DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Merhaba arkadaşlar, öncelikle herkese mülakat sürecinde bol şans diliyorum. Forumu çok fazla takip edemiyorum forum üzerinde de aramayı çok fazla efektif kulanamadım maalesef. Hatalarım olursa lütfen maruz görün. Excel tablosunda dosyamı taşıtmam tavsiye edilmişti ama cn numarasının ne anlama geldiğini daha yeni yeni anlıyorum, sanırım biraz geç kaldım. Dv2025 talihlisiyim ve kısmet olursa eşim ve 1 yaşındaki bebeğimizle amerikaya göç etmek hayalimiz. Yeşil pasaportumuz var. Forumu ve biraz okuyunca Viyana için dosya taşıma başvurusunda ulunmaya karar verdim ve forumda paylaşılan mail örneklerini kendime uyarlayarak kcc ye mail attım ve aşağıdaki gibi dönüş aldım.
Gönderdiğim mail:

Yanıt:Thank you for your inquiry.
Once the DS-260 for the Principal Applicant has been submitted, the interview location can only be updated by the Kentucky Consular Center (KCC). Please send your request to [email protected] with the physical address which you will be present at during the time of your interview. Unless the applicants are in the U.S. and adjusting status, all applicants on the case will be scheduled for interview with the Principal Applicant. You should contact the U.S. Embassy or Consulate directly to arrange separate interviews, if needed.
If your interview has already been scheduled, you must contact the U.S. embassy or consulate to request a transfer of your case. The U.S. embassy or consulate will determine if it accepts your case for transfer.
Bu durumda ne yapmalıyım beni yönlendirebilir misiniz.
-
@EzgiLera teşekkür ederim
-
F Flight101 bu başlıktan bahsetti
-
@gizemcatiroglu Hong Kong ta mülakata girecek olanlardan covid aşısı olması isteniyor mu?
-
@brkkrmz27 Selamlar...Dosyanızı taşıdığınız ülke schengen bölgesinde bir ülke ve bu ülkede tanıdığınızda olsa o vize alınacak net... Schengen için ben kesin birşey söyleyemem yetkili değilim ancak başvurunuzu yapmadan alıp alamayacağınızı hiçbirimiz bilemeyiz...Bundan önceki iletilerimde defaatle yazdım.. Schengen kapınızı çalmaz siz başvuracaksınız..😉
-
@kani Selamlar...
"Please send your request to [email protected] with the physical address which you will be present at during the time of your interview." diyerek son zamanın trend talebini iletmiş size... Sizden mülakat zamanında bulunacağınız adres bilgisini istemiş...Bir kısım talihli dostumuz adres vermeden mail atmaya devam ederek taşıtırken bir kısmı da adres verip taşıttı...Geçmiş iletilerde çokça örneği var...
Sürecinizde başarılar...Edit: Attığınız maile baktım şimdi, sanki biraz uzun gibi geldi bana...Mailde CN, DOB bilgilerinizi yazdınız mı? Gizlediğiniz bölümde mi yazıyor?
Gerekirse bu başlık içinde geriye doğru giderseniz daha kısa transfer talebi mail taslaklarına ulaşabilirsiniz.. -
@Damla-Tanrıverdi-Gül ilk önce şunu araştırın Frankfurt konsolosluğu sizden banka hesap dökümü vs istiyor mu çünkü bu belge her konsolosluk tarafından istenmiyor. Eğer bu belgeyi istiyorsa o zaman size sponsor olabilirler kendi birikiminizin yeterli gelmeyeceğini düşünüyorsanız ancak gc vizesi için sponsorluk işlemi daha resmi bir işlem o sizin bahsettiğiniz 1-2 maaş bordrosu, davet yazısı vs yeterli gelmeyecektir
-
@Burak3445 geçtiğimiz senelerde karadağda oturum alıp belgrada mülakata girmek isteyenler oldu ve belgrad bu oturumu kabul etmeyip dosyalarını taşımadığı oldu. Karadağdan oturum almak çok faydalı olmayabilir sizin için.
-
@samedt resimdeki mesaj ilk attığınız taşıma mailini anlamayıp size dosyanızın ne hangi aşamada olduğunu belirten taslak mesaj atmışlar
-
@Emre-Kurtulmuş değerli bilgi için teşekkür ederim. En kolay nereye taşıyabilirim? Shengen alma şansım yok. Birde taşıyacağım yer illa oturum kartı ister mi? Mesela Hong Kong?
-
Mevcut statüyü nereden kontrol edebiliyorduk?
-
@Burak3445, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@EzgiLera Değerli bilgileriniz için teşekkür ederim. Bir şeyden emin olmak için soruyorum. Amerikan büyükelçiliği mi mülakatta oturum kartını istiyor?
İngiltere’deki mülakata gireceğiniz Amerikan Büyükelçiliği, daha önce orada mülakata girenlere İngiltere oturum kartlarını sordu, evet. Önceki yılların tecrübelerini okuyarak bulabilirsiniz siz de bu bilgiyi.
-
@yalcin61 Google haritalardan konsolosluk yakınlarından hostel bul adresi üzerine basınca sitede açılıyor hotel olarak belirtmesende olur
-
@Burak3445 al bilader sıkıntı yok ama Belgrad mülakata kadar en az 6 aylık ikametgah istiyor.Kalman önemli değil 6 aydır karadağda ikametgah olması yeterli
-
Şimdi denk geldi dosyamı Viyana'ya taşıdım yeni birşey var sanırım tüm Avrupa ülkelerine taşıyabilirmiyiz dosyamızı benim her daim vizem oluyor işim gereği vizesi olan herkes taşıyabilirmi herhangi bir Avrupa ülkesine
-
@Flight101 çok değerli yardım sever abim ben adres vermeden dosya tasitttim ve kabul edildi adres istendiğini bilmiyordum bu current olunca benim için sorun olabilir mi?
-
@cemal1153 Dostum benim taşıma işlemi de ilk taşıyanlar grubunda olarak adressiz gerçekleşti...Ayrıca KCC nin öyle bir talebi olmadı ki benden adres vereyim...Ya tek cümle talep yazdım başından sonuna 10 kelime .. 😉..Ekimin ilk haftalarında @mrt01, @rezanclz , belki bir sonraki bülten ile @Uzuzi , @siraç dostlarımızın yaşayacakları deneyimler çok önem arzediyor...Heyecanla onları bekliyorum yalan yok...😉
-
@Flight101 süper araştırmacı ve olaya hakimsin takdir ettim. Çok teşekkür ederim.
-
@gizemcatiroglu, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@onuru Merhaba, Hong Kong'da covid 19 aşısı ile ilgili ben de bi araştırma yaptım.
Özel Klinikler
1-Hong Kong International Professional Health Check Association
2-Humanity & Health Medical Centre
3-Marina Medical
4-Virtus Care
5-Gleneagles Hospital Hong KongHastane Otoritesi İle Ayakta Tedavi yapan Klinikler
1-Sai Ying Pun Jockey Club General Out-patient Clinic
2-Violet Peel General Out-patient ClinicHastane Otoritesi İle Ayakta Tedavi yapan Klinikler ve Yaşlı Bakım Evleri (yaşlı bakım evlerinden de 65 yaş altı kişilerin de randevu alabileceği belirtilmiş)
1-Pamela Youde Nethersole Eastern Hospital
2-Ruttonjee Hospital
3-Queen Mary Hospital
4-Wan Chai Elderly Health CentreÇocuklar ve öğrenciler için de ayrıca belirtilmiş.
Kaynak : https://www.chp.gov.hk/files/pdf/xbb_venues_dec2023_eng.pdfTüm hastanelere tek tek mail atmayı planlıyorum çünkü listede bu hastanelerin ücretsiz aşı yaptıkları belirtilmiş. Ancak bu ücretsizlik durumu sadece Hong Kong vatandaşları için mi ya da hastaneden hastaneye değişiklik gösteriyor mu bilemiyorum. Denemekten zarar gelmez. Olumlu bir dönüş alınırsa da Dr. Nicolson'a sorulabilir düşüncesindeyim.
Edindiğiniz bilgileri forumda da paylaşırsanız herkes faydalanır. Bence çok yararlı bir bilgilendirme olacak.
-
@Burak3445 isteyip istemeyeceğini bilmiyoruz çünkü ilk defa bu sene KCC oturumsuz halde taşıma yaptı, konsolosluklar bu işleme karşı nasıl bir tavır sergileyeceğiz kestirmek zor. Ancak ilk aylardaki mülakat deneyimlerinden bunları öğreneceğiz
-
@Burak3445, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba arkadaşlar, dosyamızı Hong Kongar taşırsak mülakatta oturum kartı soruyor mu? Bir de KCC'ye taşıma mailinin örneği var mı?
Önceki senelerde Hongkong kendisi oturumu olmayanları kabul ettiği için mülakatta oturum kartı sormadı. İleride bu durum değişir mi yeni tecrübeler gösterecek.
Mail örneklerini önceki sayfalarda bulabilirsiniz. Mail içeriğine kısa ve öz şekilde taşımak istediğinizi belirterek, CN, FN, DoB ekleyin.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
33
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum