Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhaba, tasima icin cevap alana kadar her gun mail atmak mi yoksa cevap beklemek mi mantikli onerileriniz nedir?

• @akara inşallah teşekkür ederim

• @zeynepebe Zeynep Hanım merhaba, bizim dosyamız Viyana'ya taşındı, ben ilk attığım mailde direk adres yazdim otelin adresini. Orda kalacağım zaten ama sizce sıkıntı olur mu.Adres vermeden deneyin yazılıyor ama bilemedim

• @Kübra-Kırmacı sorun olmaz ilk arkadaşlar Ekim 15 civarı mülakata gidecekler

• ⭐⭐⭐⭐

@Kübra-Kırmacı, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@zeynepebe Zeynep Hanım merhaba, bizim dosyamız Viyana'ya taşındı, ben ilk attığım mailde direk adres yazdim otelin adresini. Orda kalacağım zaten ama sizce sıkıntı olur mu.Adres vermeden deneyin yazılıyor ama bilemedim

Gerçekten orada kalacaksanız sorun olmaması lazım. Ama size mülakatta bununla ilgili soru gelir mi gelmez mi onu bilemiyoruz, sizin tecrübeleriniz gösterecek bunu. O yüzden riske atmamak için adres vermeyin, verirseniz de orada kalın diyoruz.

Adres vermeyin dememizdeki ikinci sebep ise, eskiden oturum şartıyla taşıma yapan KCC, adresinizi güncellemeniz için DS260 formunuzu unlocked yapıyordu. Olur da işini bilmeyen bir çalışana denk gelirseniz yine unlocked yapabilir. Formunuza girip completed yazıp yazmadığını kontrol edin mutlaka.

• @EzgiLera teşekkür ediyorum

• Arkadaşlar selam, şöyle bir durum söz konusu oldu. Ben dosyamı HK'ya taşıdım. Şimdi https://ceac.state.gov/IV/Login.aspx bu linkten kontrol ettiğimde benim ismimin yanında COMPLETED, eşim ve çocuğumun yanında da START now yazıyordu. Dosya taşıma da direkt case Number verip komple aileyi oraya taşımıyor muydu? Biraz endişelendim. Yoksa yanlış bir şey mi yaptım? Zaten ben ds260 formunu doldururken eşimin ve çocuğumun bilgilerini doldurmuştum. Şimdi neden INCOMPLETE yazıyor anlamadım.

• @EzgiLera Şuan hepimizde completed yazıyor, ilerleyen günlerde re open yapılmaz umarim

• @Kübra-Kırmacı Eşiniz ve çocuklarınızda COMPLETED mi yazıyor, peki siz dosya taşırken eşiniz ve çocuklarınızın ekstra bilgilerini de mi gönderdiniz? Ben anlamadım, onlarda neden incomplete yazıyor 😞

• ⭐⭐

Selamlar herkese, gecenlerde hk da bulunan dr. Nicolson gecenlerde mail attim bugun donus yaptilar. Mailin gorselini asagiya ekliyorum.

image.jpeg

• @Ben-Batur imzası görünüyor

• @blueboy21 evet tüm ailede completed yazıyor şuan, dosya taşıma maili atarken hiç bir şey yazmadım onlarla alakalı

• ⭐⭐⭐⭐

@blueboy21, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar selam, şöyle bir durum söz konusu oldu. Ben dosyamı HK'ya taşıdım. Şimdi https://ceac.state.gov/IV/Login.aspx bu linkten kontrol ettiğimde benim ismimin yanında COMPLETED, eşim ve çocuğumun yanında da START now yazıyordu. Dosya taşıma da direkt case Number verip komple aileyi oraya taşımıyor muydu? Biraz endişelendim. Yoksa yanlış bir şey mi yaptım? Zaten ben ds260 formunu doldururken eşimin ve çocuğumun bilgilerini doldurmuştum. Şimdi neden INCOMPLETE yazıyor anlamadım.

Eşiniz ve çocuğunuz da GC alacaksa sizinle beraber, onlar için de DS260 formunu doldurup submit etmeniz gerekiyor. Daha önce doldurmuş ve submit etmiş miydiniz?

• ⭐⭐⭐⭐

@onuru, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Selamlar herkese, gecenlerde hk da bulunan dr. Nicolson gecenlerde mail attim bugun donus yaptilar. Mailin gorselini asagiya ekliyorum.

image.jpeg

Tahmin ettiğimiz gibi, Türkiye’de yok ise orada aşı olmanızı istiyorlar çünkü henüz sağlık raporunda aşı şartı kalkmadı.

• @erttas Öncelikle tebrikler. Demekki 400 de potada 🙂 KCC ye mülakat yerini sormanız yeterli.

• @Kübra-Kırmacı merhaba Kübra hanım mail içeriğimde şu adreste kalmayı düşünüyoruz dedim. Kesin net bir ifade kullanmadım ancak muhtemelen o adreste konaklayacağız.Herhangi bir sorun olacağını düşünmüyorum Ezgi hanımın söylediklerini kontrol etmekte fayda var.

• @EzgiLera Etmiştim ama bir yerde hata yaptım demek ki, formu açınca bilgilerin bazıları otomatik geliyor. Peki ben şimdi doldurduğumda otomatikman her şey hallolmuş olacak mı yoksa KCC'ye ekstra bir mail atmak zorunda mıyım tekrardan?

Çok teşekkür ederim. Sizler olmasanız her şey çok zor olurdu.

• ⭐⭐

@EzgiLera buradan su anlami cikartabiliriz anladigim kadariyla. Hastane veya doktorlardan asi olmadigi icin vurumadik gibi bir yazi isimize yaramayacak, her turlu orada olacagiz gibi.

• @EzgiLera eğer Türkiye de covid aşısı kalmadıysa dosya taşıdığımız ülke de mi vurunacağız covid aşımızı? Bir de burada aşı kalmadığına dair belge alacak mıyız ?

• ⭐⭐⭐⭐

@blueboy21, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EzgiLera Etmiştim ama bir yerde hata yaptım demek ki, formu açınca bilgilerin bazıları otomatik geliyor. Peki ben şimdi doldurduğumda otomatikman her şey hallolmuş olacak mı yoksa KCC'ye ekstra bir mail atmak zorunda mıyım tekrardan?

Çok teşekkür ederim. Sizler olmasanız her şey çok zor olurdu.

Eğer en baştaki sayfadan mülakat yerinizi seçebiliyorsanız daha önce hiç submit etmemişsiniz demektir. Onu kontrol edin. Seçiliyorsa taşıdığınız ülkeyi seçin. Ama seçilmiyorsa KCC yanlışlıkla reopen yapmıştır. Bilgilerinizin doğruluğunu kontrol ederek submit edin.

Ben sizin en baştan submit etmeyi unuttuğunuzu düşünüyorum çünkü KCC açtığında yanlış hatırlamıyorsam Re-Opened yazıyordu, incomplete değil. Ayrıca bilgilerin yarısı değil, tamamı dolu olarak gelirdi. Mülakat yerini eşiniz ve çocuğunuz için taşıdığınız ülke seçerseniz yeniden mail atmanıza gerek yok aslında ama siz yine de emin olmak için sizin ve tüm aile üyeleriniz için mülakat yerinizin neresi olduğunu sorun.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

161

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.3k

| | | |