Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Arkadaşlar şimdi kcc den mail geldi 8 ekimde viyana randevumuz onaylandı 🙂

• @mrt01 tebrikler, hayırlı olsun

• @mrt01 gözünüz ve gözümüz aydın 🙂 devamını da bizde sizinle heyecanla bekliyoruz. Ardınızdan sıranın bize gelmesi dileğiyle 🙏

• @mrt01 Ben muallaktaydim, suan dosyamı taşımak istiyorum ama current oldum. Siz current olmadan mi asidiniz dosyanızı? Ben current oldugum icin nereye yazmam gerekiyor biliyor musunuz?

• @Flight101 Sizce ne zaman mail gelir? Pek anlayamadım. Mesela bülten aktif olduğunda direkt mülakat maili alacak mıyım? Alamama durumum var kı ?

• @deebee Son bir hafta daha deneyeceğim olmazsa, airbnb den ev tutup, bekleyeceğim sonnrasında 🙂

• @Flight101, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Ben-Batur Zaten ceac siteisnde case location KCC görünmüyor muydu sizin? Bugünkü tecrübemize istinaden Case Location;
    *KCC ise mülakat verilmemiş
    *Bir şehir yazıyorsa (sizin taşıdığınız dahil) mülakat oluşturulmuş 2nl beklenecek

Evet evet ama bir umuttur yaşamak işte 😄

• @sevdemimi hala kabul olmazsa, yakın bir lokasyon belirleyeceğim artık

• ⭐⭐⭐⭐

@yalcin61 numaranız bültende aktif olduktan sonra mülakat alabilirsiniz. Alamama durumu her zaman var bu süreçte hiç bir şey %100 değildir

• ⭐⭐⭐⭐

@leylaa siz current olduğunuz için konsolosluklara yazacaksınız

• @Flight101 kapıyı zorlamak lazım 🙂 🙂

• @Emre-Kurtulmuş Ds-260 formu açtırmamız gerekiyor mu yoksa sadece bekliyim mi ?

• @mrt01 hayırlı olsun çok güzel

• @mrt01 hayır olsun 🙏

• ⭐⭐⭐⭐

@yalcin61 bekleyin, herhangi bir işlem yapmayın, panik olmayın.

Bu yazdığınız DV2025 Aşamaları konu başlığını ve 2024 mülakat deneyimleri başlığını 1.sayfadan başlayarak tekrar okuyun lütfen. Sizin CN 18xxx, önünüzde cut off olmak için kısa sayılmayacak bir zaman var. Başlıkları ve deneyimleri okumaz iseniz dönülmez hatalar yapmanız muhtemel

• Ve heyecanla beklediğim cevap geldi..

"An interview for this case has been scheduled at the American Embassy in Ankara on October 9, 2024"

Herkese hayırlı olması dileğiyle 🥳

• @Baran-Soylu hayırlı olsun darısı başımıza 🙏😊

• Bu ileti silindi!

• @Baran-Soylu şimdiden hayırlı uğurlu olsun kankam, ben de maili atayım bi belki beraber gireriz

• Bende ekleme yapayım. KCC attığım maile cevap verdi. Sonuç olarak bana (yani 600 lü numaralara) mülakat tarihi VERİLMEDİĞİ kesinleşti.

''Thank you for your inquiry.

Your interview location is Ankara and will be used by KCC for scheduling purposes. When we have scheduled your interview, you will be required to log into the Entrant Status Check (ESC) to view your appointment notification.'' bla bla bla...

Benzer Başlıklar

• 16399
  • 180
  • 57
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

139

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |