Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• bizim 2nl maillerin gelecegi yok sanirim😅

• @rezanclz gerçekten hala gelmemiş olması normal mi

• @yasin34 aklima gelen tek sey 2.bülten aciklandiginda mülakat dagitimi yapilacagi.

• @yasin34 Ankara icin de henuz gonderilmedi mi?

• @seda80 şu ana kadar etmiş bizde o yüzden Hk tercih ettik

• @Bluey gönderilmedi hocam

• @rezanclz inşallah

• ⭐⭐

@seda80 selamlar, onceki dv donemlerinde oturum istemedigi icin dosyami tasidim. suanda kimse bu sorunuza kesin bir cevap malesef veremez. bu nedenle surecle beraber yasayip ogrenecegiz.

• @rezanclz cumaya kadar gelir:)

• @marius selamlar dosya taşıma için bir şartı var mıydı acaba? Direkt bükreş konsolosluğuna dosya taşımak istiyoruz diye mail mi attınız?

• @onuru oturum isterse ne yapmamız gerekiyor

• Arkadaşlar 2025EU21011 dosya numaram, grafiklere baktığımda ağustos 27500 gösteriyordu, bu geçen seneden sarkan değil mi? 2025 kazananı olarak 2025'e sarkıyor bizim dosya onaylanması falan değil mi? ceac'tan Visa Status Check yapıyorum Invalid Immigrant Visa Case Number. diyor bununla ilgili bir hata falan mı yaptım acaba, kısa bir şekilde baştan sonra bilgilendirecek var mı? dosyayı doldurup yolladıktan sonra salmıştım unuttum gitmişti ciddi anlamda, şimdi tam olarak gerçekten yolu unuttum yani 😂

• @Burak3445 merhaba. İngiltere'de dil okulu düşünmeni tavsiye etmiyorum, ben oradaki konsolosluğa dil okuluyla geleceğimi söylemiştim ve Temporary Residence Permit (dil okuluyla alabileceğin) oturumu kabul etmiyoruz dediler.

• ⭐⭐⭐

Heyecanlı bekleyiş...

image.png

• @cemal1153 arama motoruna ”oturum sorulursa" ”oturum sorgulanirsa“ gibi anahtar kelimelerle aratma yaparsaniz bu sorunuza verilmis yüzlerce cevaba ulasirsiniz, sorulariniz cok spesitik degilse arama motoru ile bulabilirsiniz üstelik forumu hatri sayili süredir aktif kullaniyorsunuz bu sorunun önceden cokca soruldugunu görmemeniz cok zor daha gecen de ayni sekilde basit bir sey sormustunuz siz en iyisi bu basligi oturup bastan sona okuyun.

• @Flight101 kaç güne açıklanır current olacağım 🙂

• @sevdemimi Belki de 6 binde bırakacaklar garantisi yok yani eli kulağında bugün yarın açıklanır.

• @fahriakc bülten su an 6binde zaten en az 6500 e cikartirlar @sevdemimi her türlü current olur diye düsünüyorum

• ⭐⭐⭐

@sevdemimi Yine 6000 diyebilir bülten...😉

• ⭐⭐⭐

@rezanclz ya 6501 ise 😉

Benzer Başlıklar

• 2688
  • 642
  • 180
  • 73
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

142

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |