Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Bir arkadaş 4 eylülde mülakata girdi ve onaylandı hatta şuan durumu issued fakat bir sorusu var. Kendisi öğretmen ve okulun açtığı maili vermiş tüm bu gc süreçleri için. Bu maili okul kapatacakmış. Bu saatten sonra bu maille ilgili herhangi bir şeye ihtiyacı var mıdır?

• @MomisCan gözünüz aydın şükürler olsun bunu da bitirmişsiniz

• Sevgili @gucarslan ve tüm forum üyeleri,

4 Eylül'deki randevumuzu tamamladık ve vizeniz onaylandı cümlesini nihayet duyduk. Fakat şöyle birşey oldu. Dosyamız beklendiği check statuste gibi önce AP ye sonra da issued'a döndü fakat 4 kişilik aileden benim dosyam halen AP olarak gözüküyor yani ailede 3 kişi (asıl talihli dahil) Issued fakat ben halen AP yim. Bu tarz bir durum daha önce yaşayan var mı? Gün içerisinde tekrardan düzelir mi dersiniz?

Not:Bu arada Ankara'dan gelen herhangi bir mail yok.

Teşekkürler.

• ⭐⭐⭐⭐

@ridetowild az önce mülakat deneyimlerinde bu sorunuzu cevapladı @gucarslan

• @ATS16 Pasaporta Khakim Muratov diploma Hakim Muratov, ama Türk pasaport Hakim Murat, bende çifte vatandaşlık, normalde sadece soyad değişti ama isim alfabe kullanımı fark.

• @ATS16 isim denklik aldım orda da Khakim Muratov sonrası Hakim Murat T.C. ✅

• ⭐⭐⭐⭐

@Yaman-0 bu isim denklik evrakını mülakat esnasında yanınızda bulundurursanız, bu evrak Türkçe veya İngilizce değilse yeminli tercümesini yaptırıp noter onaylatırsanız sürecinizi kolaylaştıracaktır diye düşünüyorum

• @ATS16 Türkçe e-devleten aldım zaten. Teşekkür ederim, inşallah

• @ATS16 Merhaba,
    Cevabınız için teşekkürler. Aslında benim merak ettiğin aileden sadece 1 kişinin AP de kalanların Issued'e dönmüş olmasıydı, fakat hem sizin hem de @gucarslan'ın yönlendirmeleriyle eğer Ankara'dan bir mail gelmediyse bu tarz durumların normal olduğunu. Buraya ileti olarak da ekleyeyim ki daha sonra benzer durumu yaşayan arkadaşlar olursa küçük kalp çarpıntıları yaşamasın.

Tekrardan Teşekkürler.

• ⭐⭐⭐⭐

@ridetowild pasaportlarınızı sorunsuz aldığınızda da güncelleme yapmanızı bekliyoruz, tebrikler

• Merhaba, evrak teslimi yaparken Ankara'da evlilik cüzdanının fotokopisini mi vereceğiz aslını mı acaba

• ⭐⭐⭐⭐

@geçmiştengeleceğe mülakat öncesi evrak teslim esnasında evlilik cüzdanının hem aslını hem de 1 adet fotokopisini vereceksiniz. Konsolos mülakatınızı bitirdikten sonra aslını size geri verecek diplomanızın aslı ile birlikte

• @geçmiştengeleceğe merhaba, bizden evlilik cüzdanı ve iki adet fotokopisi istenildi.

• @Tolga-Ozkan, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@geçmiştengeleceğe merhaba, bizden evlilik cüzdanı ve iki adet fotokopisi istenildi.

@ATS16, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@geçmiştengeleceğe mülakat öncesi evrak teslim esnasında evlilik cüzdanının hem aslını hem de 1 adet fotokopisini vereceksiniz. Konsolos mülakatınızı bitirdikten sonra aslını size geri verecek diplomanızın aslı ile birlikte

Çok teşekkür ederim son 3 gün 🙏

• @MomisCan harika haber güzel bir hayat ailenizi bekliyor 🙂

• @geçmiştengeleceğe inşallah vizeniz onaylanır. Hayırlı haber bekliyoruz.

• Yarın sabah mülakat. İnşallah hayırlısıyla onaylanır. Okuyan herkesten hayır duası bekliyorum. Allahın izniyle duası kabul olunanlarda olur. Amin 🤲🏻

• @Yaman-0 inşallah Allah’ın izniyle geçer hayırlısı olsun hakkınızda

• Arkadaşlar öncelikle doğru yere yazıp yazmadığımdan emin değilim ülkeye Gireli yaklaşık 92 gün oldu ve Green kart elime ulaşmadı ödemesini buraya gelmeden bir ay önce yani dört ay önce yapmıştım ve şu an kontrol ettiğimde sadece ödemeniz alındı diye bir ibare çıkıyor 90 günü geçtikten sonra bir şey yapmamız gerekiyordu diye hatırlıyorum bu konuda bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim

• @Yaman-0 hakkınızda en guzeli kolaylıkla hayırlısıyla olsun inşaallah

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

142

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |