Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@siraç, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@rezanclz bu iletiye birşey yazmasaydım olmazdı😊. 23 yıllık öğretmenliği ve burda kurduğum yaşantımı çocuklarımın(biri 23 yaşında ve diğer 3 oğlum var. 23 yaşındakini ilerki süreçte yanıma almak için ayrı bir mücadelem olacak) geleceği açısından bu süreci yürütüyorum. Her ne kadar acıda olsa gerçeklerin bize yaşattığı bir durum.
    Her zaman söylerim 'herkes yüreğindeki yemeği yemesi' dileğiyle. Umarım bu yoldaki herkes hedefine ulaşır

Keşke 23 yaşındaki oğlunuz da sizinle gelebilse ama maalesef… En azından gelebilmesi için bir seçenek oluşturuyorsunuz. DV ile olmasa bile başka alternatifleri olacak.

• @EzgiLera Söylediğiniz gibi When is my interview yazıp CN,DOB gibi bilgileri ekleyerek yeni bir mail oluşturdum. Hafta içi veya haftasonu dönüş geldiğinde buradan paylaşacağım. Çok teşekkür ederim tekrar.

• ⭐⭐⭐⭐

@okiti, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EzgiLera Söylediğiniz gibi When is my interview yazıp CN,DOB gibi bilgileri ekleyerek yeni bir mail oluşturdum. Hafta içi veya haftasonu dönüş geldiğinde buradan paylaşacağım. Çok teşekkür ederim tekrar.

KCC hafta sonu çalışmıyor. Eğer bugün 2.5 saat içerisinde cevap gelmezse maalesef haftaya ancak dönüş alırsınız.

• ⭐⭐

merhabalar, gecen sene eylul ayi gibi zature olup 10 gun kadar hastanede tedavi gordum. sonrasinda bir cok kez akciger rontgen filmi vs cektirdim. hastaneden epikriz vs aldim. bunlarin birer ornegini saglik muayenesi icin gotureyim mi yoksa gerek yok mu sizce? birde duzenli olarak kullandigim bir ilac mevcut (kan sulandirici) bunun icinde bir rapor vs almam lazim mi? yoksa sadece kac ml ve ismini alsam yeterli mi?

• @EzgiLera Teşekkür ederim Ezgi hanım. Ekstra olarak bu case number ile Ankaradan mülakat alma şansım düşükmüdür ? Dosya taşımayı düşünmeli miyim ?

• ⭐⭐⭐

@onuru İlaç raporu için sgk sisteminde tanımlı olan koda ait bir kronik rahatsızlığınızın olması gerekir..Sadece kan sulandıcı için rapor olmaz... Geçirdiğiniz hastalığa ait kronikleşmiş bir şikayetiniz
    ve SGK sistemine girilmiş bir raporunuz yoksa gerek yok..Kan sulandırıcı dediğiniz aspirin, coraspin yada ecopirin gibi preparatlarsa zaten elden de alabiliyorsunuz..

EK: Tabi birde tedavi sonucu çekilen filmler temiz çıkması, buna ait raporların olumlu olması epikrizde tedavinin başarıyla tamamlandığı yazıyorsa yanınızda bulunsun..

• ⭐⭐

@Flight101 selamlar, yanitiniz icin tesekkurler. epikriz raporunda cikis nedeni = sifa ile taburcu olarak gorunuyor. malesef raporlu olarak aliyorum kan sulandiriciyi. baba tarafindan kalitsal olarak bir rahatsizligim ortaya cikti ve raporlu olarak xeralto aliyorum gunluk.

• @EzgiLera çok teşekür ederim. Benim sürecim bir uzun olacak farkındayım. Ve ben sizlerden ve buradaki değerli dostlardan daha çok yardım alacağım sanırım

• ⭐⭐⭐

@onuru O zaman tüm evraklar yanınızda olsun...Rica ederim..Sürecinizde başarılar..🤝

• ⭐⭐

@Flight101 cok tesekkurler, peki rontgen filmlerin hangisini goturmem gerekir sizce, ilk cetirdigimi mi yoksa son cektirdigimi mi?

• ⭐⭐⭐⭐

@Burakhan-Bircan, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EzgiLera Teşekkür ederim Ezgi hanım. Ekstra olarak bu case number ile Ankaradan mülakat alma şansım düşükmüdür ? Dosya taşımayı düşünmeli miyim ?

Normalde çoktan mülakat almış olmalıydınız bu numarayla… Bence Ankaradan mülakat alma şansınız yüksek ama ne zaman alırsınız onu tahmin etmek zor. Eğer süreç içerisinde bir değişiklik olursa şansınız düşebilir/yükselebilir. O yüzden mutlaka forumu takipte kalın.

• @siraç aynı şekilde hocam çocuklarımız için herşey Allah hepimize kolaylık versin

• @mrt01 merhaba. Evden buldum hocam annem ile birlikte yaklasik 3 saat boyunca evi talan etme sonucumda buldum😁

• ⭐⭐⭐

@onuru Hepsini alın yanınıza...

• ⭐⭐⭐⭐

@onuru, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

merhabalar, gecen sene eylul ayi gibi zature olup 10 gun kadar hastanede tedavi gordum. sonrasinda bir cok kez akciger rontgen filmi vs cektirdim. hastaneden epikriz vs aldim. bunlarin birer ornegini saglik muayenesi icin gotureyim mi yoksa gerek yok mu sizce? birde duzenli olarak kullandigim bir ilac mevcut (kan sulandirici) bunun icinde bir rapor vs almam lazim mi? yoksa sadece kac ml ve ismini alsam yeterli mi?

Sadece ameliyatlar için epikriz raporuna ihtiyacınız var diye biliyorum ben ama emin değilim. Düzenli olarak kullandığınız ilaçları da beyan etmeniz gerekiyor.

Sağlık raporu almanız gereken kuruluşun sayfasına girerek neleri isteyip neleri istemediklerine bakabilirsiniz. Eğer hala emin olamazsanız mail atarak sorabilirsiniz.

• Selamlar maıl dönüşü olarak
    Thank you for your inquiry.

Your case has been forwarded to the United States Consulate/Embassy in Ankara. Because your case has been scheduled, KCC can no longer unlock your application. Any further inquiries regarding this case must be directed to them.
    Böyle bor cevap aldım bılgısı olan yardımcı olabılır mı teşekkürler

• @Ertan-Turgun üstad numaramız aynı gibi. Sizce nezaman current olur. Hala dosya taşıma yapmadım ben. Shengen vizesini halledeyim diyorum önce, 6 aylık almaya çalışacağız.

• Hocam hiç kullanmadım, yanlış bir yönlendirme yapmayım.

Ancak mali yıl henüz başlamadığı için muhtemelen olumsuz döneceklerdir diye düşünüyorum.
    Bu arada hemen cevap durumu olmuyordu. Hızlı olan kcc idi. Konsoloslukların cevap vermesi 1 haftayı bulabiliyor.

@leylaa, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@cttl Visa navigator sadece emailde olması gereken içeriği anlatan bir form değil mi oraya yüklemem gereken bir şey yok diye düşünüyorum? Dün email atmıştım ama bugün herhangi bir geri dönüş olmadı, sanki Viyana geri dönüşler konusunda da hızlı bir konsolosluktu 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@okiti bence salın sürecin akışına bırakın nasılsa mail bir kaç gün içinde gelecek maili bekleme keyfini yaşayın. Size özel olarak söylemiyorum bunu önemli olan mülakat almış olmanız bırakın tarihinide bir kaç gün sonra öğrenirsiniz aceleniz yok

• @Emre-Kurtulmuş Emre hocam son bir mail atmış bulundum 🙂 burdan gelecek yanıt ne olursa olsun dediğiniz gibi beklemeye geçeceğim. Sancılı bir keyif olduğundan sağlıklı karar da veremeyebiliyoruz bazen 🙂 Teşekkür ederim yanıtınız için.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

154

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |