@redsat2000 Olay cok karisik, approval notice-mi aldim, orda aldigim gunden itibaren 2 yillik validity vermisler sanirsam, amma, kendimin re-entry permitimde de o kadar zaman verilecek mi bilemiyorum. Bakuye donsem geri done bilmeme gibi bir risk var ve sanirsam su anda re-entry permit Baku konsolosluguna gidiyor bence, her ne kadae uscis-le call yaptikta onlarin hic bir sey bilmedikleri yondeydi. Yanlis yaptim ki ilk once call degil de mesaj uzerinden live agent ile konustum, lakin bu gun call yapinca da benim dokumanin usa adresine gelecegini bir daha garantilemis olsalar da, ikinci call-da artik washingtonda delivered oldugunu soylediler. Sanirsam ben hic bir zaman re-entry permitimi alamiyacagim, cunki once de soylediginiz gibi, babam Bakude benim adimdan dokumanimi alamayacakmis. Belki de Baku konsoloslugunun bile haberi yokdur bu durumdan ve daha kac ay beklemeli oldugumu da bilmiyorum. Zaten 5.5 ayda bir gir cik yaptigim icin re-entry permite ihtiyac duymamisdim, bilseydim hic apply etmezdim, yardimi dokunacagina bana zarari oldugunu goruyorum. 30 gun bekliycem, amma diger yabancilarin soyledigine gore, uscis yeniden fee ile yeni basvuru yapmagi etmemiz oldugunu gosteren notification gonderiyormus referral number uzerinden. Umarim oyle bir sey yasanmaz, amma ne yapacagimi bilmiyorum. Re-entry permitden hic haber almasam, haber alsam da Baku konsolosluguna gidip goturmesem, vatandaslik prosedurunde bir problem olmaz dimi?