Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

@rnc 10k-25k civari diyebiliriz tr-abd Ve abd-tr rotasi icin ayri ayri.
    Yani abdden trye o civarda bisey yollicam, trden bana benzer miktar gelecek 1 ay sonra.

• @charon Wise kullanabilirsiniz evrak istemiyor.

• ⭐⭐⭐⭐

@rnc okuduğum deneyimlerde para transferi yapacağınız günün kuru ile, günlük ve tek seferde USD karşılığı TL 1.000.000 ve üzeri transferlerde ekstra evrak talep edilmiş ve/veya alıcı hesabına paranın geçmesi gecikmiş. Bu nedenle bu tutarın altına da denk gelecek şekilde, gönderilecek meblağ yüksek ise bu doğrultuda farklı günlerde göndermek daha sağlıklı olacaktır, bankanız ile de teyit etmeniz iyi olacaktır.

• Merhaba benim Teb hesabim var ancak hesap kartim yok. Yine de bank of americaya gidip para cekebilir miyim iceriden?

• ⭐⭐⭐⭐

@cansss qr işleminin geçerli olacağını sanmıyorum kartsız işlem yapamazsınız diye tahmin ediyorum

• @Emre-Kurtulmuş içeriden direkt bankadan çeken oldu mu acaba hiç

• ⭐⭐⭐⭐

@cansss içerden bankadan çekemezsiniz atmden işlem yapmanız gerekiyor

• @Emre-Kurtulmuş o zaman bana geçmiş olsun 🙂 teşekkür ederim cevaplarınız için

• @cansss, içinde söyledi: ABD-Türkiye Arası Para Transferleri

@Emre-Kurtulmuş o zaman bana geçmiş olsun 🙂 teşekkür ederim cevaplarınız için

Hocam kripto olarak o parayi nerdeyse ücretsiz şekilde çekebilirsiniz...

• @rnc bunu duydum ama o konularda o kadar deneyimsizim ki elimdeki paradan bile olabilirim diye korkuyorum

@rnc bunu duydum ama o konularda o kadar deneyimsizim ki elimdeki paradan bile olabilirim diye korkuyorum

Hocam teb deki para tl mi $ mi?.

TL ise yapilacaklar şeyleri yazayim. Şuan amerikada sınız sanırım? Binance tr den üyelik açamiyabilirsiniz... ama siz genede tc kimliğiniz ile bir deneyin... Eğer açabilirseniz ne ala... kyc yaptiktan sonra parayi binance tr ye aktarin Tl olarak. Binance senin adin soyadini bildiği için sistem otomatik algiliyor. Para direk hesabina düşüyor. Oradan usdt try paritesinden usdt alin...
    Amerikaya da coinbase üzerinden aktarim yapicaksınız... Coinbase e üye olun burda green card kullanilabilir... Adres belgesi felan istenebilir tam bilmiyorum coinbase üyeliğim çok uzun zaman önce vardi.
    Üye olduktan sonra coinbase üzerinden usdt adresini alin (en ucuz olani) bilgileri doldurduktan sonra binance tr den usdt olarak çekim yapin.. 3-4 dakikada hesabiniza geçmiş olur... Coinbase üzerinden dolar gelince direk bankaya çekebilirsiniz... İşlemler yaklaşık 10-15dk sürer anlatilan gibi çok sürmez 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@cansss açıkcası atmden paranın tamamını çekmeye çalışmak bir süre sonra can sıkıcı oluyor günlük limit düşük kaldığı için. Bizde ilk başta atmden çekmeye başladık 4-5 gün boyuncada kaçırmadan çektik ancak sonra çok uğraştırıcı gelmeye başladı ve tebden direk bofaya swift işlemi yaptık bence direk onu inceleyin derim. Yanlış hatırlamıyorsam 30$ gibi bir masraf ödedik totalde

• ⭐⭐

@cansss hocam acil olarak bu konular hakkinda bilgi sahibi olmanizi oneririm
    Basit finansal bilgilere sahip olmak cok onemlidir.

Abd hesabi acip parayi trden aktarin,bu kadar basit.

• @rnc tebdeki para usd hocam. Çok açıklayıcı yazmışsınız çok teşekkür ederim bunu deneyeceğim mutlaka. Gönderecek olan kişi riske girmek istemedi ama ben öğrenmek için ufak bir meblağ ile deneme yapacağım. Usd ise hesaptaki para yine de yapılabilir mi mantıklı olur mu sizce tr için de?

• @charon çok haklısınız öğrenmek lazım uzun vadede özellikle çok iyi bir yöntem. Benim tr binance hesabım var abd kısmını bilmiyorum sadece

@rnc tebdeki para usd hocam. Çok açıklayıcı yazmışsınız çok teşekkür ederim bunu deneyeceğim mutlaka. Gönderecek olan kişi riske girmek istemedi ama ben öğrenmek için ufak bir meblağ ile deneme yapacağım. Usd ise hesaptaki para yine de yapılabilir mi mantıklı olur mu sizce tr için de?

teb icerisinde kendinize swift yapin hocam olmuyor mu? Usd yi boz tekrar usd almak arada biraz makas oynuyabilir.

• @rnc deneyeceğim masrafa göre karar vereceğim teşekkürler

• @Birgariphayat, içinde söyledi: ABD-Türkiye Arası Para Transferleri

@celal Önce binanceye bakiye yükleyip usdt tether (doların kendi kriptosu) satın alıp binance tr'ye transfer edebilirsiniz.Kriptonun amacı bankalara olan ihtiyaci ortadan kaldirmak ve merkeziyetsiz bir dünya kurmak(sizin için yazmadim) olduğu için insanlarin artık bunlari öğrenmesi gerektiğini düşünüyorum.Umarim yardimci olabilmisimdir🙂

Binance ile usd > usd gönderim yapılabiliyor mu hocam? Yoksa mutlaka Usd > Try mi?

• @rnc turist olarak bunu nasıl yapabiliriz? orada turistler banka hesabı açabiliyor mu?

Açtılar diyelim söylediğiniz yöntem ile Amerika’da banka hesabımıza çekebiliyor muyuz?

TEB ile günlük atm çekim limiti 300$ diye biliyorum. Ücretsiz olması lazım.

• @aysenalkan, içinde söyledi: ABD-Türkiye Arası Para Transferleri

@rnc turist olarak bunu nasıl yapabiliriz? orada turistler banka hesabı açabiliyor mu?

Açtılar diyelim söylediğiniz yöntem ile Amerika’da banka hesabımıza çekebiliyor muyuz?

TEB ile günlük atm çekim limiti 300$ diye biliyorum. Ücretsiz olması lazım.

Turist olarak banka hesabi açılıyor mu bilmiyorum. Ama bank of amerika hesabi eskiden TR den açılabiliyordu. Şimdi açılabiliyor mu bilmiyorum.
    Bir şekilde banka hesabi açtınız amerika daki banka hesabiniza çekebilirsiniz. Fakat bunun için coinbase sizden Abd de oturma izni vs ister mi buralari hiç bilmiyorum.

Benzer Başlıklar

• 5
  • 5
  • 36
  • 1
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

116

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |