Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Dosyasını taşıyan arkadaşlardan dosya taşıma maili örneği paylaşmalarını rica edebilir miyim? Yakın zamanda paylaşan arkadaşlar olmuştu fakat bulamadım bir türlü.

• ⭐⭐⭐⭐

@lesnarhomie, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Dosyasını taşıyan arkadaşlardan dosya taşıma maili örneği paylaşmalarını rica edebilir miyim? Yakın zamanda paylaşan arkadaşlar olmuştu fakat bulamadım bir türlü.

Dosyamı şuraya transfer etmek istiyorum yazmanız yeterli. CN, DoB ve FN ekleyin.

• Mülakat tarihi alan arkadaşları tebrik ederim. Bende dosya taşıyacağım, schengen vizem mevcut, uzun süreli de kalacak olsam ekonomik olarak bunu karşılayabilirim. Numaram 89xx sıralarında. Bu durumda AB ülkeleri mi, HK mu mantıklı olur ? Elbet kesin durumu bilemeyiz lakin atacağım maile nereyi yazacağıma bir türlü karar veremedim. Ayrıca EU bölgesi 6bin e kadar current oldu, peki Asya bölgesi kaça kadar ?

• Fn kısmının karşılığı Turkey mi oluyor

• @lesnarhomie, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Fn kısmının karşılığı Turkey mi oluyor

CN - Case Number
    DoB - Date of Birth
    FN - Full Name

Başarılar dilerim 🙏🏼

• @Ben-Batur Çok teşekkür ederim açıklamanız için.

• Arkadaşlar ben dosyamı Hong Kong'a taşımak için KCC'ye maili az önce attım. Benim takip ettiğim kadarıyla daha önce Hong Kong'da mülakata giren arkadaşlara oturum sorulmadı değil mi?

• @lesnarhomie, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar ben dosyamı Hong Kong'a taşımak için KCC'ye maili az önce attım. Benim takip ettiğim kadarıyla daha önce Hong Kong'da mülakata giren arkadaşlara oturum sorulmadı değil mi?

Hocam söyleyeceğim kesin bilgi değil ama sanırım oturum soranlara bunu konsolosluk vasıtasıyla dosya taşıma yaparken sormuşlar. KCC ile dosya taşımalarda oturum sormuyorlar. Yani ben böyle bişey okumadım en azından, bu tarz bir şey okuyan, duyan, bilen varsa ben de seninle birlikte bu konudaki bilgimi güncellemiş olurum en azından 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

Arkadaşlar ben dosyamı Hong Kong'a taşımak için KCC'ye maili az önce attım. Benim takip ettiğim kadarıyla daha önce Hong Kong'da mülakata giren arkadaşlara oturum sorulmadı değil mi?

HK daha önce kendisi oturumu olmayan kişileri kabul ettiği için mülakatlarda oturum sormadı.

• @Ben-Batur Aynen hocam ben de sizin gibi biliyorum. Bakalım görelim, umarım dosyamı taşırlar da artık case nomun aktif olmasını beklemeye başlarım.

• @EzgiLera
    Ben bir yeri atlıyorum sanırım imzaya taşıma yapmıştım fakat nereyi atladığımı anlamadım.

• ⭐⭐⭐⭐

@Ben-Batur, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Hocam söyleyeceğim kesin bilgi değil ama sanırım oturum soranlara bunu konsolosluk vasıtasıyla dosya taşıma yaparken sormuşlar. KCC ile dosya taşımalarda oturum sormuyorlar. Yani ben böyle bişey okumadım en azından, bu tarz bir şey okuyan, duyan, bilen varsa ben de seninle birlikte bu konudaki bilgimi güncellemiş olurum en azından 🙂

Taşımada değil, mülakatta oturum sorulmasından bahsediyoruz aslında.

Konsoloslukların size mülakata girdiğiniz ülke için oturum sorma hakları var. KCC ile dosya taşımak için oturum sorulmuyor. Ama mülakatta sorulmayacak anlamına gelmiyor bu. Mesela İngiltere mutlaka oturum kartı veya vatandaşlık görmek istiyor.

• @EzgiLera Evet konsoloslukların mülakatta oturum sorma hakkı olsa da sanırım HK'da sormuyorlar. Hatırladığım kadarıyla daha önce giren arkadaşlarda sorulmamıştı.

• @deebee Peki hocam anlamadığım şey şu. Mülakat tarihi verildi diyelim ama oturumumuz yok. Hong Kong yada başka bir konsolosluk o kadar yol gitmişiz, acıyıp halimize tamam ya der mi yoksa illa oturum kartını vs dayatır mı? O durumda iptal mi olacak her şey?

• az önce KCC den mail aldım dosyamı Bangkok'a taşıdılar.

Thank you for your inquiry.

Based on the information you have provided, your interview location has been changed from Ankara to Bangkok. The new interview location will not appear on your DS-260, but will be used by KCC for scheduling purposes. When we have scheduled your interview, you will be required to log into the Entrant Status Check (ESC) to view your appointment notification. At that time, please verify that your appointment is scheduled for the correct post. If for any reason it is not, you may contact KCC again at [email protected].

• @gloria tebrikler, tahminlerime göre aralik gibi current olup ocaga mülakat alabilirsiniz.

• @rezanclz 2. Bültende currently olabilirim diye taşıma yaptım. Eylül bülteni belki de current diyecek hiç bilemedim süreci

• ⭐⭐⭐⭐

@EzgiLera Evet konsoloslukların mülakatta oturum sorma hakkı olsa da sanırım HK'da sormuyorlar. Hatırladığım kadarıyla daha önce giren arkadaşlarda sorulmamıştı.

Evet. Zaten HK bu sebeple taşımada popüler konsolosluklardan.

• @gloria ben sahsen ilk defa bültenin bu kadar yüksek cn ile acilis yaptigini gördüm, belki ayni hizda devam ederler ya da artik üstüne 500 500 ekleyerek devam ederler, o yüzden ben de pek emin olmamak ile birlikte tahmin yürüttüm. Sayilarin hemen current olmasi bana sorarsaniz sikintili. Cünkü konsolosluklara bir anda is yükü biniyor ve vize kotasinin erken bitme gibi bir durumu var.

• ⭐⭐⭐⭐

@blueboy21, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@deebee Peki hocam anlamadığım şey şu. Mülakat tarihi verildi diyelim ama oturumumuz yok. Hong Kong yada başka bir konsolosluk o kadar yol gitmişiz, acıyıp halimize tamam ya der mi yoksa illa oturum kartını vs dayatır mı? O durumda iptal mi olacak her şey?

Üstte yazdım, konsolosluklar oturum sorabilirler. Eğer onlar bunu şart koşuyor ve siz sahip değilseniz acımazlar. Bu yüzden eski mülakat tecrübelerini okuyarak, oturum talep etmeyen konsolosluklardan mülakat alarak bu riski minimize etmeye çalışmalısınız.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

141

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |