Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Arkadaşlar merhaba bir şeyden emin olmak için sorucaktım aslında. 9 Eylülde Ankara'da mülakatım var. Bu bir yıl içerisinde dosyamda güncellemem gereken bilgiler oluştu (yurtdışı seyahatleri vb.). Bunun için konsolosluğa mail göndericem dosyamda bilgi güncellemek istediğime dair. Göndermem gereken adres " [email protected] " burası mıdır ? yoksa başka bir adres var mı ? forumu biraz kurcaladım ama çok fazla ileti vardı hepsine bakamadım.

• @murat-94 Ben askerlik durumumu son dakikada çözdüm ama çözemeseydim askerlik şubesine gidip kaçak olduğum ile ilgili bir belge isteyecektim ve onu verecektim. İşe yarar mıydı bilmiyorum ama hiç evraksız gitmektense bu vardı kafamda. Siz de eğer çözemezseniz bunu deneyebilirsiniz.

• Merhaba arkadaşlar Cn numaram 63** Ankara mülakat için beni atladığı için viyana ya dosya taşıma için mail attım olumlu dönüş aldım gelen maile evet taşımak istiyorum dedim ve bugün KCC ye attığım mailde dosyanın viyana ya taşındığını öğrendim. sorum şu viyana da bu süreci yaşayan arkadaşlardan mülakat maili ne kadar zaman sonra kendilerine gönderildi?

• ⭐⭐⭐⭐

@Muratsim kanatsız melek Alize Hanım yine görev başında 🙂 bol şans...

• @ATS16 umarım mülakat maili alabilirim ortalıkta bir şans rüzgarı esiyor gibi bir gelişme olursa haber vereceğim. :))

• ⭐⭐

@Muratsim Bunun net bir suresi yok maalesef hatta mulakat ve vize alacaginizin bile garantisi yok fakat viyana'nin bu konuda hizli oldugunu soyleyebilirim bos slotlari olmasi durumunda en kisa surede mulakat maili alabilirsiniz siz simdiden evraklarinizi hazirlayin.

• @achillesoag bilgilendirme için çok teşekkür ederim biraz umutlandım bakalım ne olacak...

• @ATS16 Çok kişiyi çağırmış fakat büyük bir çoğunluğu schengen alamadığı için gelememiş bu durum için üzgüldüğünü söylemişti çok iyi bir insan 🙂

• @Muratsim Bana 1 hafta içinde gelmişti ama bu durum belli olmaz değişir.

• ⭐⭐⭐⭐

@bzbsr, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar merhaba bir şeyden emin olmak için sorucaktım aslında. 9 Eylülde Ankara'da mülakatım var. Bu bir yıl içerisinde dosyamda güncellemem gereken bilgiler oluştu (yurtdışı seyahatleri vb.). Bunun için konsolosluğa mail göndericem dosyamda bilgi güncellemek istediğime dair. Göndermem gereken adres " [email protected] " burası mıdır ? yoksa başka bir adres var mı ? forumu biraz kurcaladım ama çok fazla ileti vardı hepsine bakamadım.

Dosyanızı güncellemenize gerek yok. Sonuçta hayat devam ediyor. O anki haliyle güncel bilgileri girdiyseniz sorun olmaz. Gerisini mülakatta beyan edersiniz.

Mail adresi doğru.

• ⭐⭐⭐⭐

@Muratsim, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba arkadaşlar Cn numaram 63** Ankara mülakat için beni atladığı için viyana ya dosya taşıma için mail attım olumlu dönüş aldım gelen maile evet taşımak istiyorum dedim ve bugün KCC ye attığım mailde dosyanın viyana ya taşındığını öğrendim. sorum şu viyana da bu süreci yaşayan arkadaşlardan mülakat maili ne kadar zaman sonra kendilerine gönderildi?

Çok güzel bir gelişme.

Viyana DV25 için Ekim mülakatlarını dağıttı ancak 2NL henüz gönderilmedi kimseye. Size de bu sene boş bir slot olduğunda mülakat ayarlayacaklardır. Mülakat verilse de 2NL hemen gelmeyebilir. ESC üzerinden dosyanızı takipte olun. Ready veya in-transit görürseniz hemen KCC ye mail atarak mülakat tarihinizi sorun.

• @EzgiLera mülakat zaten 2NL maili değil mi? Aralarındaki terim farkı nedir?

• ⭐⭐⭐⭐

@Hope-Breaker mülakatlarını dağıtıp planlamış ancak daha mülakat alanlara 2NL maili ulaşmadı. Planlandığını nerden biliyoruz dersenizde dosyasının taşınmasına emin olmak için kccye dosyam nerede diye mail atan bir talihliye kcc direk mülakat tarihini ve yerini söyleyerek bildirmiş oldu önümüzdeki hafta içinde 2NL mailleri gönderilir büyük ihtimalle

• @Muratsim merhaba shengen yada yeşil pasaport sahibi misiniz ?

• @Emre-Kurtulmuş anladım teşekkürler

• @Esra-Siren yeşil pasaportum var evet

• @Muratsim anladım, yakında mülakat maili alırsınız umarım tebrikler

• ⭐⭐⭐⭐

@Hope-Breaker, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EzgiLera mülakat zaten 2NL maili değil mi? Aralarındaki terim farkı nedir?

2NL = Second Notification Letter.

Mülakatları planlandı ama bununla ilgili bir “notification” almadılar henüz. KCCye sorduklarında öğrendiler. Kazandıklarını (1NL) gördükleri sayfada bile görünmüyor. Hatta Ekim mülakatlarını tüm konsolosluklar dağıtmış sanıyorum ki ama henüz hiç 2NL gönderilmedi.

• Merhaba
    Unganlardan sağlık muayenesi için randevu alamıyorum 2 gündür tüm slotlar dolu. Aynı sorunu yaşayan var mı? Teşekkürler

• @Tracy dv2024 kazananı mısınız? Ara sıra girip kontrol edin iptal edenler oluyor.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

142

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |