Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
19.4k 1.0k 885.6k 953
  • ⭐⭐⭐⭐

@gloria, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EzgiLera Orada yaşayan bir arkadaşım var bir adres yazmasını bekliyorum. Mülakatta nerede kalacaksınız sorusu için. belki Pasaport postalamaları gerekir garanti bir adres olsun istedim.

Dosya taşıma için adres olayını doğru düşünmüşsünüz. Pasaportu gidip oranın postanesinden alabiliyorsunuz, onun için bir adrese ihtiyacınız yok.

• @gloria Daha fazla beklemenin bir manasının kalmadığı açık. Ben de Ankara'nın ilk mülakat dağıtımını bekleyip ona göre bir karar almayı düşünüyordum ve görmüş olduk ki 600 case numbera kadar bile mülakat veremeyen beceriksiz ne idüğü belirsiz bir yapı Ankara. Bugün yarın dosyamı taşıyacağım yoksa numaram current olacak. Bence daha fazla düşünecek bir şey yok gibi, siz bilirsiniz tabi.

• @lesnarhomie, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@gloria Daha fazla beklemenin bir manasının kalmadığı açık. Ben de Ankara'nın ilk mülakat dağıtımını bekleyip ona göre bir karar almayı düşünüyordum ve görmüş olduk ki 600 case numbera kadar bile mülakat veremeyen beceriksiz ne idüğü belirsiz bir yapı Ankara. Bugün yarın dosyamı taşıyacağım yoksa numaram current olacak. Bence daha fazla düşünecek bir şey yok gibi, siz bilirsiniz tabi.

Yarını beklemeyin, bugünden taşıyın :)

• @EzgiLera Şu an Hong Kong mu Bangkok mu hangisine taşıyım onu düşünüyorum hocam :)

• @lesnarhomie, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EzgiLera Şu an Hong Kong mu Bangkok mu hangisine taşıyım onu düşünüyorum hocam :)

O konuda maalesef ben bir şey diyemem, sizin vermeniz gereken bir karar.

• @lesnarhomie 600 e kadar mülakat verdiğini görebildik mi? Ben daha kimseye mülakat gitmedi sanıyorum

• @EzgiLera Ankara önümüzdeki günlerde belki verecek olabilir mi sizce Kcc de gözüken bu küçük numaralara , yoksa gerçekten bu sekilde bırakmış mıdır

• @Uzuzi geçmiş yılları incelediğimizde bizlerin şuan gelecek aya kaldığını söyleyebiliriz

• @Uzuzi Ekim için çok zor, Ankara yine 10-15 mülakat planlamış gibi görünüyor Ekim ayına.

• ⭐⭐⭐⭐

@Uzuzi, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EzgiLera Ankara önümüzdeki günlerde belki verecek olabilir mi sizce Kcc de gözüken bu küçük numaralara , yoksa gerçekten bu sekilde bırakmış mıdır

Gerçekten bu şekilde bırakmıştır. Daha önce 3-5 mülakat yaptığı ya da direkt pas geçtiği Ekim ayları oldu maalesef. Önceki senelerin istatistiklerinden bakabilirsiniz.
    Açıkçası ben tekrar mülakat vereceğini sanmıyorum çünkü ilk 100deki biri mülakat alırken 600deki biri mülakat alamamış. Demek ki yine birkaç kişiye mülakat verdi ve ben tamamım dedi.

• @gloria kaça kadar verdi henüz bilemiyoruz ama 600e kadar vermedikleri açık. En azından gayriresmi sonuçlar bu şekilde henüz mailler atılmasa da.

• Ankara bildiğim kadarıyla geçen sene ekim ayı için case no 250ye kadar mülakat verdi ve bir sonraki ay sanırım hiç vermedi. Tecrübeli arkadaşlar lütfen düzeltsin beni. Bunları da göz önünde bulundurmak gerek.

• ⭐⭐⭐⭐

@gloria, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@lesnarhomie 600 e kadar mülakat verdiğini görebildik mi? Ben daha kimseye mülakat gitmedi sanıyorum

Tam mülakat tarihi bilmesek de DS260 sayfasından gördük.
    Birkaç ileti önce ilgili ekran görüntüsü var.

• @rezanclz Rezan kardeşim tebrik ederim, yolun açık olsun

• Ankara ne diye beklenir ki performans böyleyken... Şimdi dosyasını taşımamış current olan 5binlerdeki talihli, şanslı ise mayıs haziranda belki mülakat alabilecek. Ama yine 5binlerde olup dosyasını taşıyan ekim ayında çoktan alacak.
    Hatta ankara ilk bülten sonrası seneyi bile kapattı muhtemelen...

• Ben de şimdi kontrol ettim, benim maalesef KCC görünüyor. Sanırım ikinci dağıtılacak mülakatlarda olacağız.

• @lesnarhomie su an net hatirlamiyorum ama Ankara son yillarda ya 10-15 mulakat planladi Ekim ayina ya da hic vermedi. Son 3-4 yilin exceline bakabilirsiniz.

• @lesnarhomie Merhaba,
    Ben de artık dosya taşıma kararı alacağım gibi duruyor. ABD vizem var ancak mülakata ABD'de girmenin maliyetinin fazla oluşu, orada kalmanın uzun sürecek olması ve halihazırdaki işimi o kadar süre bırakamayacak olmam nedeniyle. Viyana, Bangkok veya Hong Kong arasında kararsız kaldım. Eylül'ün 10'unda Schengen randevum bulunuyor. 3 ay kadar alabileceğimi tahmin ediyorum. Bu süre zarfında mülakat alabilme ihtimalim nedeniyle Viyana ağır basıyor. Sizlere bu konuda danışmak isterim.

• @rezanclz telegram gurubu yoktu. yeni mi kuruldu ?

• @fahriakc telegram gruplari yok, bizler gibi eski DV talihlilerinin olusturdugu ve yoneticiligini yaptigi eyalet gruplari var. O gruplarda da ABD’ye giris yaptiktan sonraki surecler konusuluyor. Vize sorusu olanlari yine foruma yonlendiriyoruz.

Benzer Başlıklar

• 5 Oy
    83 İleti
    16k Bakış
    N
    @totuta salam,mende ele dusunurem insallah🙏🏻
  • 33 Oy
    11k İleti
    783k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
  • 17 Oy
    8k İleti
    915k Bakış
    gucarslanG
    diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim. dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi. https://x.com/curtismorrison/status/1831075587966083557?t=A0Z7e9KSjFBwv3lAQrNEJg&s=19 https://x.com/ckuck/status/1831088793719386528?t=mofilSQi4woVMCb9mIaGkg&s=19 https://x.com/NicoletteGlazer/status/1831036452630925367?t=bkTNiustKzXM8rRQ-3zy7w&s=19 bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler. her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada. davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum. inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor. sevgiyle kalın.. *iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
  • Lise mezunu olmadan Green Card (DV) almak

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    180
    13 Oy
    180 İleti
    17k Bakış
    ReLoadR
    Merhaba arkadaşlar. Kayınvalidem adına işlemleri yaparak GC çekilişine kaydetmiştim ve çok şükür talihli oldu. 13 veya 15 Mayıs'ta KCC'ye mail atarak dosyanın Hong Kong'da işlem görmesini istedim 1-2 gün sonra onay maili geldi, sonrasında tekrar bir onay maili istemedim. Muhtemelen dosya HK'da işlem görecek. Bilgilerle birlikte sorum ise; Kayınvalidem (eşi ve küçük çocuğu (çocuk 21 yaş civarı konusu başka başlık altında vardı) olmak üzere 3 kişiler) İlkokul mezunu ve diplomasını herhangi bir şekilde bulamıyor. Bitirdiği okul yıllar önce yıkılmış gitmiş ve arşivi nerede bilinemiyor. Kendisi yaklaşık 10-12 yıldır emekli ve halen çalışmaya devam ediyor. Son çalıştığı yerde yaklaşık 7-8 yıldır çalışıyor fakat mesleğinin karşılığı JobZone'da karşılığı yok. Ancak en yakın bulabildiğim "Fabric and Apparel Patternmakers" "SVP Range (6.0 to < 7.0)" şeklinde çıkıyor, dediğim gibi direkt karşılığı yok. Ayrıca şöyle bir sorun var, kayınvalidem emekli olduğu için şirkette farklı bir meslek kodu ile SGK'ya kayıtlı SGK dökümünde mesleği farklı çıkıyor ve elden mesleği ile ilgili yazı istediğimizde ise vermiyorlar SGK'da kullanılıp şirkete dava açılır korkusu ile. Durum yukarıdaki gibi olup ne yapacağımızı çözemedik. Elde ne diploma var ne de meslekle ilgili bir belge ne yapabiliriz bilmiyoruz ve GC kayınvalidem için çok önemli, zira vizeyi almak kısmet olursa yanımıza gelecek. Benzeri durumlardan haberdar olan yada başına gelen varsa yardımlarını bekliyorum zira 1-2 aya randevu açılabilir diye düşünüyorum (HK olduğunu ve hızlı gideceklerini düşünerek). Herkese iyi forumlar dilerim...
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

18

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k