@gucarslan Öncelikle geri dönüş ve ön bilgilendirme için teşekkür ederim. Ne kadar yoğun olacağınızı tahmin ettiğim için, çıkacak sonucun gelecekte insanların yararına olacağı için gönlüm rahat. Bu mali yıl bitmek üzere, gelecek mali yıla da yeterli zamanımız var. Şimdiden ayıracağınız vakte ve emeklerinize çok teşekkür ederim.
Bir açıklama yapıp bu iletinizin altına başka bir şey yazmayacağım. Zaten attığım ilk ileti sonrasında bu konu minvalinde herhangi bir mesaj da atmadım. Forumumuzun olağan kullanım amacına uygun hareket etmeye devam ettim. Benim kişi ya da kişiler ile ilgili bir problemim yok olma ihtimali de yok. Bahsi geçen kişiyi geçmiş iletimlerim de görüleceği üzere "Teşekkür ettiğim, taktir ettiğim mesaj ya da muhtemelen mesajlar da bulunmaktadır."
Forumumuza üye olur olmaz forumun amacına bugüne kadar uygun şekilde hareket ettim. Bundan sonra da öyle hareket edeceğim. Ancak gördüğüm yanlışları ve/veya forumun ya da ilgili başlığın gelişmesine yönelik katkı sağlamasını düşündüğüm konuları saygı ve hassasiyet çerçevesinde dile getirdim. Dolayısıyla benim amacım binlerce kişinin yararlandığı- binlerce mesajın hava uçuştuğu forumda Kişi ya da kişilerin değerli forumumuzun
https://yesilkartforum.com/forum/topic/130/künye
bölümünde “Biz Kimiz? – Amacımız? Kısmında belirtildiği üzere insanların nasıl hareket etmesi gerektiğini özellikle forumun bu başlığını takip edenlerin “Bilgisine ve İlgisine” sunarım.
Forum yöneticileri olarak kurum, kuruluş ya da kişiler ile her hangi bir nedenle “forumun değerli üyelerine katkı sağlayacak anlaşmalar yada ortaklıklar Vb.” şeyler yapabilirsiniz. (Ya da teknik olarak forumun hayatını idame ettirmesi için oluşabilecek bakım-onarım-güvenlik vb. ihtiyaçlarının karşılanması da forumun üyeleri içindir. Paha biçilemez bir hizmet alınmaktadır.) Buda çok doğal olup ne beni ne de bir başkasını ilgilendirmez. Ben kullanıcı olarak bu kişiler ve kurumlar ile anlaşmalarınız neticesinde biraz daha kolay iş yapabilirim çünkü siz güvenmişsiniz, sizin süzgecinizden ve kontrolünüzden geçmiş, dolayısıyla benim de güvenmem kolaylaşır. (Tabi ki belli başlı şartların bana uygun olması gibi, Maliyet, Hizmet Kalitesi, Ücretlendirme Vb. Bu durumlar da benim de süzgecimden geçip kişisel kararım ve hür iradem ile atacağım adımlar olur.)
Örneğin:
Rushvisasnow Danışmanlığın Göçmen Olmayan Vize Randevularını Öne Alma Hizmeti
Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
Ancak bilginiz dahilinde hizmet veren Figen Hanım, Forumun künye kısmının “Amacımız” paragrafına aykırı hareket ettiğini düşünmekteyim. (Maddi bir kazanç kısmını dikkate almayın o zaten sizin de belirttiğiniz üzere bilginiz dahilinde olduğu için aykırı bir hareket yokmuş gibi kabul ediyorum. Dediğim gibi yukarıdaki firmalar gibi siz güvenmişsiniz insanlar da doğal olarak güvenebilir ve hizmet alabilir. Bu kısım beni ilgilendirmiyor. Yine aynı paragrafın "birbirlerine karşı saygılı" kısmı hariç, ben kendisinin spesifik bir saygısızlık yaptığını görmedim.) 09 10 2023 tarihinde kendisinden durup dururken özel mesaj almıştım ve yaklaşım olarak da bir yardımda görmedim. (KVKK kapsamında detaylı bir bahsetmede bulunmayacağım.)
Dolayısıyla forumun değerli üyelerini bütünsel kapsayacak şekilde Figen Hanım forumda varlığını bugüne kadar sürdürmüş mü? sürdürmemiş mi? Çok az kişinin ilgilendiği bu başlığı okuyan forumun değerli üyelerinin taktirine sunuyorum…
Forumda maddi bir beklentisi olmayan, özel hayatlarından feragat edip (Benim gibi kişilerden bahsetmiyorum. / benim attığım 3-5 mesaj işte) yüzlerce hatta binlerce mesaj atmış, sayısız kişiye “Dokunmuş” forumun emektarlarına tüm benliğim ve samimiyetimle teşekkür ederim. Bu kişiler “44.9K kullanıcı” içinde, “447.4K İletilerin” oluşmasını sağlayan “Açık Açık Görünen- Gizli Kahramanlar” , hakları ödenmez. İyi ki varsınız! O insanlara sayesinde foruma katkı verenlerin sayısı her geçen gün artmaktadır.
Saygılarımla…