DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Muratsim anladım, yakında mülakat maili alırsınız umarım tebrikler
-
@Hope-Breaker, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
@EzgiLera mülakat zaten 2NL maili değil mi? Aralarındaki terim farkı nedir?
2NL = Second Notification Letter.
Mülakatları planlandı ama bununla ilgili bir “notification” almadılar henüz. KCCye sorduklarında öğrendiler. Kazandıklarını (1NL) gördükleri sayfada bile görünmüyor. Hatta Ekim mülakatlarını tüm konsolosluklar dağıtmış sanıyorum ki ama henüz hiç 2NL gönderilmedi.
-
Merhaba
Unganlardan sağlık muayenesi için randevu alamıyorum 2 gündür tüm slotlar dolu. Aynı sorunu yaşayan var mı? Teşekkürler -
@Tracy dv2024 kazananı mısınız? Ara sıra girip kontrol edin iptal edenler oluyor.
-
@misha90 employment kategorisinde randevum var. Ama randevular dolu. Bir de 4 kişiyiz nasıl hepimize randevu bulabilirim diye endişeliyim
-
@Tracy baktınız olmadı farklı farklı günlere alacaksınız artık her bir kişi için mecburen
-
Merhaba herkese bir şey soracağım ben formu açtırdım birkaç bilgi güncelleyecektim ama 1.5 senede çok şey değiştiğini fark edip mecbur iş bilgileri iş telefonu vs aşağıdaki bilgileri de ekledim. Daha sonrasında baktığımda çok fazla şey güncellediğimi gördüm. Problem olur mu bu?
-Pasaport eklendi
-Present adress ve geçmiş adres(Polonya) eklendi
-Dolayısıyla annemin adresi de güncellendi
-Başka kullandığınız mail var mı eklendi
-İş telefonu eklendi
-baba doğum yeri güncellendi
-güncel iş eklendi
-eski işlerde bazı alanlar güncellendi
-okul bilgileri diploma değil de bachelors degree yazdım -
@horizon59 formda size sorulan, aksi bir şey yok ise no olarak cevaplanması gereken güvenlik sorularının cevaplarını güncellemediyseniz, diğer ilettiğiniz güncellemeleriniz mülakatınız esnasında problem olmayacaktır. Mülakat yeriniz neresi ve tarihi nedir? Mülakat tarihinizi imzanızda günceller misiniz? Bol şans
-
@misha90 Benim mülakat tarihime kadar bir tane dahi boş randevu slotu yok. Maillere de cevap vermiyor unganlar. Bakalım hafta içi telefon açacağım eğer yanıt verirlerse derdimizi anlatacağız. Teşekkürler ilginiz için.
-
Merhaba @Tracy 26 ağustosta unganlar sağlık randevum olacak. Eğer siz hastaneye ulaşamaz ve randevuyla alakalı herhangi bir ilerleme kaydedemezseniz, sizin için, o gün hastanede bu konuya dair bilgi almaya çalışabilirim.
-
@Tolga-Ozkan Çok teşekkür ederim. Birçok mail attım yanıt vermediler. Yarın da telefon açacağım. Tabi siz de belirttiğiniz tarihte bilgi alıp paylaşırsanız çok iyi olur. Teşekkürler ilginiz için.
-
17 :00 19:00 arasi telefonla ulaşmaya çalış
Biz 4 kisiydik ayri günlerdeydik durumunizah ettim yatdimci oluruz dediler ve gittik saat 12 gibi ailece aldilar ve ellerinden geleni yapiyorlar sadece ulasmaya çalış. -
@Tracy merhaba bende kendim için aramıştım bizim yapabileceğimiz bir şey yok demişlerdi telefonda. bana sürekli kontrol et bazen yeni randevu saatleri açılıyor demişti. bende öyle yaptım ve yeni yerler açıldı .
-
@mehmetizmirli bilgilendici açıklama için teşekkür ederiz.
-
@bzbsr Selam bir şey soracağım 66xx sıralamam ve mail gelmedi siz 7binlerde misiniz yoksa biraz yuvarladınız mı rakamı ?
-
@Behnan-Güler, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
@bzbsr Selam bir şey soracağım 66xx sıralamam ve mail gelmedi siz 7binlerde misiniz yoksa biraz yuvarladınız mı rakamı ?
Evet maalesef sizi atlamışlar. Sizin numaranızda olan birçok kişiyi de atlayıp 70xx veya 69xx gibi sıralamalara mülakat vermişler.
Yeşil pasaport veya Schengen varsa Viyana’ya dosya taşıma için mail atmayı deneyebilirsiniz. Yakın zamanda birini kabul ettiler sizin numaralarınızda.
-
Arkadaşlar ankaradan mülakat alamadım 7k dan sonra randevu vermedi Ankara yapıcak birşey varmı bazen keşke hiç çıkmasaydı diyorum 😃
-
@mrts00 Size mülakat verilemeyeceği yüzlerce kez yazıldı bu forumda keşke daha önce harakete geçip dosya taşıma için uğraşsaydınız. şimdi de yapabilirsiniz ama çok çok zor ihtimal artık.
-
@Muratsim hocam hayırlı olsun, ne zaman mail atmıştınız ve ne zaman cevap verdiler? ben 15 ağustosta bir mail gönderdim ama hiçbir yanıt gelmedi henüz
-
@onurmert merhaba 5 ağustosta Ankara mülakat maillerini dağıttıktan sonra 2 gün bekledim şansım olmadığını anladığımda mail atmıştım 8 yada 9 ağustos gibi önce hiç cevap vermediler 1 hafta sonra isterseniz taşıyabiliriz ama garantisi yok dediler bende hala bekliyorum 2nl mailini bu hafta içi gelir diyorlar
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum