ve röntgen ilk gün çıkıyor. onlarda problem olursa arıyorlar. ama idrar tahlili ertesi gün çıktıgı ıcın bekletiliyoruz... idrarda da sadece gonoreye baktıkları için problem yok.. saygılar


  • @greenleo İlk başvuruda aldığınız Confirmation Number ile başvuru sayfasından "Check Status" ile kontrol edebilirsiniz. Zaten mail durumunuzda güncelleme olduğuna dair bir bilgi maili. Mektubu az önce yazdığım şekilde görebilirsiniz.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @hesen merak etmeyin sayin hesen, en yakin zamanda koyacagim.


  • @crazycells teşekkürler


  • Mülakat tarihimiz 3 ocak, 18 aralık günü sağlık raporu kısmını eşimle beraber hallettik. Ankara'da oturduğumuz için sabah 9:00'a randevumuzu aldık ve saat 8:45 gibi de Unganlardaydık. Unganların yeri oldukça merkezi Kuğulu Park'ın karşısındaki iş merkezinde 4. katta. Binanın altında dost kitabevi var. Sabah 8:45 gibi geldik ama daha açılmamıştı o yüzden yandaki bekleme salonunda bekledik. Saat 9'da pasaportlarımız ve dvlottery sayfasından aldığım çıktı ile girişimiz yapıldı. Fotoğraf götürmenize gerek yok orada webcam aracılığı ile resminiz çekiliyor. Daha sonra resminizin ve bilgilerinizin olduğu bir evrak oluşturulup imza atmanız isteniyor. İmza işlemini de hallettikten sonra 3. kattaki düzen laboratuvarına indik. Eşim ve benim toplam tahlil ücretimiz 907 TL tuttu. Kan ve idrar alındı daha sonra da akciğer filmimiz çekildi. İşlemlerimiz bittikten sonra tekrar 4.kata Unganların ofisine çıktık. Muayene sıram geldiğinde paravanın arkasına geçip hastane önlüğü giymem istendi tüm elbiselerinizi çıkartıp sadece önlükle kalıyorsunuz. Daha sonra doktor Handan Hanım geldi tansiyon ölçümü yapıldı. Uyuşturucu kullandınız mı? Herhangi bir yerinizde piercing yada dövme var mı? İntihar etmeyi düşündünüz mü? Birini öldürmeyi düşündünüz mü? Alkol sigara kullanır mısınız? Alkollü araç kullanıp ehliyetinize el konuldu mu gibi rutinleşmiş soruları sordu. Bunların hepsine hayır deyince de muayenem tamamlandı ve aşı kısmına geçildi 2 doz sol koldan 1 doz da sağ koldan olmak üzere 3 adet aşı yapıldı. Bu arada aşıyla alakalı herhangi bir belgemiz yoktu. Benden sonra eşim de aynı şekilde 3 aşı olmuş. Aşı ve muayene ücreti olarak Unganlara 1628 TL ödeme yaptık. Toplamda iki kişi aşı kartımız olmadan 2535 TL ödeyerek sağlık raporu kısmını tamamladık. Son aşama mülakat kısmı, umarım onu da kazasız belasız halledip vizemizi alıp deneyimlerimizi paylaşırız 🙂 Herkese bol şans 🙂


  • @civil_engineer
    Mulakat tarihlerimiz ayni bro.

    3 ocakta benimde ama london bas Konsoloslugu da benimki...

    Sikinti su ki 18 ocakta London Konsoloslugu tasiniyor.

    Hala merak tayim ne gibi suprizler bekliyor beni..

    Cidden belki guzel bi sans cikanlara icin ama surecte uzun ver dusundurucu herkes hazirlik ve plan yapti umarim mulakat hersey yolundan gider .

    Yeni yilin ilk mulakat lari ugurlu gelir


  • @pilot23 umarım bir sıkıntı olmadan vizelerimizi alırız. Zaten baya bir havaya girdik kötüsünü düşünmek dahi istemiyorum 🙂


  • Bütün evraklarımı 18 aralık günü tamamladım. 3 Ocaktaki randevu için çok mu erken davrandım acaba? Vukuatlı nüfus kaydı üzerinde 6 ay geçerlidir diyor ama bankadan aldığım 1 yıllık hesap dökümü konusunda şüpheye düştüm.


  • @civil_engineer Aynı saatlerde Unganlarda imişiz. Sanırım biz sizi gördük, zaten çift olarak bir Türk siz vardınız. Biz de 2 çocuk ile dörtlü koltuğu işgal eden aileydik:)


  • @mehmett evet Mehmet Bey biz de sizi gördük hemen karşınızda oturuyorduk 🙂


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

105
Çevrimiçi

41.0k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum