Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Cansu-mer tebrikler bana da aynısı geldi.Belki aynı zamanlarda Hong Kong da olur ve tanışırız.Hepimizin işi rast gitsin

• @DenizMaths Aslinda Hong Kong a tasima yapablari bi gorsek kac kisiyiz nekadariz bilgi paylasimi yapardik

• @Cansu-mer, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@DenizMaths Aslinda Hong Kong a tasima yapablari bi gorsek kac kisiyiz nekadariz bilgi paylasimi yapardik

Benimde merak ettiğim bir konu, acaba forumda dosya taşıyan üyeler için ayrı bir konu başlığı var mıdır (bölgelere ayrılmış bir şekilde) böylelikle bu bölgelerle ilgili son gelişmeleri daha derli toplu görebiliriz diye düşünüyorum.. zira bu başlık altında 200 den fazla sayfa oluştu daha DV2025 başlamadan 🙂

• @EzgiLera cok tesekkur ederim 😊

• ⭐⭐

@Cansu-mer selamlar, excel tablosunda mulakat yeri olarak hk yazili olan forum uyeleri vardi diye hatirliyorum. onlardan biriside benim. eger bir aksilik olmaz ise, hk de mulakata girecegim.

• Öncelikle hayırlı olsun. 2025 talihlileri şimdiden dosya taşıma ile ilgili mail atıp , olumlu yanıt alabiliyorlar mı?

• ⭐⭐⭐

@brkkrmz27 Selamlar...CN nize baktığımda current olduğunuzu görüyorum..Ama sizi excel listesinde göremedim, bilgilerinizi oraya da girerseniz tüm üyelerin birbirini takip etmesine yardımcı olacaktır...
    Şu ana kadar dosyanızı KCC aracılığıyla taşımadıysanız artık taşımak iatediğiniz konsolosluk ile iletişime geçerek rica-minnet yöntemi ile devam etmeniz gerekiyor. Bu da size küçük bir not olsun...
    Şuan itibariyle sadece taşıma işlemi yapıtığımız için herhangi bir maliyet veremiyorum..
    Schengen için daha öncede söylediğim bir cümleyi söyleyeceğim , vize sizin kapınızı çalmaz başvurup görmek lazım...😉
    Schengen vize ücreti ve hizmet bedelleri heryerde üç aşağı beş yukarı aynı...

• @onuru sizinle onceden konusmustuk takipteyim 👍

• Hong kong sizce mantıklı mı arkadaşlar? Foruma yeni katıldım. Merak ettiğim bazı sorular var. Yardımcı olmak isteyenler cevaplayabilirse çok sevinirim.

*Hong kong'u seçtiğimizde yani dosyayı taşıdığımızda 3 kişilik bir aile olarak orada ne kadar süre kalmamız gerekecek? Sağlık muayenesi ve randevuyu birbirine yakın günde mi veriyorlar yoksa aralarında 1-2 hafta boşluk oluyor mu?
    *Başvuruyu kabul ettiklerinde interview için çağırma olasılıklarını neye göre biliyorsunuz? Mesela neden hong kong olurda kuala Lumpur olmaz? Bir liste mi var?
    *Daha önce dosya taşımış arkadaşların ekstra önerilerini de almak isterim. Ben mesela CN olarak biraz gerideyim. Biraz beklesem daha iyi olacak gibi. Kendi hayat planlamam adına. Yoksa illa şimdiden dosyamı taşımalı mıyım? Böyle daha mı akıllıca olur yoksa 3-4 bekleyip Ankara'nın durumuna göre mi ilerleyeyim?

Teşekkürler.

• ⭐⭐⭐

Selamlar...Ankara 05.08.2024 tarihinde 67 EU dosyasına 2nl maili göndermiş...Ocak 2024 ten bugüne kadar aylık bazda en fazla mülakat daveti verdiği ay olmuş...Nedeni ile ilgili bilgisi veya yorumu olan var mı?

• @Flight101 son davet olduğu için verebileceği kadar vermek istemiştir

• @sevdemimi nl ne demek?

• Arkadaşlar dün attığım viyanaya dosya taşıma mailime bugün direk onay maili geldi. Başta @gucarslan hocam ve foruma emeği geçen tüm arkadaşlardan Allah razı olsun. Green kart çıktı herşey tamam zannederken bu forumla tanıştıktan sonra @gucarslan hocamın deyimiyle Ankaraya güven olmaz gerçeği yüzüme acı bir şekilde çarptı. Ama burada her soruma cevap buldum. Green kart için danışman tutmayı düşünüyordum çok bilgisiz ve heyecanlıydım. Forumun en büyük danışman olduğunu gördüm. Bu güzel süreci sizinle paylaşmak istedim. Şimdi önümüzde acı bir schengen gerçeği var bakalım süreç nasıl devam edecek 😀

• @iskorpitx Hocam vizen var mıydı yoksa turist vizesiyle mi katılacaksın?

• @iskorpitx Schengen sürecinizi de burdan paylasirmisiniz herkese ön bilgi olur

• Herkese merhaba, dosyamı hong kong a taşımak için kcc ye mail gönderdim fakat benden adres istediler, buna benzer durum yaşayan arkadaşlar varsa airbnb den adres gösterip mi dosyayı taşıdılar yoksa tekrar bir mail paylaşmam gerekir mi?

• @Ethem-Kostak merhaba, tekrar kısa bir mail ile deneyin şansınızı. Mailinizi yanıtlayan KCC çalışanı yeni sistemi bilmiyordur, eski sisteme göre adres kanıtı istemiştir.

• @Flight101 merhaba, eski performansına göre çok düşük ne yazık ki, bizim dönemde bir ayda 250 civarı mülakat planlamıştı, yanılmıyorsam Mart 2022’deydi. Düşünün bu kadar mülakat kapasitesi olan Ankara, koskoca bir mali yılda en fazla mülakat verdiği ay 67 mülakat veriyor. İşte bu sebeple, AoS yapmak veya imkan dahilinde dosya taşımak en makul olanı. Son yıllarda Ankara’dan mülakat almak DV çekilişini ikinci kez kazanmak gibi 🙂

Yıl sonunu kapatırken yüksek mülakat vermek istemiş olabilirler, dilerim vize kalır da mülakat alan talihliler vizelerine kavuşur.

• @cemal1153
    NL, “Notification Letter” demek, 1.NL çekilişi kazandığınızı öğrendiğiniz “randomly selected” mektubunuz, 2.NL ise aynı sayfadan mülakat aldığınız zaman kontrol edebileceğiniz, mülakat mektubunuzu ifade etmektedir.

• @Ethem-Kostak hocam forumda adres konusu geçtiği için ben konsolusluğun yanında bir otel seçtim oranın adresini yazdım. The address I will be in Austria:…….. şeklinde direk taşıdırlar. Sizde cevap olarak bilgilerinizöe tekrar mail atın isterseniz.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

125

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |