Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@deebee, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Bugun yaşanan gelişme gösteriyor ki current olan dosyalara mülakatlar planlanmaya başlamış ancak henüz KCC tarafından mülakat mailleri gönderilmemiş.

Bu yüzden numarası 1-6000 arasında olan 2025 yılı talihlileri, DS260 formunu kontrol ederek Ekim ayına mülakat alıp alamadığını öğrenebilir.

Eğer mülakat aldıysanız, tarihi KCC ye mail atarak öğrenebilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@gloria DV2025 kazananı olarak mali yılın başlayacağı 01.10.24 tarihinden önce konsolosluklara hitaben attığınız e-mailleri dikkate almamaları normal. Siz mali yıl başlayıncaya kadar veya cut off'a girinceye kadar dosya taşıma hususunda muhattabınız KCC...

• @EzgiLera Geçen günde yazmıştım ben sanıyordum ki KCC ile taşıma yapıyoruz sonra Konsolosluklara mail atıyoruz. O yüzden önce konsolosluğa yazmıştım. Hani ne cevap veriyorlar nasıl karşılıyorlar görmek için. Şimdi kafamda biraz daha bir şeyler netleşti. KCC ile Bankong'a taşımayı planlıyorum evet. Ama ne zaman ona daha karar veremedim.

• @EzgiLera Şuan ki görüntü bunu gösteriyor ne yazık ki 😕

• ⭐⭐⭐⭐

@gloria, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EzgiLera Geçen günde yazmıştım ben sanıyordum ki KCC ile taşıma yapıyoruz sonra Konsolosluklara mail atıyoruz. O yüzden önce konsolosluğa yazmıştım. Hani ne cevap veriyorlar nasıl karşılıyorlar görmek için. Şimdi kafamda biraz daha bir şeyler netleşti. KCC ile Bankong'a taşımayı planlıyorum evet. Ama ne zaman ona daha karar veremedim.

Acele etmezseniz current olabilir ve taşıyamayabilirsiniz. 6bine kadar olanlara mülakat vermiş konsolosluklar varken, henüz 600e bile mülakat vermemiş Ankaradan bahsediyoruz.

Taşıyacağınız ülkeye eminseniz bir an önce taşıyın derim.

• @EzgiLera Orada yaşayan bir arkadaşım var bir adres yazmasını bekliyorum. Mülakatta nerede kalacaksınız sorusu için. belki Pasaport postalamaları gerekir garanti bir adres olsun istedim.

• @gloria dosyanızı taşımak istiyorsanız KCC ile halletmenizi öneririm, sonraya bırakmak mülakat alamamaya sebep olabilir. Şu an verdikleri gibi yuvarlak cevapları o zamanlar da vermeye devam edebilirler.

• ⭐⭐⭐⭐

@EzgiLera Orada yaşayan bir arkadaşım var bir adres yazmasını bekliyorum. Mülakatta nerede kalacaksınız sorusu için. belki Pasaport postalamaları gerekir garanti bir adres olsun istedim.

Dosya taşıma için adres olayını doğru düşünmüşsünüz. Pasaportu gidip oranın postanesinden alabiliyorsunuz, onun için bir adrese ihtiyacınız yok.

• @gloria Daha fazla beklemenin bir manasının kalmadığı açık. Ben de Ankara'nın ilk mülakat dağıtımını bekleyip ona göre bir karar almayı düşünüyordum ve görmüş olduk ki 600 case numbera kadar bile mülakat veremeyen beceriksiz ne idüğü belirsiz bir yapı Ankara. Bugün yarın dosyamı taşıyacağım yoksa numaram current olacak. Bence daha fazla düşünecek bir şey yok gibi, siz bilirsiniz tabi.

• ⭐⭐⭐⭐

@lesnarhomie, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@gloria Daha fazla beklemenin bir manasının kalmadığı açık. Ben de Ankara'nın ilk mülakat dağıtımını bekleyip ona göre bir karar almayı düşünüyordum ve görmüş olduk ki 600 case numbera kadar bile mülakat veremeyen beceriksiz ne idüğü belirsiz bir yapı Ankara. Bugün yarın dosyamı taşıyacağım yoksa numaram current olacak. Bence daha fazla düşünecek bir şey yok gibi, siz bilirsiniz tabi.

Yarını beklemeyin, bugünden taşıyın 🙂

• @EzgiLera Şu an Hong Kong mu Bangkok mu hangisine taşıyım onu düşünüyorum hocam 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@lesnarhomie, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EzgiLera Şu an Hong Kong mu Bangkok mu hangisine taşıyım onu düşünüyorum hocam 🙂

O konuda maalesef ben bir şey diyemem, sizin vermeniz gereken bir karar.

• @lesnarhomie 600 e kadar mülakat verdiğini görebildik mi? Ben daha kimseye mülakat gitmedi sanıyorum

• @EzgiLera Ankara önümüzdeki günlerde belki verecek olabilir mi sizce Kcc de gözüken bu küçük numaralara , yoksa gerçekten bu sekilde bırakmış mıdır

• @Uzuzi geçmiş yılları incelediğimizde bizlerin şuan gelecek aya kaldığını söyleyebiliriz

• @Uzuzi Ekim için çok zor, Ankara yine 10-15 mülakat planlamış gibi görünüyor Ekim ayına.

• ⭐⭐⭐⭐

@Uzuzi, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EzgiLera Ankara önümüzdeki günlerde belki verecek olabilir mi sizce Kcc de gözüken bu küçük numaralara , yoksa gerçekten bu sekilde bırakmış mıdır

Gerçekten bu şekilde bırakmıştır. Daha önce 3-5 mülakat yaptığı ya da direkt pas geçtiği Ekim ayları oldu maalesef. Önceki senelerin istatistiklerinden bakabilirsiniz.
    Açıkçası ben tekrar mülakat vereceğini sanmıyorum çünkü ilk 100deki biri mülakat alırken 600deki biri mülakat alamamış. Demek ki yine birkaç kişiye mülakat verdi ve ben tamamım dedi.

• @gloria kaça kadar verdi henüz bilemiyoruz ama 600e kadar vermedikleri açık. En azından gayriresmi sonuçlar bu şekilde henüz mailler atılmasa da.

• Ankara bildiğim kadarıyla geçen sene ekim ayı için case no 250ye kadar mülakat verdi ve bir sonraki ay sanırım hiç vermedi. Tecrübeli arkadaşlar lütfen düzeltsin beni. Bunları da göz önünde bulundurmak gerek.

• ⭐⭐⭐⭐

@lesnarhomie 600 e kadar mülakat verdiğini görebildik mi? Ben daha kimseye mülakat gitmedi sanıyorum

Tam mülakat tarihi bilmesek de DS260 sayfasından gördük.
    Birkaç ileti önce ilgili ekran görüntüsü var.

Benzer Başlıklar

• 83
  • 57
  • 153
  • 7344
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

148

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.5k

| | | |