Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Revolter Teşekkür ederim bu paylaşımınız için. Gördüğüm kadarıyla sizinkine çok benzer şeyler yazmışım. Şimdi sizin taslağınızı kullanıp tekrar mail attım, bakalım.

• ⭐⭐⭐⭐

@kani, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba arkadaşlar, öncelikle herkese mülakat sürecinde bol şans diliyorum. Forumu çok fazla takip edemiyorum forum üzerinde de aramayı çok fazla efektif kulanamadım maalesef. Hatalarım olursa lütfen maruz görün. Excel tablosunda dosyamı taşıtmam tavsiye edilmişti ama cn numarasının ne anlama geldiğini daha yeni yeni anlıyorum, sanırım biraz geç kaldım. Dv2025 talihlisiyim ve kısmet olursa eşim ve 1 yaşındaki bebeğimizle amerikaya göç etmek hayalimiz. Yeşil pasaportumuz var. Forumu ve biraz okuyunca Viyana için dosya taşıma başvurusunda ulunmaya karar verdim ve forumda paylaşılan mail örneklerini kendime uyarlayarak kcc ye mail attım ve aşağıdaki gibi dönüş aldım.
    Gönderdiğim mail:
    Screenshot 2024-08-26 at 21.24.24.png
    Yanıt:

Thank you for your inquiry.

Once the DS-260 for the Principal Applicant has been submitted, the interview location can only be updated by the Kentucky Consular Center (KCC). Please send your request to [email protected] with the physical address which you will be present at during the time of your interview. Unless the applicants are in the U.S. and adjusting status, all applicants on the case will be scheduled for interview with the Principal Applicant. You should contact the U.S. Embassy or Consulate directly to arrange separate interviews, if needed.

If your interview has already been scheduled, you must contact the U.S. embassy or consulate to request a transfer of your case. The U.S. embassy or consulate will determine if it accepts your case for transfer.

Bu durumda ne yapmalıyım beni yönlendirebilir misiniz.

Öncelikle o kadar uzun bir mail yazmayın. Genelde içeriği okumuyorlar uzun olunca.

Birkaç kez basit bir şekilde dosyamı Viyana’ya taşıtmak istiyorum şeklinde yazarak deneyin. Eğer 7 mailden sonra hala taşıtamaz iseniz, orada kalacağınız otelin adresini verin ve gidince orada kalın. O adresle ilgili bir soru gelecek mi sizi nasıl etkileyecek henüz bilmiyoruz.

• ⭐⭐⭐⭐

@eciskoec, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Mevcut statüyü nereden kontrol edebiliyorduk?

ESC sisteminden ama sistem henüz aktif değil. 1 Ocaktan sonra aktif olacak.

• ⭐⭐⭐⭐

@kafkaf, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Şimdi denk geldi dosyamı Viyana'ya taşıdım yeni birşey var sanırım tüm Avrupa ülkelerine taşıyabilirmiyiz dosyamızı benim her daim vizem oluyor işim gereği vizesi olan herkes taşıyabilirmi herhangi bir Avrupa ülkesine

Dosyanızı KCC aracılığı ile current olmadan önce istediğiniz her yere taşıtabilirsiniz ancak, taşıttıktan sonra mülakat alıp alamamak, mülakatta vize alıp alamamak tamamen farklı bir konu.

• ⭐⭐⭐⭐

@kafkaf, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Burak3445 al bilader sıkıntı yok ama Belgrad mülakata kadar en az 6 aylık ikametgah istiyor.Kalman önemli değil 6 aydır karadağda ikametgah olması yeterli

Forum kuralları gereği üslubunuza biraz dikkat edin. Kıraathanede ya da halı saha maçında gibi konuşmalardan kaçının lütfen.

• Merhabalar AMERIKA DA HOUSTON sehrinde yasiyorum Oglum 2025 tahlillisi numarasi 10.000 dosyayi current olmadan tasiyabililiyormuyuz . Birde vize istemeyen ulke secmek ne kadar mantikli @GUCARSLAN sizlerden yardim bekliyoruz . Cok tesekkurederiz

• ⭐⭐⭐⭐

@Tunc-oz tavsiye veremem zira olumsuz sonuçlanması halinde vebali olur. Yakın zamanda FAM değişikliği ile olmasa da DV24-DV23-DV22 kapsamında consular processing (CP) ile başka konsolosluklara taşıyarak sürecini başarı ile tamamlayan talihlilerin yararlandığı konsolosluklara konsantre olmanız sizin için daha iyi olabilir. Bol şans

• ⭐⭐

Gunaydin, az once istanbul egitim ve arastirma hastanesinden aradilar. Malesef ellerinde asi bulunmuyormus.

• ⭐⭐

@gizemcatiroglu merhabalar, bilgilendirme icin tesekkurler. Guzel haberlerinizi bekliyoruz.

• @Flight101 Teşekkür ederim. CN,DOB gibi bilgiler maskelediğim kısımda mevcut. Uyarılarınıza uyup tekrar deneyeceğim.

• @EzgiLera Teşekkür ederim. Tavsiyelerinize uyup yeniden deneyeceğim.

• @ATS16 aynı durum bende de vardı, bana ''yeni pasaport çıkartıp, hem eski hem de yeni pasaportunuzla görüşmeye gidin'' denmişti. Ancak yeni pasaportun numarasını ds260a girmem gerekmediği söylenmişti. Bu gibi nedenlerle dosya açtırmanıza gerek yok, mülakat anında söylersiniz denmişti. Benim pasaport numarası için formu açtırmam gerekli mi?

• @onuru bende sordum aile hekimini arayıp aşı bulamazlar tarihleri geçtiği için toplatıldı ve yenileri sipariş verilmedi demişti

• @semihkomuscu dilekçe yazsak yeni aşılar gelir mi ki ?

• @gizemcatiroglu Hastanelere gönderdiğim maillerden genel olarak olumsuz yanıt alıyorum aldığım tek olumlu yanıt Virtus'dan geldi.
    Ellerinde iki tip aşı olduğunu belirtmişler. Maili ekliyorum.

Good morning.

Thank you for your enquiry.

Our clinic can provide two kind of Covid vaccine, please visit our website for your information, you may make appointment and order the vaccine online if need.

1. XBB Covid Vaccine (Fosun Pharma)

https://eshop.virtusmedical.com/en/product/xbb-vaccine/

1. Sinovac CoronaVac

https://eshop.virtusmedical.com/en/product/sinovac-coronavac/

Thanks & regards

Virtus Customer Care Team

• Bende 2 doz + 1 hatırla dozu olmuşum e-nabızdan baktım tekrar mı olmam gerekecek ? Birde randevu oluşturabileceğim yazıyor görselde görüldüğü gibi.
    c32ef48b-d4af-4e40-971e-10b918fbf969-image.png

• @evrentnrkl, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Bende 2 doz + 1 hatırla dozu olmuşum e-nabızdan baktım tekrar mı olmam gerekecek ?

12 yaş ve üzeri tüm adayların son 12 ay içerisinde en az 1 doz Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) onaylı aşı (Biontech, Sinovac, AstraZeneca, Johnson&Johnson) ile aşılanmış olması gerekmektedir.

Kaynak: https://www.doctorun.com/tr/covid-19

• ⭐⭐⭐⭐

@10urdmn yeni pasaportun numarası DS260 formunda güncellemek için formunuzu açtırmanıza gerek yok, bir önceki mesajda yazdığım üzere mülakat öncesi evrak ibraz ederken durumu iletmeniz yeterli. Buna ilave olarak DS260 formu doldururken kullandığınız pasaportu da mutlaka yanınızda bulundurmanız gerekiyor, bunu atlamayın lütfen. Bol şans

• @ATS16 yanıtınız için teşekkürler

• @vixo 2025 talihlileri son Ocak - subat gibi aşı mı olalım? Veya araştıralım mı Case nunber yüksek olanlar için söylüyorum.

Benzer Başlıklar

• 180
  • 153
  • 2688
  • 1917
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

123

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |