DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@iskorpitx
Merhabalar, KCC sizden herhangi bir adres beyan etmeden dosya transferini gerçekleştiriyorken, neden hiçbir bağlantınız olmayan bir adresle formunuzu ilişkilendiriyorsunuz ki?
Adresini vermiş olduğunuz otel ile ilgili olası bir sorun oluşursa sürecinizi uzatma ihtimalinin olduğunu unutmayınız. -
@ugursway
Merhaba, kendim tecrübe ettiğim ve burdan diğer arkadaşlardan okuduğum kadarıyla, son bir iki haftadır ısrarla mülakat esnasında kalacağınız adresi istiyorlar.
Ben iki kez mail atmıştım, red gelmişti. Sonra maili okuduğumda özellikle adres istediklerini farkettim. Adresi ekleyip gönderince çat diye taşıdılar.Belki ısrar edilse, 5.-6.maillere gidilse yıldırıp adressiz de taşınabilirdi. Ancak gerek görmedim. Kalabileceğim bütçede bir otel seçtim, adresini gönderdim.
“Please send your request to [email protected] with the physical address which you will be present at during the time of your interview.”
-
DV2025 Excel tablosuna bakınca şimdiden 160 civarı kişi için dosya taşıması yapılmış görünüyor. Kaç kişi için vize talebi olacak bölümünü doldurmayanlar hariç rakam. Excel tablosunu güncellemeyenleri de düşünürsek sadece yeşilkart forum dan 200 civarı vize talebi ANKARA dışından oluşmuş durumda.
-
Merhaba, piyasada vize danışmanlık firmaları var, vize randevusunu öne çekebiliyorlarmış, 1800 dolar para istiyorlar. Sizce mantıklı mı bu firmalara para ödemek? Bir de Kasım da Amerika’da olacak seçim bizim süreçlerimizi etkiler mi?
-
@RuhunGemisi kazandığınızı öğrendiğiniz esnada ekranda karşınıza çıkan mektubun altında CN yazan bölümde "Foreign State Chargeability" ve "Post" kısımlarında ne yazıyor?
-
Arkadaşlar Avusturya nın geçen yıl ki rakamlar belli. Ocak ayından önce EU dan sadece 3 kişi vize alabilmiş. Nispetn düşük numarayla Vienna ya taşıyıp hemen mülakat alınabileceğini düşündüren nedir? Ben mi yanlış analiz yapıyorum?

-
@yalcin61 buradan bir analiz çıkartabilirsiniz. https://dvcharts.xarthisius.xyz/ceacFY24.html
-
@EzgiLera tekrar merhaba ilişkimizin geçmişini kanıtlarım ama evlilikten sonrası ne gibi kanıtlara ihtiyac olur ikimizde burada hayat dusunmedıgımızden ayrı bir eve çıkmayacağız en fazla o bana tasınır o yuzden ortak bir kira sözleşmesi ve faturası olmucak
-
Case no yüzünden dosyamı taşımak istiyorum schengen vizemde yok dosyamı Hong Kong mu yoksa kuala lumpura mı taşımalıyım önerisi olan var mı
-
@semihkomuscu dvcharts dan iki ülkenin de geçmiş verilerine bakın hangisi en çok onay vermiş, hangisi yüksek CN lere onay vermiş ona göre karar verin isterseniz
-
@ugursway Hocam sağlık muayenesi ile vize mülakatı arasında epeyce süre var. O sırada ne yaptın, git gel mi yaptın yoksa orada mı kaldınız?
Bir de sağlık muayenesine ankarada girip vize mülakatına orada katılabiliyor muyuz?
Teşekkürler.
-
Hong Kong için bende maili attım umarım dosyamızı taşırlar
-
@blueboy21 bildiğim kadarıyla ABD konsolosluklarının kendi anlaşmalı olduğu hastanelerde sağlık muayenesi olunuyor. Bu Ankara konsolosluğu için Unganlar, diğer konsoloslukların internet sitelerinde anlaşmalı hastaneler yazıyordur. Gitmek istediğiniz ülkenin internet sitesinden araştırabilirsiniz.
-
Ben Hong Kong dosya kabul ediyor mu diye kendilerine ulaştım, DV2025 kazananı olduğumu ve sürecimi orada ilerletmek istediğimi ve bunun için KCC ye mail atarak dosyamı transfer etmek istediğimi söyledim. Bana yapılan geri dönüş aşağıdaki gibidir;
We regret to inform you that we have received hundreds of transfer requests; due to the limited number of appointments, we cannot accept your case transfer at this time.
Bunu tam olarak nasıl algılamalıyım bilmiyorum, bu mailden sonra da KCC ye mail atıp oraya taşıtmanın mantığı kaldımı bilmiyorum.. sizce ne yapmalıyım ? Alternatif yerler aramaya devam edeceğim şimdilik.
-
@10urdmn Hocam ben tam linki bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
-
@blueboy21 Google > dvcharts > https://dvcharts.xarthisius.xyz/ceacFY24.html
-
@ATS16, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@blueboy21 Google > dvcharts > https://dvcharts.xarthisius.xyz/ceacFY24.html
Bu sitede DV2025 verilerini 01.01.2025 tarihinden itibaren görebiliyoruz, yanılmıyorum değil mi?
-
@Flight101 evet, DV2025 verilerini 01.01.2025 tarihinden sonra görebiliyorsunuz
-
@ATS16, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Flight101 evet, DV2025 verilerini 01.01.2025 tarihinden sonra görebiliyorsunuz
Üsteki yazışmaya istinaden,
DV2025 süreci için bu aydan başlayarak aralık ayının sonuna kadar olan sürede veri alamayacağımızı anlıyorum. Bu yüzden 2nl maili alımı ve datasına ulaşamayacağımız herhangi bir bilginin forum içinde ve/veya DV2025 talihlilerine ait excel üzerinden paylaşılması, formun kuruluş amacına hizmet etmesi açısından çok önemli olduğunu düşünüyorum.Tüm forum üyelerimizin dikkatini çekmek istiyorum.
Sevgiler... -
@yalcin61 baska mail adresi verdiler oraya yazın diye, o da genel geçer bi cevap gibiydi, dedikleri adrese de mail attım cevap gelmedi
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum