DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
merhaba
benim numaram CN49XX , dosya taşımama gerek olurmu, maddi durumum bunu karşılamaya şuan için müsait değil, bu numara için ankaradan mülakat alma şansım nedir acaba? sizleri okuyorum ama o kadar farklı konu varki hepsine dalıp gidiyorum:) birce case numarası oluşmadan taşıyın deniyor genelde, ben ankaranın gidişatına bakıp sonra taşımak istesem taşıma işlemi için çok mu geç kalmış olurum, teşekkürler
-
@EzgiLera merhabalar şu an yurtdışına taşıma ihtimalim yok gibi ama bu fırsatı da kaybetmek istemiyorum zaman yonunden de bir sıkıntım yok Ankara gelir mi sizce
-
@yalcin61, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@EzgiLera Öyle zaten ama diyelim ki otel dolu vs. Orada konaklayamazsam ne yapmalıyım bunun cevabını arıyorum. Konsolosluk çalışanları bu kadar katı mı ?
Otelde genelde doluluk problemi olacağını sanmıyorum. O yüzden airbnb yerine otel tercih etmek daha mantıklı bence. Ama doluluk olursa en azından neden orada kalmadığınızı mantıklı ve gerçekçi bir şekilde açıklayabilirsiniz.
-
@artsbyfm, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba,
Bir arkadaşım konuşurken bana, daha önce yurtdışında çalışanların, adli sicil kaydı gibi bir şeyi Greencard vize mülakatında ibraz etmem gerekeceğini söyledi. Bu durum benim için geçerli mi diye sormak istiyorum.
Çalışma şeklim aslında Staj oldu. Erasmus+ Programı kapsamında Polonyada geçen yıl 2 ay kadar staj yapmıştım. Bu bahsi geçen kapsama girer mi ve ya bana bi sorun oluşturur mu?
6 ay üzerinde yurt dışında yaşadıysanız evet police record gerekiyor. Ama sizin sadece 2 ay ise sorun olmaz. Bir turist kadar kalmışsınız, geçici.
-
@mehmetturan, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Arkadaşlar merhaba öncelikle herkes için en hayırlısı ne ise o olsun. Ben Fransa , Yunanistan ve Gürcistan hakkında sormak istiyorum . Yeşil pasaportum var ve görev icabı şu an Van’da kalıyorum . Bu ülkelere dosya transveri konusunda fikriniz nedir. Birde bazılarınıza saçma gelebilir ama dosya transferi için bir dilekçe şablonu var mı KCC’ye gönderdiğimiz ve KCC’nin mail adresini paylaşabilirmisiniz.
Sorularınıza cevap alabilmek için lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
-
@burcin-onaran, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
merhaba
benim numaram 49XX , dosya taşımama gerek olurmu, maddi durumum bunu karşılamaya şuan için müsait değil, bu numara için ankaradan mülakat alma şansım nedir acaba? sizleri okuyorum ama o kadar farklı konu varki hepsine dalıp gidiyorum:) birce case numarası oluşmadan taşıyın deniyor genelde, ben ankaranın gidişatına bakıp sonra taşımak istesem taşıma işlemi için çok mu geç kalmış olurum, teşekkürler
Merhaba! Case numberınızı açık açık yazmayın lütfen. İletinizi düzenleyerek son 2 haneyi XX şeklinde maskeleyin.
Sorularınıza cevap almak için sürecinizi imzanıza taşıyın. Kendinizi excel listesine eklemeyi de unutmayın.
-
@goktug1122, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@EzgiLera merhabalar şu an yurtdışına taşıma ihtimalim yok gibi ama bu fırsatı da kaybetmek istemiyorum zaman yonunden de bir sıkıntım yok Ankara gelir mi sizce
Gelebilir de gelmeyebilir de. Bunu süreç gösterecek. Şimdiden bir şey söylemek zor maalesef. Geçen sene sizin numaranız Ağustos ayına mülakat almıştı. Bu sene ne olacağını hep beraber göreceğiz.
-
benim de mülakatım planlanmış yarın gün içerisinde mailime yanıt gelir ve tarihi buradan paylaşırım diye umuyorum

-
@yasin34 Tebrikler. Başarılar dilerim.
-
@yasin34 hayırlı olsun kankam, birlikte ankara yolcusuyuz demek ahaha
-
Dosyasını taşıyan arkadaşlardan dosya taşıma maili örneği paylaşmalarını rica edebilir miyim? Yakın zamanda paylaşan arkadaşlar olmuştu fakat bulamadım bir türlü.
-
@lesnarhomie, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Dosyasını taşıyan arkadaşlardan dosya taşıma maili örneği paylaşmalarını rica edebilir miyim? Yakın zamanda paylaşan arkadaşlar olmuştu fakat bulamadım bir türlü.
Dosyamı şuraya transfer etmek istiyorum yazmanız yeterli. CN, DoB ve FN ekleyin.
-
Mülakat tarihi alan arkadaşları tebrik ederim. Bende dosya taşıyacağım, schengen vizem mevcut, uzun süreli de kalacak olsam ekonomik olarak bunu karşılayabilirim. Numaram 89xx sıralarında. Bu durumda AB ülkeleri mi, HK mu mantıklı olur ? Elbet kesin durumu bilemeyiz lakin atacağım maile nereyi yazacağıma bir türlü karar veremedim. Ayrıca EU bölgesi 6bin e kadar current oldu, peki Asya bölgesi kaça kadar ?
-
Fn kısmının karşılığı Turkey mi oluyor
-
Fn kısmının karşılığı Turkey mi oluyor
CN - Case Number
DoB - Date of Birth
FN - Full NameBaşarılar dilerim 🙏🏼
-
@Ben-Batur Çok teşekkür ederim açıklamanız için.
-
Arkadaşlar ben dosyamı Hong Kong'a taşımak için KCC'ye maili az önce attım. Benim takip ettiğim kadarıyla daha önce Hong Kong'da mülakata giren arkadaşlara oturum sorulmadı değil mi?
-
Arkadaşlar ben dosyamı Hong Kong'a taşımak için KCC'ye maili az önce attım. Benim takip ettiğim kadarıyla daha önce Hong Kong'da mülakata giren arkadaşlara oturum sorulmadı değil mi?
Hocam söyleyeceğim kesin bilgi değil ama sanırım oturum soranlara bunu konsolosluk vasıtasıyla dosya taşıma yaparken sormuşlar. KCC ile dosya taşımalarda oturum sormuyorlar. Yani ben böyle bişey okumadım en azından, bu tarz bir şey okuyan, duyan, bilen varsa ben de seninle birlikte bu konudaki bilgimi güncellemiş olurum en azından :)
-
HK daha önce kendisi oturumu olmayan kişileri kabul ettiği için mülakatlarda oturum sormadı.
-
@Ben-Batur Aynen hocam ben de sizin gibi biliyorum. Bakalım görelim, umarım dosyamı taşırlar da artık case nomun aktif olmasını beklemeye başlarım.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum