DV2024 Mülakat Deneyimleri
-
@tubikanasofa yaaa okurken mutlu oldum harika haber süper 2025 yılı için deneyim oldu bizlere teşekkür ederiz :) yeni hayatınızda başarılar dilerim :)
-
@tubikanasofa ve aşı oldunuz mu hangi aşıları oldunuz onun hakkında bilgi verirmisiniz Dr ungan sizden böyle bir aşı talebinde bulundu mu ? covid aşısı bulamıyoruz ::(
-
@Zeynep-İlkbal-Yazıcı Sizleri tebrik ediyorum, çok güzel bir haber. Bundan sonraki hayatınızda bütün iyi, güzel şeyler sizinle birlikte olsun. :sparkles:
-
@Zeynep-İlkbal-Yazıcı hayırlı olsun🤲😇
-
@Zeynep-İlkbal-Yazıcı vizeniz hayirli olsun, daha önce iliskiniz icin kanit sunarken wp konusmalari icin soru sormustunuz inandirici bir sekilde sunmussunuz tebrikler, mülakatinizi okumayi bekliyorum.
-
@tubikanasofa Merhaba, vizeniz hayırlı olsun. Mal varlığı olarak ne gösterdiğiniz paylaşmanız mümkün mü? Ne kadarlık bir tutardı?
-
@tubikanasofa tebrikler abd hayatında başarılar dilerim.
-
@tubikanasofa Tekrar tekrar tebrikler Tugba’cim. Bundan sonraki süreçte su gibi aksin insallah 🎊🎊🎊
-
Hepinize teşekkür ederim iyi ki tanıştık çok mutluyum 🥰 @Didem-G @cebrailoz
-
@Didem-G sizin de mülakatınız bugündü, onaylandı mı vizeleriniz? Umarım güzel haberler verirsiniz...
-
@tubikanasofa öncelikle tebrik eder yeni hayatınızda başarılar dilerim. Mali belgeler ile ilgili sorularınız olmuştu daha önce. Acaba iki kişi için ne kadar gösterdiniz hesapta?
-
@ATS16 merhaba , evet cok sukur vizemiz onaylandi. Gun icerisinde mulakat deneyimimizi de yazacagim. 😊 🙏🏻
-
Merhabalar herkese,
14.08.2024 - 08:00’de ki mülakatimiz ile ilgili deneyimimizi paylaşmadan, yesilkartforumun degerli kurucularina, hic bir karsilik beklemeden tum iyi niyeti ile sorulara cevap veren forum kullanicilarina sonsuz teşekkürler.Bugun evraklarımiz ile ilgili hic bir sorun yasamadan islemlerimizi tamamlarken, konsolosluga giristen, vizemizin onaylanmasina kadar her asamada yesilkartforumun onemini tekrar tekrar hissettik.
08:00’de ki randevumuz icin 7:40 gibi esim ben ve iki cocugumuz ile konsoloslugun onundeki sirada yerimizi aldik. Giriste cantasiyla, elinde telefonuyla gelen 3-4 kisi gorduk, esyalarinizi birakip gelin diyerek geri çevrildiler. Bizim üzerimizde sadece evraklarimiz , nakit para ve kk vardi. Ne olur ne olmaz diyerek kolye , küpe, gunes gozlugu tarzi seyleri de cikarmistik. O kadarina gerek yokmus. :)
İçerde ilk bankodaki gorevli vize cesidini sorarak, pasaportumuzun arkasina etiket yapistirip siraya aldi. Odeme icin sira ile cagirdilar. Odeme makbuzunu ve tekrar sira numaramizi verdiler beklemeye basladik. Bekleme kismi bizim icin uzun surdu. Siramiz geldiginde evraklarimizi teslim etmek icin bankoya gectik.
Gorevli sirayla belgeleri istedi,- Pasaportlar
- Iki adet fotoğraf
- Saglik raporlari
- Arsiv Adli sicil belgeleri
- Mali belgeler (banka hesap dokumu, arac ruhsatlari, araclarin kasko degerini gosterir belgeler, bireysel emeklilikler, tapu vs. tum belgeleri almistim, bizden tum belgeleri aldilar. )
- Nufus kayit ornekleri
- Evlilik cuzdani asli ve 2 kopya
- Diploma ve 1 kopya ( asil talihli esim icin )
- Esim icin askerlik belgesi
- Ais kaydi ciktisi ( ciktiyi almadi )
Belgeleri aldi. Ds260 formunda anne kizlik soyismimi yanlis yazmistim, soyledim ve onu degistirdi. Adres bilgisini degistirdik. Islemler bitti ve tekrar beklemeye basladik. Burda da bekleme suresi uzundu. Sira bize geldiginde bankoda yerimizi aldik ve guler yuzlu bir gorevli , yaninda turkce tercuman ile ilk once yemin ettirdi ve esimin ve benim parmak izlerimizi aldi. Sirayla asil talihli esime asagidaki sorulari sordu,
- Amerikada nereye gitmeyi dusunuyorsunuz ? - Florida
- Daha once Amerika’da bulundunuz mu ? - Hayir
- Amerika’da arkadasiniz/akrabaniz var mi ? - Evet, arkadaslarimiz var.
- Hesabinizda ne kadar birikiminiz var ? -40k
- Ikinizin de ilk evliligi mi ? - Evet
- Turkiye’de ne is yapiyorsunuz ? - Ozel sektorde , sevkiyat muduruyum.
- Ne uzerine sektor ? - Catering
- Amerika’da ne is yapmayi planliyorsunuz ? Ilk etapta hizmet sektoru, sonrasinda kendi isimi kurmak istiyorum.
Super , tebrikler. Vizenizi onayladim, haftaya PTT..
Oh be diyerek ayrilirken, kendimizi cok garip hissettik. Tum islemler 10.00’da bitti. Acayip bir his, sevinip bagiramiyorsun. Uzulmuyorsun ama icinde gelecegin bilinmezligi ile ilgili kaygi , bir burukluk.
Simdi pasaportumuzun gelmesini bekleme ve hazirlik zamani.Cikista forumun vesilesi ile tanistigimiz @tubikanasofa ve esi ile cafede oturup bir durum degerlendirmesi yaptik. Bosuna korkup pimpiriklenmisiz dedik :) Umuyorum herkes icin en hayirlisi, en guzeli olsun.
-
@Didem-G tebrikler hayırlı olsun inşallah
-
@Didem-G hayırlı olsun. Umarım Amerika'da mutlu bir geleceği yakalarsınız
-
@Didem-G tebrikler, Amerika da size başarılar ve mutluluklar diliyorum, şans sizinle olsun.
-
@Didem-G tebrikler, yolunuz açık olsun. Önümüzdeki süreçte bol şanslar...
-
@Didem-G Vizeniz hayırlı olsun tebrikler :)
-
@Didem-G tebrikler vizeniz hayırlı olsun
Bizim mülakatımız ve duygu durumumuzun nerdeyse aynısı genel olarak da herkesin böyle geçiyor sanırım. Floridayı seçme nedeninizi özel değilse öğrenebilir miyim? Biz daha karar veremedik de :) -
@erenist Merhaba, sicak iklim olmasi, turizm sektorunun aktif olusu, arkadaslarimizin orda olmasi vb gibi bir cok etmenden ilk etapta orada karar kıldık. 😊
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum