DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@EzgiLera anladım o halde ydışı alımlarında daha ucuz olduğu için bilet. Abime Belçikadan aldırıp Türkiyeden binsem sorun yok o halde(Başlangıç TR-Aktarma-HK) şeklinde olacak.
-
@brkkrmz27, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Kübra-Kırmacı öncelikle merhabalar ben de dosyamı taşımak istiyorum fakat şu an Joent durumdayım Viyana hususunda yardımcı olabileceğiniz durumlar mevcut mudur acaba? Nasıl bir mail atmalıyım içerik tam anlamıyla nasıl olmalı taşıdıktan sonraki ya da onay aldıktan sonraki süreç nasıl işliyor viyana’ya gidebilmek için ya da orada görüşmeye katılabilmek için neler yapmam gerekiyor ortalama masraflar ne kadar Schengen yok yeşil pasaport yok daha önce hiç yurtdışına çıkmadım bordo pasaporta sahibim ve içi boş bu durumda yardımcı olabilir misiniz ?
Yeşil pasaportunuz veya Schengen’iniz yoksa neden Viyana’yı düşünüyorsunuz? Önce vize gerektirmeyen veya kolay vize alabileceğiniz ülkeleri denemenizi tavsiye ederim. Özellikle boş pasaporta Schengen almak çok zorlaştı, hele ki bekar erkekseniz.
Konsolosluklara kısa, nazik bir şekilde mail atarak dosyanızı kabul etmelerini isteyebilirsiniz. Süreç başında muhtemelen geneli olumsuz dönecek veya hiç cevap vermeyecektir. Ama gerçekten taşımaya niyetiniz varsa ara ara konsoloslukları denemeye devam etmeniz ve vazgeçmemeniz gerekiyor.
-
@kayaomerrrr, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Arkadaşlar selam doktor muhanesini 2 ay önceden yapsak bir problem olur mu?
Olmaz ama genelde mülakat tarihinden en erken 1 ay önceye randevu veriyorlar. Eğer randevu alabilirseniz daha erkene, raporu da alabilirsiniz.
Ama şunu unutmayın, vizeniz mülakat tarihine göre değil, sağlık raporunuzun geçerlilik tarihine göre veriliyor.
-
@evrentnrkl, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@EzgiLera anladım o halde ydışı alımlarında daha ucuz olduğu için bilet. Abime Belçikadan aldırıp Türkiyeden binsem sorun yok o halde(Başlangıç TR-Aktarma-HK) şeklinde olacak.
Evet. Ayrıca forumdaki Uçak Yolculuğu başlığına da bir göz atabilirsiniz.
-
@evrentnrkl THAI Airlines bakınız..haber geldi 33000₺ gösteriyormuş şuan VPN siz 😉
-
@marinesubby Ayni mail bizede geldi. Konsolosluga yakin bir otelin adresini ve ismini yazip gonderdim. Ayrica bu oteli konsolosluga yakin olmasindan dolayi tercih ettigimizide belirttim. Bir gun sonrada dosyamizi tasidilar.
-
@EzgiLera tanıdık vasıtasıyla davetiye alıp öyle gitmeyi düşünüyorum şayet onaylanırsa dosya taşıma işlemi. Bana en uygun ülke hangisidir sizce Ezgi hanım. Daha doğrusu siz yerimde olsaydınız ne yapardınız? Elimden gelen her şeyi yapmak istiyorum. Pişman olmamak adına. Tek şansım son şansım malumunuz. Aralıktan önce mülakat almam gerekiyor askerlikten mütevellit. Lütfen bu konuda destek olur musunuz? Hangi ülke daha makul maliyetli olur tarih aralığıma yetişir veyahut davetiyeyle gidince hallolur. Kafam allak bullak.
-
Merhabalar. Dosyasini Muscat a tasiyan kimse var mi? Ben dosyami Muscat a tasidim. Benim gibi Muscata tasiyan kimse varsa iletisimde kalarak bilgi paylasimi yapabiliriz.
-
@ahmetgul2536 adres bilgilerini önceki maile yanıt olarak mı gönderdiniz yoksa sıfırdan adres bilgilerini de içeren dosya taşıma maili yazıp mı gönderdiniz? Aynı cevabı ben de üç kez aldım. Biraz daha adres göstermeden taşımayı deneyeceğim olmazsa sizin gibi yaparım.
-
@brkkrmz27, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@EzgiLera tanıdık vasıtasıyla davetiye alıp öyle gitmeyi düşünüyorum şayet onaylanırsa dosya taşıma işlemi. Bana en uygun ülke hangisidir sizce Ezgi hanım. Daha doğrusu siz yerimde olsaydınız ne yapardınız? Elimden gelen her şeyi yapmak istiyorum. Pişman olmamak adına. Tek şansım son şansım malumunuz. Aralıktan önce mülakat almam gerekiyor askerlikten mütevellit. Lütfen bu konuda destek olur musunuz? Hangi ülke daha makul maliyetli olur tarih aralığıma yetişir veyahut davetiyeyle gidince hallolur. Kafam allak bullak.
Size spesifik bir ülke söyleyemem ama neresi olursa olsun diyorsanız bütün ülkelere tek tek yazın. Sizi kabul eden ilk yere de gidin. İşiniz bu kadar aceleyse mesafeye, tanıdığa falan bakmayın. Sizi kabul edecek konsolosluk bulduğunuz gibi gidersiniz. Ama açıkçası sürecin başında bu işler zor ve beklentinizi yüksek tutmayın derim.
Durumunuz bu kadar acilse keşke baştan dosyanızı taşıtsaydınız. -
@ahmetgul2536 Selamlar...
Bu lnklteki https://bit.ly/4b6swID excel dosyamızın en alt satırına bilgilerinizi girebilir, diğer DV2025 talihlilerine ait bilgileri ve kim dosyasını nereye taşımış görebilirsiniz...
Sürecinizde başarılar..🤝 -
@Sinan-D hocam benim de 10 ekimde ankarada olacak iletisimde kalalim
-
@eciskoec cevabını için teşekkür ederim. benim sormak istediğim biraz karışık yazdığım için anlaşılmamış sanırım. Kcc aracılığı ile dosyasını taşıdığı büyükelçiliğe mail atıp bu durumu( oturumsuz mülakat alınıp alınamayacağını) soran oldu mu?
-
@ahmetgul2536 paylaşmak isterseniz Muscat’ı tercih etmenizin arkasındaki sebebi sorabilir miyim? Bol şans 🍀
-
@layemutane merhaba.
sağlık muayenesinde ilgili konu için sizi yönlendireceklerdir. tavsiyem, eşinizin hekiminden ilgili konu için bir rapor vb bir belge alın eğer aşılardan çekinceniz varsa.
bu şekilde ilgili aşılardan muafiyet sağlayabilirsiniz.bunun dışında, doğum mülakatınızdan sonra olacaksa (ki öyle görünüyor) mülakat sırasında çocuğunuz için de vize talebiniz olacağını belirtmelisiniz.
sonrasında bebeğiniz için vize prosedürü işleyecek aynı sizin ilerlettiğiniz gibi.
sizler vizenizi aldıktan sonra çocuğunuz için mulakatsız vize basım süreci işlemeli, bunun süreci için benimle özelden iletişime geçin lütfen, size destek olacağım.askerlik konusu da önemli değil, e-devletten ilgili çıktıyı alıp mülakata gitmeniz yeterli.
bol şans.
-
@evr42 aşı olmalıdır.
-
@minnesota peki verdikleri vize sayısına baktınız mı o ülkelerin?
yani 10.000 kazanan olan ülke 5000 vize bastıysa, 5000 kazanan olunca 2500 vize basarsa ne anlamı var ki bu durumun.. -
Sayın @gucarslan sizlere minnettarız sizlerin @EzgiLera Hanım'ın yönlendirmeleriyle süreci yönetiyoruz. sizi online yakalamışken sizin de fikrinizi alsak.. KCC inatla fiziksel adres istemeye devam ediyor dosyamızı taşıyamıyoruz... Konsolosluğa yakın bir otel adresi paylaşmamızın bir sakıncası var mıdır 5 mail oldu maalesef taşıtamadık dosyamızı...
-
@gucarslan Dosyasını taşıyanların bu ülkelerden mülakat alma ihtimalleri artar diye düşünüyorum. Azerbaycanlılar Gürcistan'da daha fazla mülakat alabilirler. Ankara'yı daha az tercih edebilirler.
-
@marinesubby İkidir ben de aynı cevabı aldım. İnatla adressiz tekrar mail atıyorum ama hafiften umutlar kırılmaya başladı. Sanırım adres belirtmeden taşıma yapamayacağız.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum