Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @ugursway Hocam sağlık muayenesi ile vize mülakatı arasında epeyce süre var. O sırada ne yaptın, git gel mi yaptın yoksa orada mı kaldınız?

Bir de sağlık muayenesine ankarada girip vize mülakatına orada katılabiliyor muyuz?

Teşekkürler.

• Hong Kong için bende maili attım umarım dosyamızı taşırlar

• @blueboy21 bildiğim kadarıyla ABD konsolosluklarının kendi anlaşmalı olduğu hastanelerde sağlık muayenesi olunuyor. Bu Ankara konsolosluğu için Unganlar, diğer konsoloslukların internet sitelerinde anlaşmalı hastaneler yazıyordur. Gitmek istediğiniz ülkenin internet sitesinden araştırabilirsiniz.

• Ben Hong Kong dosya kabul ediyor mu diye kendilerine ulaştım, DV2025 kazananı olduğumu ve sürecimi orada ilerletmek istediğimi ve bunun için KCC ye mail atarak dosyamı transfer etmek istediğimi söyledim. Bana yapılan geri dönüş aşağıdaki gibidir;

We regret to inform you that we have received hundreds of transfer requests; due to the limited number of appointments, we cannot accept your case transfer at this time.

Bunu tam olarak nasıl algılamalıyım bilmiyorum, bu mailden sonra da KCC ye mail atıp oraya taşıtmanın mantığı kaldımı bilmiyorum.. sizce ne yapmalıyım ? Alternatif yerler aramaya devam edeceğim şimdilik.

• @10urdmn Hocam ben tam linki bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?

• ⭐⭐⭐⭐

• ⭐⭐⭐

@ATS16, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@blueboy21 Google > dvcharts > https://dvcharts.xarthisius.xyz/ceacFY24.html

Bu sitede DV2025 verilerini 01.01.2025 tarihinden itibaren görebiliyoruz, yanılmıyorum değil mi?

• ⭐⭐⭐⭐

@Flight101 evet, DV2025 verilerini 01.01.2025 tarihinden sonra görebiliyorsunuz

• ⭐⭐⭐

@ATS16, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Flight101 evet, DV2025 verilerini 01.01.2025 tarihinden sonra görebiliyorsunuz

Üsteki yazışmaya istinaden,
    DV2025 süreci için bu aydan başlayarak aralık ayının sonuna kadar olan sürede veri alamayacağımızı anlıyorum. Bu yüzden 2nl maili alımı ve datasına ulaşamayacağımız herhangi bir bilginin forum içinde ve/veya DV2025 talihlilerine ait excel üzerinden paylaşılması, formun kuruluş amacına hizmet etmesi açısından çok önemli olduğunu düşünüyorum.Tüm forum üyelerimizin dikkatini çekmek istiyorum.
    Sevgiler...

• @yalcin61 baska mail adresi verdiler oraya yazın diye, o da genel geçer bi cevap gibiydi, dedikleri adrese de mail attım cevap gelmedi

• @semihkomuscu dönüş alabildiniz mi hocam?

• ⭐⭐⭐

@Eagle2015 DV vize randevusunu 1800 usd değil 1 milyon 800 bin usd verseniz öne çekemezsiniz...😉

• ⭐⭐⭐

@minnesota Selamlar ...
    Aklıma gelen olasılıklar..Bazılarının olasılığı çok düşük olabilir biliyorum, ancak olasılık neticede..😉

1. Avusturya lı talihlilerinin arasında CN si çok düşük olan yoktur.
    2. Ocak ayından önce CN si current olan Avusturya vatandaşları Avusturya da yaşamıyordur, başka ülkede mülakata girmiş olabilir.
    3. Konsolosluk önce başka işlere öncelik vermiş olabilir
  • ⭐⭐

arkadaslar selamlar, kcc ye dosyam nerede diye sordugumda bana mulakat tarihimi soylediler. 2 ekim hk de mulakatim varmis 🎉 🎉 🎉

• ⭐⭐⭐

@onuru Selamlar.. Süper şahane..Güzel haberlerinizi almak dileğiyle...👍

• Kcc ye 2 tane dosya taşıma maili gönderdim ve ikisindede şu yazıyla cevap verdiler. Sebebi nedir ve ne yapmam gerekiyor ?

Thank you for your inquiry.

Once the DS-260 for the Principal Applicant has been submitted, the interview location can only be updated by the Kentucky Consular Center (KCC). Please send your request to [email protected] with the physical address which you will be present at during the time of your interview. Unless the applicants are in the U.S. and adjusting status, all applicants on the case will be scheduled for interview with the Principal Applicant. You should contact the U.S. Embassy or Consulate directly to arrange separate interviews, if needed.

If your interview has already been scheduled, you must contact the U.S. embassy or consulate to request a transfer of your case. The U.S. embassy or consulate will determine if it accepts your case for transfer.

• @Eagle2015 böyle bir sey imkansiz. yeni nesil dolandiricilik yöntemleri ile umut satiyorlar

• ⭐⭐⭐

@yalcin61 Selamlar...Sizin mailleri okumamış yada okuduğunu anlamlandıramamış size de böyle bir matbu mesajı seçip yollamış.. Uzun bir talep yazısı yazdıysanız kısaltın basit ve tek cümle ile deneyebilirsiniz...

• @Flight101 Tavsiyenizi dikkate alıp yeni bir mail attım bakalım ne olacak. Teşekkürler ☺

• @minnesota merhaba, 2024 yılında Avusturyada kazanan sayısı 34, o yüzden yavaş ilerlemiş olabilir. Kapasitesi yüksek bir elçilik değil, bu yüzden sonlara doğru dosya taşıma taleplerini yoğun olarak kabul etmeye başlıyorlar.

Ek olarak, KCC tarafından taşınan dosyalara mülakat vereceklerine ilişkin de bir garanti yok. Talepler kapasitesini aşabilir. DV süreci her sene yeni şeyler öğretiyor, bu seneyi de yaşayıp göreceğiz.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

157

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |