@rezanclz, içinde söyledi: Re-entry Permit (I 131 form ve I 327 belgesi)
merhaba, re entry permit hakkında birkaç sorum var. ben 2025 talihlisiyim ve 15 ekimde mülakatım var. yeni mezunum dolayısıyla çok bir iş tecrübem yok, şu an hali hazırda bir şirkette çalışıyorum fakat memnun değilim ve az önce ciddi anlamda çok istediğim bir şirketten bir nevi olumlu sayılacak bir dönüş aldım (ön elemeyi geçen adaylar için gönderilen study case) eğer bu bahsettiğim işe girersem vizemi aldıktan sonra re entry permit yapıp 2-3 sene kadar bu şirkette yükselip deneyim kazanıp öyle abdye gitmeyi planlıyorum, giremezsem zaten hiç böyle bir girişimde bulunmayacağım. bu bahsettiğim şey mümkün mü? yani re entry permit için elle tutulur ciddi bir sebebe ihtiyacım var mı? Bir de abdye girdikten ne kadar süre sonra re entry permit yaptırabiliyorum? (amacım en kısa sürede bu işlemi yapıp geri trye dönmek) bu sorularımın cevaplarının verildiğini tahmin edebiliyorum fakat şu sıralar aşırı yoğunum foruma pek vakit ayıramıyorum o yüzden affınıza sığınarak soruyorum cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Başvuruyu Abd de iken yapmalısınız . Başvuru zamanı en az 1 -1,5 ay kalmanız gerekebilir. En iyi süreç Gc aldığınızda yapmanız. Biyometrik için mutlaka ikinci defa Abd ye gelmeniz gerekecek. Süreç uzun o dönemde her 6 ayda bir gelmeniz gerekiyor. 1 ve üzeri bir sürede işlem bitiyor. Bu başlıktan süreç halkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Başvurunuzun makul ve kabul görme durumu Uscis’in insiyatifinde