DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@veyso34, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Emre-Kurtulmuş gelen mail otomatik maile benziyo
Greetings,We are processing limited immigrant visas and diversity visas currently only for ...... citizens, however, we are not able to accept transfer cases from outside our consular district.
We believe it is unlikely we will be a position to accept transfer cases in the near future. We regret that we are unable to give a more favorable reply.
Regards,
Aslında ülkeyi de paylaşırsanız daha iyi olur. Böylece insanlar oraya taşıdıklarında neyle karşılaşacağını bilirler. Bu kadar bilgi edindiğiniz foruma, siz bilgi vermekten neden çekiniyorsunuz ki?
-
@evrentnrkl cut off olmadan ve mali yıl başlamadan KCC aracılığıyla dosya taşıma süreci bu yıl ilk defa yapılacak olması sebebiyle süreç istisnai bir süreç olacak. Viyana geçtiğimiz yıllardaki yardımsever yaklaşımı ile ön koşulsuz mülakat dağıtımı yapacak ise mülakat dağıtım hızını ve süreci gözlemleyebileceğiniz en iyi yer bu konu başlığı ve excel takip listesi olacak.
@oturan'ın bu deneyiminde yaşadığı üzere Schengen vizesi nedeniyle pasaportu başka bir konsoloslukta idi ve sizin benzer bir sıkıntı yaşamamanız için schengen vizesi sürecinizi her TC vatandaşının hakkı olan ikinci pasaportu çıkartarak devam ettirebilirsiniz.
-
@2000ruhu, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
1 yıldır şehir dışında çalışıyorum ama ikametgah adresim memleketimde SGK dökümünü çıkardığım zaman çalışma yerinde ikametgahımın olmaması sorun olur mu? Buraya taşısam 6 ay dolmadan dosya taşıyacağım için çağrılma durumunda nasıl olur acaba?
Mülakata SGK dökümü de ikametgah belgesi de götürmeyeceksiniz. DS260 formunda adres bilginizi resmiyette olana göre değil, gerçekte olana göre doldurmanız gerekiyordu.
Şehir dışında yazdığınız için “buraya”nın yurt dışı olmadığını düşünüyorum, öyleyse 6 ayla ilgili sizi bağlayan bir durum yok.Dosyanızı taşıtmanız da bu durumların hepsinden bağımsız.
Bilmiyorum sormak istediğinize cevap bulabildiniz ama sorunuzu daha açık, en azından “memleketim, buraya” gibi bizim bilmediğimiz detaylarda ülke, şehir isimleri kullanarak sorarsanız daha net bir cevap alabilirsiniz.
-
@evrentnrkl, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@ATS16 hayır Ankaradan bir umudum yok tabii ki ben dosyamı taşıttırdım çoktan 1 aya yakın oluyor sadece merak ettim ne zaman mail gelir diye ona göre planlama yapmaya çalışıyorum. Vize görüşmelerim olacak
Özellikle sadece ilk bültene bakarak bunu tahmin etmek pek mümkün değil. Bültenin bundan sonraki aylarda ilerleyişlerine göre daha isabetli bir çıkarım yapılabilir. Ama Şubat-Mayıs arası muhtemelen.
-
Merhaba Arkadaşlar,
Forumdaki arkadaşlarımın da desteği ile dosyamızı viyana taşıdık. Mülakat için iletişimde olalım. Herkes için hayırlısını diliyorum. Sevgilerle. -
-
@Aydın-Şardağ
Buna KCC nin başkanı bile garanti veremez. -
@RuhunGemisi kualada yasanmisti bu durum 2/3 kisi vardi ,forum ve youtube da
-
@veyso34 numaramız current olmadan konsolosluklar olaya dahil olmuyorlar.Bence onun için otomatik bir mesaj gelmiş ya da sizi yanlışlıkla 2024 talihlisi gibi anlamışlar
-
Selamlar arkadaslar . son 3-4 gundur ki maillesmelerden sonra Konsolosluk Teyit Mailinin olumlu cevap aldim
Thank you for your inquiry.
Your interview location is Hong Kong and will be used by KCC for scheduling purposes. When we have scheduled your interview, you will be required to log into the Entrant Status Check (ESC) to view your appointment notification. At that time, please verify that your appointment is scheduled for the correct post. If for any reason it is not, you may contact KCC again at [email protected].
-
@Cansu-mer tebrikler bana da aynısı geldi.Belki aynı zamanlarda Hong Kong da olur ve tanışırız.Hepimizin işi rast gitsin
-
@DenizMaths Aslinda Hong Kong a tasima yapablari bi gorsek kac kisiyiz nekadariz bilgi paylasimi yapardik
-
@Cansu-mer, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@DenizMaths Aslinda Hong Kong a tasima yapablari bi gorsek kac kisiyiz nekadariz bilgi paylasimi yapardik
Benimde merak ettiğim bir konu, acaba forumda dosya taşıyan üyeler için ayrı bir konu başlığı var mıdır (bölgelere ayrılmış bir şekilde) böylelikle bu bölgelerle ilgili son gelişmeleri daha derli toplu görebiliriz diye düşünüyorum.. zira bu başlık altında 200 den fazla sayfa oluştu daha DV2025 başlamadan :)
-
@EzgiLera cok tesekkur ederim 😊
-
@Cansu-mer selamlar, excel tablosunda mulakat yeri olarak hk yazili olan forum uyeleri vardi diye hatirliyorum. onlardan biriside benim. eger bir aksilik olmaz ise, hk de mulakata girecegim.
-
Öncelikle hayırlı olsun. 2025 talihlileri şimdiden dosya taşıma ile ilgili mail atıp , olumlu yanıt alabiliyorlar mı?
-
@brkkrmz27 Selamlar...CN nize baktığımda current olduğunuzu görüyorum..Ama sizi excel listesinde göremedim, bilgilerinizi oraya da girerseniz tüm üyelerin birbirini takip etmesine yardımcı olacaktır...
Şu ana kadar dosyanızı KCC aracılığıyla taşımadıysanız artık taşımak iatediğiniz konsolosluk ile iletişime geçerek rica-minnet yöntemi ile devam etmeniz gerekiyor. Bu da size küçük bir not olsun...
Şuan itibariyle sadece taşıma işlemi yapıtığımız için herhangi bir maliyet veremiyorum..
Schengen için daha öncede söylediğim bir cümleyi söyleyeceğim , vize sizin kapınızı çalmaz başvurup görmek lazım...😉
Schengen vize ücreti ve hizmet bedelleri heryerde üç aşağı beş yukarı aynı... -
@onuru sizinle onceden konusmustuk takipteyim 👍
-
Hong kong sizce mantıklı mı arkadaşlar? Foruma yeni katıldım. Merak ettiğim bazı sorular var. Yardımcı olmak isteyenler cevaplayabilirse çok sevinirim.
*Hong kong'u seçtiğimizde yani dosyayı taşıdığımızda 3 kişilik bir aile olarak orada ne kadar süre kalmamız gerekecek? Sağlık muayenesi ve randevuyu birbirine yakın günde mi veriyorlar yoksa aralarında 1-2 hafta boşluk oluyor mu?
*Başvuruyu kabul ettiklerinde interview için çağırma olasılıklarını neye göre biliyorsunuz? Mesela neden hong kong olurda kuala Lumpur olmaz? Bir liste mi var?
*Daha önce dosya taşımış arkadaşların ekstra önerilerini de almak isterim. Ben mesela CN olarak biraz gerideyim. Biraz beklesem daha iyi olacak gibi. Kendi hayat planlamam adına. Yoksa illa şimdiden dosyamı taşımalı mıyım? Böyle daha mı akıllıca olur yoksa 3-4 bekleyip Ankara'nın durumuna göre mi ilerleyeyim?Teşekkürler.
-
Selamlar...Ankara 05.08.2024 tarihinde 67 EU dosyasına 2nl maili göndermiş...Ocak 2024 ten bugüne kadar aylık bazda en fazla mülakat daveti verdiği ay olmuş...Nedeni ile ilgili bilgisi veya yorumu olan var mı?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum