DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@gloria, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@EzgiLera Orada yaşayan bir arkadaşım var bir adres yazmasını bekliyorum. Mülakatta nerede kalacaksınız sorusu için. belki Pasaport postalamaları gerekir garanti bir adres olsun istedim.
Dosya taşıma için adres olayını doğru düşünmüşsünüz. Pasaportu gidip oranın postanesinden alabiliyorsunuz, onun için bir adrese ihtiyacınız yok.
-
@gloria Daha fazla beklemenin bir manasının kalmadığı açık. Ben de Ankara'nın ilk mülakat dağıtımını bekleyip ona göre bir karar almayı düşünüyordum ve görmüş olduk ki 600 case numbera kadar bile mülakat veremeyen beceriksiz ne idüğü belirsiz bir yapı Ankara. Bugün yarın dosyamı taşıyacağım yoksa numaram current olacak. Bence daha fazla düşünecek bir şey yok gibi, siz bilirsiniz tabi.
-
@lesnarhomie, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@gloria Daha fazla beklemenin bir manasının kalmadığı açık. Ben de Ankara'nın ilk mülakat dağıtımını bekleyip ona göre bir karar almayı düşünüyordum ve görmüş olduk ki 600 case numbera kadar bile mülakat veremeyen beceriksiz ne idüğü belirsiz bir yapı Ankara. Bugün yarın dosyamı taşıyacağım yoksa numaram current olacak. Bence daha fazla düşünecek bir şey yok gibi, siz bilirsiniz tabi.
Yarını beklemeyin, bugünden taşıyın :)
-
@EzgiLera Şu an Hong Kong mu Bangkok mu hangisine taşıyım onu düşünüyorum hocam :)
-
@lesnarhomie, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@EzgiLera Şu an Hong Kong mu Bangkok mu hangisine taşıyım onu düşünüyorum hocam :)
O konuda maalesef ben bir şey diyemem, sizin vermeniz gereken bir karar.
-
@lesnarhomie 600 e kadar mülakat verdiğini görebildik mi? Ben daha kimseye mülakat gitmedi sanıyorum
-
@EzgiLera Ankara önümüzdeki günlerde belki verecek olabilir mi sizce Kcc de gözüken bu küçük numaralara , yoksa gerçekten bu sekilde bırakmış mıdır
-
@Uzuzi geçmiş yılları incelediğimizde bizlerin şuan gelecek aya kaldığını söyleyebiliriz
-
@Uzuzi Ekim için çok zor, Ankara yine 10-15 mülakat planlamış gibi görünüyor Ekim ayına.
-
@Uzuzi, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@EzgiLera Ankara önümüzdeki günlerde belki verecek olabilir mi sizce Kcc de gözüken bu küçük numaralara , yoksa gerçekten bu sekilde bırakmış mıdır
Gerçekten bu şekilde bırakmıştır. Daha önce 3-5 mülakat yaptığı ya da direkt pas geçtiği Ekim ayları oldu maalesef. Önceki senelerin istatistiklerinden bakabilirsiniz.
Açıkçası ben tekrar mülakat vereceğini sanmıyorum çünkü ilk 100deki biri mülakat alırken 600deki biri mülakat alamamış. Demek ki yine birkaç kişiye mülakat verdi ve ben tamamım dedi. -
@gloria kaça kadar verdi henüz bilemiyoruz ama 600e kadar vermedikleri açık. En azından gayriresmi sonuçlar bu şekilde henüz mailler atılmasa da.
-
Ankara bildiğim kadarıyla geçen sene ekim ayı için case no 250ye kadar mülakat verdi ve bir sonraki ay sanırım hiç vermedi. Tecrübeli arkadaşlar lütfen düzeltsin beni. Bunları da göz önünde bulundurmak gerek.
-
@gloria, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@lesnarhomie 600 e kadar mülakat verdiğini görebildik mi? Ben daha kimseye mülakat gitmedi sanıyorum
Tam mülakat tarihi bilmesek de DS260 sayfasından gördük.
Birkaç ileti önce ilgili ekran görüntüsü var. -
@rezanclz Rezan kardeşim tebrik ederim, yolun açık olsun
-
Ankara ne diye beklenir ki performans böyleyken... Şimdi dosyasını taşımamış current olan 5binlerdeki talihli, şanslı ise mayıs haziranda belki mülakat alabilecek. Ama yine 5binlerde olup dosyasını taşıyan ekim ayında çoktan alacak.
Hatta ankara ilk bülten sonrası seneyi bile kapattı muhtemelen... -
Ben de şimdi kontrol ettim, benim maalesef KCC görünüyor. Sanırım ikinci dağıtılacak mülakatlarda olacağız.
-
@lesnarhomie su an net hatirlamiyorum ama Ankara son yillarda ya 10-15 mulakat planladi Ekim ayina ya da hic vermedi. Son 3-4 yilin exceline bakabilirsiniz.
-
@lesnarhomie Merhaba,
Ben de artık dosya taşıma kararı alacağım gibi duruyor. ABD vizem var ancak mülakata ABD'de girmenin maliyetinin fazla oluşu, orada kalmanın uzun sürecek olması ve halihazırdaki işimi o kadar süre bırakamayacak olmam nedeniyle. Viyana, Bangkok veya Hong Kong arasında kararsız kaldım. Eylül'ün 10'unda Schengen randevum bulunuyor. 3 ay kadar alabileceğimi tahmin ediyorum. Bu süre zarfında mülakat alabilme ihtimalim nedeniyle Viyana ağır basıyor. Sizlere bu konuda danışmak isterim. -
@rezanclz telegram gurubu yoktu. yeni mi kuruldu ?
-
@fahriakc telegram gruplari yok, bizler gibi eski DV talihlilerinin olusturdugu ve yoneticiligini yaptigi eyalet gruplari var. O gruplarda da ABD’ye giris yaptiktan sonraki surecler konusuluyor. Vize sorusu olanlari yine foruma yonlendiriyoruz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum