Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @nvrgbck merhaba, bu cezayi arsiv kaydindan sildirip DS260 formunuzu duzenleseniz bile, size tavsiyem sildirdiginiz karari da ingilizceye tercume ettirip yaninizda bulundurmaniz. Mulakatta konuyu size sorarlarsa, durumu aciklayip ilgili kararin tercumesini konsolosa beyan edebilirsiniz.

Eksik bilgi vermenizi kesinlikle tavsiye etmem, daha once arsiv kaydinda suc kaydi bulunup vizesini alan talihliler oldu. Karar tamamen konsolosun degerlendirmesinde.

Saglik muayenesinde de alkol ile ilgili sorularla karsilasabilirsiniz, vereceginiz cevaba gore ek degerlendirme yapilabilir, sureclere hazirlikli olmakta fayda var. Surecinizde bol sanslar dilerim.

• @ugursway, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@nvrgbck
    Selamlar, mülakat alırsanız eğer, sağlık muayeneniz sırasında size daha önce alkollü araç kullandınız mı? Vb. sorular yöneltecekler, bu durumda hayır demeyeceğinize göre (vizenizi alsanız dahi gerçek dışı beyanlar çok daha büyük sonuçlara yol açabilir), sicilinizde olup olmamasının bir önemi kalmıyor. Bu durumda formunuzu güncelleyip, güncellememek size kalmış. Bu tarz durumlarda olan talihliler, ekstra psikolojik değerlendirmeye tabii tutulmaktadır. Herhangi bir suçtan hüküm giymiş olsanız bile vize alıp almamak konusunda insiyatif, mülakatınızı yapacak konsolosa aittir. Daha önce sizinle benzer durumda olup vizesini alan birçok talihli mevcut, forumda ilgili anahtar kelimelerle arama yaparak, deneyimlerini okuyabilirsiniz. Sürecinizde bol şanslar.

Selam hocam, öncelikle yanıt için teşekkür ederim. Muayenede; alkollü araç kullandın mı diye soru mu var ? Benim asıl sorum mülakat sırasında " temiz sabıka kaydı vererek mahkeme dosyası sunmamak " ve bu nedenle de DS260 formumda olan suç işlediniz mi sorusunu hayır olarak güncellemek. Güncelledikten sonra önceki DS260' ı görebiliyorlar mı ? Mahkeme dosyasını isterler mi ? Sonuçta sabıka kaydım boş olacağından mahkeme dosyasına artık gerek kalmaz ve sürecimi de uzatmam düşüncesindeyim. Bunu merak ediyorum. Teşekkürler.

• @Uzuzi merhaba, paranizi elcilige sunacaginiz hesap dokumu aldiktan sonra istediginiz sekilde kullanabilirsiniz. Size tavsiyem, hesap dokumunuzu mulakatiniza yakin bir tarihte almaniz, bol sanslar.

• @deebee teşekkür ederim

• @Cansu-mer, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@RuhunGemisi youtube ve forumda okuyup izlediklerime gore . kl ye current olduktan sonra mail atip onlardanda eger fiziksel olarak burda oldugunuzu kanitlarsaniz randevu verebiliriz demisler benim bildigim 2-3 kisi bu sekilde yapmis.temmuzda mail attik diyelim temmuz 2 de cevap geldi eger burdaysan ayarlayabiliriz bindin gittin kl ye 3 unde ordasin pasaportun giris kasesinin fotosunu mail attin .2-3 gun geri donus bekledik diyelim ama bu gunler vs afaki seyler.bu ay malesef randevu yok dedi ve bos yere gitmis oldun ama 20 temmuzda yine mail geldi bosluk olustu 25 inde randevu olusturduk vs dediler .bunlari yasiyanlar var .video ve forum tek tek okuyun

Cevabınız için çok teşekkürler ancak ben HK ile ilgili soru sormuştum,KL ile kastettiğiniz Kuala Lumpur ise şuan biraz kafam karıştı,ya KL ile demek istediğinizi anlamadım ya da siz HK ile ilgili sorduğum soruyu Kuala Lumpur ile örneklemek istediniz doğru mu?

• @veyso34 hangi konsolosluga tasidiniz? bir de sadece vatandaslarina baktigi maili size kccden mi yoksa konsolosluktan mi geldi?

Düzenleme: tamamdir dikkatli okuyunca konsoloslugun attigini yazmissiniz. Current olmadiginiz icin tasima islemini yeniden kcc ile yapacaksiniz ilk tasidiginizda kullandiginiz taslagi degistirip tasiyabilirsiniz. Bu arada daha current olmadan konsolosluktan nasil mail aldiniz siz kendiniz mi mail attiniz konsolosluga?

• @EzgiLera şuan Dosya taşıma yapsam, mülakata yakın çocuğu eklesem olurmu peki. Çünkü çocuğa turist vizesi başvurusu yaptıktan sonra, ekliyim diyorum.

• Arkadaşlar banka hesap dökümü sonunda borç ve alacak tarafına bakınca eksi görünüyorum. Ama borcum yok borsa hesabına giden paralar eksi olarak yansıyor. Bunu sorun ederler mi?

• Merhaba değerli forum üyeleri,araştırmalarıma devam ederken yine bazı sorular ortaya çıktı.

Ben asıl talihliyim 21 Eylül de nikahım var.Nikahtan hemen sonra eşimin bilgilerini add applicant ile forma eklemem gerektiğini biliyorum ancak bu noktada kendi formumu açtırmayıp hala kendi ds260 dosyamda bekar görünmemim bir sakıncası var mı?
    birde dosya taşıma işlemi yapacağım.add applicant işleminin dosya taşımadan önce veya sonra yapmanın bir önemi var mı?
    Kısacası : nikahtan sonra "Add Applicant"-"dosya taşıma"-"kendi dosyamı açtırıp medeni durum güncelleme" işlem sırası ne olmalı?

• @RuhunGemisi merhaba, dosyanizi nikahtan once veya sonra tasiyabilirsiniz. Add applicant yapmaniz dogru, kendi formunuzu da mulakat aldiktan sonra elcilik araciligiyla actirip kisisel bilgilerinizi guncelleyebilirsiniz. Bol sanslar!

• ⭐⭐⭐⭐

@sinan63, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EzgiLera eşim de yazmış ben de yazmışım aynı anda kusura bakmayın

Ama hala excelde de yoksunuz, imzanızda da süreciniz yok…

• ⭐⭐⭐⭐

@gdv25, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EzgiLera Diğer yıllara göre bu sene 6000 sayısıyla hızlı başlandı. Bir sonraki bültende EU bölgesi için yine 6000 sayısı değişmemiş olarak açıklanabilir mi? Yani böylesi şeyler önceden yaşandı mı?

Evet açıklanabilir ve daha önce oldu da. 6000 hiç değişmeyebilir veya çok az değişebilir.

• ⭐⭐⭐⭐

@Özlem-Toraman, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EzgiLera evet mulakat maili, hayır suan için bir tarih belirmedik mulakat maili geldiğinde mulakat zamanına göre düşünüyoruz eylül ayında mail gelicektir diye düşünüyorum

Numaranız düşük zaten. Eğer ilişkiniz gerçekse şimdiden nikahınızı yapın çünkü sonrasında nüfusa işlemesini falan da bekleyeceksiniz. Ve dediğiniz gibi eylülde gelir de Ekim başına mülakat verilirse süreci yetiştiremeyebilirsiniz. Bazı yerlerde yıldırım nikahını bile 1 haftada yapıyorlar.

Ama ilişkiniz gerçek değilse sakın o topa girmeyin. Çünkü ikiniz de red yersiniz.

Mülakata bol bol ilişki kanıtı götürmeniz gerekiyor.

• @deebee Teşekkür ederim zaman ayırıp sorularımı cevapladığınız için.

• @EzgiLera bilgi için teşekkürler okumaya videoları izlemeye çok çok özen gösteriyor. Ama sizin bilginize güvenerek bir soru soracağım tekrardan çalışma ve oturum izni olmadan KCC'ye mail atabiliyoruz. Fakat dosya taşıma olduğunda konsolosluk bu noktada hayır ben calisma veya oturum istiyorum diyebilir mi ? birde dosyayı kcc taşıdı yinede current olduktan sonramı randevu alınabilir. Şimdiden teşekkürler

• ⭐⭐⭐⭐

@nvrgbck bu sorunu ds formundan ziyade sağlık muayenesinde yaşayacaksınız. Size daha önce alkollü araç kullanıp kullanmadığınız sorulacak

• ⭐⭐⭐⭐

@cemal1153 dolandırıcılıktan başka bir şey değil. Çok önemli bir durum olduğunu söyleyip yanlış doldurursanız elenirsiniz gibi yalanlar atıp insanları dolandırıyorlar.
    Belki başkaları içinde bu hatayı yapmadan ucundan dönmelerini sağlamış oluruz bu avukat, danışman yalanı altında sizden ekstrem paralar almak isteyen insanlar burda bulduğunuz bilgiden farklı bir şey vermiyor tam tersine onlarda buradan bilgi alıyor

• ⭐⭐⭐⭐

@veyso34 eğer mümkünse aldığınız mailde kişisel bilgilerinizi içeren bölümleri kapatıp buraya atarsanız iyi olur. Daha önce hiç duymamıştım konsolosluğun böyle yazdığını en azından elimizde bir örnek olur

• ⭐⭐⭐⭐

@Mehmet-Fatih-Aslan, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EzgiLera şuan Dosya taşıma yapsam, mülakata yakın çocuğu eklesem olurmu peki. Çünkü çocuğa turist vizesi başvurusu yaptıktan sonra, ekliyim diyorum.

Siz bilirsiniz. Mülakattan önce eklemiş ve gerekli düzeltmeleri yapmış olun yeterli.

• @Emre-Kurtulmuş gelen mail otomatik maile benziyo
    Greetings,

We are processing limited immigrant visas and diversity visas currently only for ...... citizens, however, we are not able to accept transfer cases from outside our consular district.

We believe it is unlikely we will be a position to accept transfer cases in the near future. We regret that we are unable to give a more favorable reply.

Regards,

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

163

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |