Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@MERVE-SARI evet mülakat alabilmeniz için aktif olmanız gerekir. Diğer soruyada bir çok kez söylendi daha önce dv25 bu konuda ilk olucak nasıl tepki vereceklerini kestirmek zor ama isteyebilirlerde

• @Emre-Kurtulmuş Yanıt için teşekkürler hocam. Sağlık muayenesinden tedirginliğim yok aslında. Sporcuyum, sigara kullanmam, alkol çok nadir sosyal ortamda. 2014'de biraz toydum. Peki doktora evet 10 yıl önce bir defaya mahsus bir hata yaptım desem ve şu an zaten sporcuyum. O anda mı karar veriyor, yoksa sürecimi uzatıyor mu ? Teşekkürler.

• ⭐⭐⭐⭐

@veyso34 siz konsolosluğa hiç mail atmamıştınız ve ona rağmen konsolosluk bu maili attı doğru mu?

• @Emre-Kurtulmuş cevabınız için teşekkür ederim

• @Emre-Kurtulmuş ben mail atıp sordum.

• ⭐⭐⭐⭐

@nvrgbck süreci uzatma konusunu bilemeyiz sizi bunun için psikologa yönlendirebilir o durumdada bildiğim kadarıyla tek seanslık bir görüşme yapıyorsunuz bitiyor diye biliyorum. Forumda aratın psikolog görüşmesi yapanlar olmuştu gibi aklımda kalmış

• @nvrgbck
    Evet sağlık muayeneniz sırasında size bu soruyu yöneltecekler, özellikle Unganların klasik sorularından birisidir. Lütfen forumun arama motorunda “alkollü araç” anahtar kelimeleri ile arama yapınız, konu hakkında benzer sağlık muayenesi ve mülakat deneyimlerine ulaşabilirsiniz.
    DS-260 formunuzda yaptığınız tüm düzenlemeleri göreceklerdir ancak güncel olarak sağlayacağınız bilgileri referans alacaklardır. Siz sabıka kaydınızı sildirip formunuzu düzenlerseniz bile sanki sildirmemişsiniz gibi mülakat hazırlığınızı yapmanızı tavsiye ederim, eğer size bu konuda soru yöneltilir ya da belge istenirse mahkeme kayıtları vb. gereken belgelerinizi sunabilirsiniz.

• @Emre-Kurtulmuş ben şan bekar olarak dosya taşıma için KCC yazsam ocakta bir evlilik sürecim olacak bu durumu nasıl değerlendirebilirim. mülakat aldıktan sonra açtırsam problem yaşar mıyım peki

• Ekran Alıntısı.PNG Arkadaşlar hesap dökümü sonu böyle görünüyor ben anlayamadım hisse hesabına giden paralar borç tarafına eklenmiş bu şekilde verirsem sorun olur mu belgeyi?

• @kelebek Yanitiniz ve bilgi paylasiminiz icin tesekkur ederim. Ben sansimi denek maksadiyla ummana tasimak istedigimle alakali KCC ye bir mail gonderdim. Bakalim sonuc ne olacak. Ben cevap gelince yine buradan gerekli paylasimi yaparim.

• 1 yıldır şehir dışında çalışıyorum ama ikametgah adresim memleketimde SGK dökümünü çıkardığım zaman çalışma yerinde ikametgahımın olmaması sorun olur mu? Buraya taşısam 6 ay dolmadan dosya taşıyacağım için çağrılma durumunda nasıl olur acaba?

• @EzgiLera anladım tesekkur ederim bilgilendirme için, ilişkimiz gercek 2 seneye yakındır birlikteyiz cok fotoğraf wp yazısmaları birlıkte tatil gibi vs detaylar var iyi niyetli olduguna umarım inanırlar butun detayları dosyalayp goturecegız.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 
  • ⭐⭐⭐⭐

@MERVE-SARI bir sorun olmaz evlilik sonrası eşinize form doldurup kendi formunuzuda güncelleyebilirsiniz

• ⭐⭐⭐⭐

@2000ruhu sorunuzu anlamadım ancak konsolosluğa sunacağınız evraklar arasında sgk dökümü yok

• ⭐⭐⭐⭐

@veyso34 ilk yazdığınız sorunuzda siz dosyanızı taşıttıktan sonra konsolosluk size durduk yere mail atmış bu bilgiyi diye anlaşılıyordu

• @MakeUSAGreatAgain dv talihlisi degilseniz bu iletiyi kullanmayin lutfen

• @nvrgbck merhaba benim de aynı durumum var. 2012-2013 yıllarında 30 gün ceza aldım ama okunmadı ceza. Şu an sicil kaydıma ya da arşiv kaydıma baktığımda gözükmüyor hiçbir şey. O yüzden ds260 doldururken yazmamıştım, hiç aklıma bile gelmedi. Sağlık raporu sırasında sorunca ne diyeceğim kafam karıştı şu an yazılanlardan dolayı

• Arkadaşlar merhaba 2025 talihlileri tekrar çekilişe katılabiliyor mu sıra gelmez vs gibi sebeplerden dolayı tekrar hak kazanma ihtimalleri oluyor mu

• ⭐⭐⭐

@ahmeterol1912 Selamlar..Evet katılabiliyor...

• @veyso34 Hangi konsolosluk bilgi verebilir misiniz ?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

122

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |