Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
19.4k 1.0k 885.6k 953
  • ⭐⭐

Merhabalar,

HKN ile ilgili soyle bir gelisme oldu. Dr. Nicolson & Associates kurumu ile saglik muayenesi randevusu almak icin iletisime gecmistim. Kendilerinin ilettigi 19 Eylul'den farkli bir gun olabiliyor mu diye sormustum(Mulakat tarihine yakin bir zaman). Kendileri raporun 7-10 gun icinde ciktigini eger benim istedigim tarihler olacaksa, konsoloslukla iletisime gecip mulakata saglik raporsuz girip giremeyecegimi sormami istediler. 2nl henuz gelmediginden dolayi konsoloslukla iletisime gecmedim. Bugun saglik kurumuna mail attim randevu olusturulmasiyla ilgili onlarda asagidaki sekilde bir donus yaptilar. HKN icin artik saglik raporu olmadan mulakata giremeyecegiz gibi duruyor.

image.png

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@onuru

Daha önce @EzgiLera ve bende yazmıştım size bu konu ile ilgili yanlış hatırlamıyorsam. Sağlık kurumunun tavsiye ettiği tarihteki (19.09.24) sağlık muayenesine katılarak raporunuzu alarak (kontrolün sorunsuz geçeceğini düşünürsek) mülakata katılmanız dahilinde geçen toplam süre ile sağlık raporu olmaksızın mülakata katılmak ve sonrasında (03.10.24 veya sonrası) raporun konsolosluğa ulaştırılması toplam süresi kıyaslandığında yaklaşık aynı olacak.

Kişisel nedenlerden dolayı 19.09.24 - 02.10.24 tarihleri arasında erteleyemeceğiniz hayati farklı bir durum yok ise, sağlık kurumunun tavsiye ettiği/yönlendirdiği şekliyle planlama yapmanız süreciniz için daha doğru olacaktır. Hayırlısı olsun sizin için...

• ⭐⭐

@ATS16 merhabalar, evet hatirliyorum yazdiklarinizi. Bende sizin ilettiginiz gibi saglik kurulusunun onerdigi tarih icin randevu olusturulmasi icin talepte bulundum. herkes icin sorunsuz bir surec gecmesi dilegiyle.

• @onuru Hongkok oturumsuz görüşme kabul ediyor mu? internet sayfasında "Immigrant visas to the United States are processed for citizens and residents of the Consulate General in Hong Kong & Macau."" yazıyor.

• @onuru Onur selam, ben de taşımak istiyorum ama konsolusluk sayfasında "Immigrant visas to the United States are processed for citizens and residents of the Consulate General in Hong Kong & Macau." diye bir yazı var. Senin oturumun var mı Hong Kok'da ?

• bizim 2nl maillerin gelecegi yok sanirim😅

• @rezanclz gerçekten hala gelmemiş olması normal mi

• @yasin34 aklima gelen tek sey 2.bülten aciklandiginda mülakat dagitimi yapilacagi.

• @yasin34 Ankara icin de henuz gonderilmedi mi?

• @seda80 şu ana kadar etmiş bizde o yüzden Hk tercih ettik

• @Bluey gönderilmedi hocam

• @rezanclz inşallah

• ⭐⭐

@seda80 selamlar, onceki dv donemlerinde oturum istemedigi icin dosyami tasidim. suanda kimse bu sorunuza kesin bir cevap malesef veremez. bu nedenle surecle beraber yasayip ogrenecegiz.

• @rezanclz cumaya kadar gelir:)

• @marius selamlar dosya taşıma için bir şartı var mıydı acaba? Direkt bükreş konsolosluğuna dosya taşımak istiyoruz diye mail mi attınız?

• @onuru oturum isterse ne yapmamız gerekiyor

• Arkadaşlar 2025EU21011 dosya numaram, grafiklere baktığımda ağustos 27500 gösteriyordu, bu geçen seneden sarkan değil mi? 2025 kazananı olarak 2025'e sarkıyor bizim dosya onaylanması falan değil mi? ceac'tan Visa Status Check yapıyorum Invalid Immigrant Visa Case Number. diyor bununla ilgili bir hata falan mı yaptım acaba, kısa bir şekilde baştan sonra bilgilendirecek var mı? dosyayı doldurup yolladıktan sonra salmıştım unuttum gitmişti ciddi anlamda, şimdi tam olarak gerçekten yolu unuttum yani :face_with_tears_of_joy:

• @Burak3445 merhaba. İngiltere'de dil okulu düşünmeni tavsiye etmiyorum, ben oradaki konsolosluğa dil okuluyla geleceğimi söylemiştim ve Temporary Residence Permit (dil okuluyla alabileceğin) oturumu kabul etmiyoruz dediler.

• ⭐⭐⭐

Heyecanlı bekleyiş...

image.png

• @cemal1153 arama motoruna ”oturum sorulursa" ”oturum sorgulanirsa“ gibi anahtar kelimelerle aratma yaparsaniz bu sorunuza verilmis yüzlerce cevaba ulasirsiniz, sorulariniz cok spesitik degilse arama motoru ile bulabilirsiniz üstelik forumu hatri sayili süredir aktif kullaniyorsunuz bu sorunun önceden cokca soruldugunu görmemeniz cok zor daha gecen de ayni sekilde basit bir sey sormustunuz siz en iyisi bu basligi oturup bastan sona okuyun.

Benzer Başlıklar

• DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    16k
    14 Oy
    16k İleti
    513k Bakış
    B
    @ReLoad said: @bravist said: Merhaba, Amerika'da green card teslimi için adres bulmakta zorlanıyorum (birkaç kişiye mail attım uzaktan tanıdık birisiyle görüştüm), sanırım sorumluluk almaktan aşırı çekiniyorlar. Araştırdığım kadarıyla digital posta adresi (kutusu) kiralayan firmalar varmış (anytime mailbox, ipostal1, postscan mail). Bunlardan abonelik alsam olur mu, daha önce bu hizmetlerden faydalanan oldu mu? Adres konusunda başka nasıl bir çözüm bulabilirim? California Orange County size uygunsa yardımcı olmaya çalışayım. Tabiki uygun memnun olurum, size mesaj attım.
  • 28 Oy
    16k İleti
    1m Bakış
    boredengB
    @Biks merhaba internette katar türklerden vize istemiyo yazıyo ama transit vize demişsiniz emin olamadım. Transit vize şart mı Doha aktarmalı uçuşlarda?
  • 33 Oy
    11k İleti
    783k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
  • 17 Oy
    8k İleti
    915k Bakış
    gucarslanG
    diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim. dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi. https://x.com/curtismorrison/status/1831075587966083557?t=A0Z7e9KSjFBwv3lAQrNEJg&s=19 https://x.com/ckuck/status/1831088793719386528?t=mofilSQi4woVMCb9mIaGkg&s=19 https://x.com/NicoletteGlazer/status/1831036452630925367?t=bkTNiustKzXM8rRQ-3zy7w&s=19 bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler. her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada. davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum. inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor. sevgiyle kalın.. *iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

21

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k