Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Bu ileti silindi!

• @Cansu-mer tekrar sorun kcc ye

• @mert06 tek cümle yazarak dosyamı şu şehre taşır mısınız diye yazın case no ad soyad doğum tarihi ay gün yıl olarak ve bir otel adresi yazın o bölgeye yakın

• @sevdemimi dediğiniz şekilde tek cümle ile yazdık bu dönüşü aldık

• @sevdemimi peki oteli tuttuğumuza dair kanıt göstermemiz gerekli mi ? Yalandan şu otel desekte olur mu?

• @10urdmn şu an tutulamaz otel ancak mülakat maili alınca rezervasyon yapılır söz verdiğimiz gibi o adreste olursunuz

• @fahriakc Excel bilgin varsa sütunlara dönüştür sonra filtre yap

• Bütün foruma selamlar, bu bir deneme iletisidir. @gucarslan ’a desteği için tekrardan teşekkürler, benim gibi DV2025 talihlisi herkese bol şanslar!

• ⭐⭐⭐⭐

@Mehmet-Fatih-Aslan farketmesi çok zor bir işlem olmaz yaptığınız tarihleri biraz incelerlerse çok kolay şüphe duymaya müsait. Sürecinizi böyle bir işlemle riske atmak istiyorsanız tercih sizin tabii

• @metinbeci tamamdır deneyeceğim.

• Herkese merhaba,
    Kazanan talihliler arasında daha önce Amerika'da yaşamış olan var mı?
    Ben Amerika'da F1 ( öğrenci) vizesiyle yaklaşık 6 yıl kadar yaşadım, 3 yıldır TR'deyim. Vize görüşmesine giderken Amerika'dan da criminal record almamız gerekir mi? Daha önceki mülakat deneyimlerini okuduğum kadarıyla öncesinde Amerika'da yaşamış kişilerin mülakat deneyimlerine rastlamadım henüz 😞

• @leylaa, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Herkese merhaba,
    Kazanan talihliler arasında daha önce Amerika'da yaşamış olan var mı?
    Ben Amerika'da F1 ( öğrenci) vizesiyle yaklaşık 6 yıl kadar yaşadım, 3 yıldır TR'deyim. Vize görüşmesine giderken Amerika'dan da criminal record almamız gerekir mi? Daha önceki mülakat deneyimlerini okuduğum kadarıyla öncesinde Amerika'da yaşamış kişilerin mülakat deneyimlerine rastlamadım henüz 😞

Amerika için almanıza gerek yok... Mülakata gireceğiniz konsolosluğun sitesindeki evrak listesinde yazar.

"Present and former residents of the United States should NOT obtain any police certificates covering their residence in the United States."

• @fahriakc yapamazan yaz bakarim

• Muscat 2021-2022 ve 2024 de EU bölgesinden hiç mülakat vermemiş. yalnızca 2023 yılında EU bölgesinden dosya kabul etmiş ve mülakat vermiş. 2025 yılı şu an için muaama Tecrübeli arkadaşların ne düşündüğünü merak ediyorum ? Bir de Muscat a dosya taşıma için mail atan var mı ? cevap geldiyse gelen cevabın içeriğinde net iade ile yalnızca oturumu olan vatandaşların dosyalarına bakıyoruz yazıyorsa olumsuz oluyor ama açık kapı bırakıp müsaitlik doğrultusunda vs yazıyorsa daha umut verici olabiliyor.

• @Candemir-TOKAY KKC sizden dokuman istemeyecek, o prosedur 2022 yili itibariyle kaldirdi. Tum dokumanlari edevlet uzerinden aliyorsunuz, mulakata gitmeden birkac gun once almaniz yeterli.

Yurtdisindan adli sicil kaydi alacaksaniz su basligi inceleyebelirsiniz; https://yesilkartforum.com/forum/post/361

Surecinizde sorun yasamamak icin lutfen bu basligin ilk 3 iletisini dikkatle okuyun.

• Merhaba KCC ile dosya taşıma işlemini hangi tarihe kadar yapmalıyım ? Daha doğrusu sorumun altında yatan şey şu ; dosyamı Avrupa ülkelerinden birine (aklımdakiler Polonya ve Avusturya) taşımak istiyorum fakat Schengen alabilir miyim bilmiyorum. Henüz randevu da bulamadığım için başvurup alıp alamayacağımı da deneyimleyemiyorum. KCC son taşıma tarihine kadar randevu bulmaya çalışacağım.

• Bu ileti silindi!

• @cinyor numaranız current olmayana kadar kcc ile taşıma yapıyorsunuz tarihi siz her ay current olan numaralara göre takip edip ona göre aksiyon almanız gerek. schengen sıkıntı olmaması için ilk bi schengen alıp ufak bi tur yapmanızı öneririm şimdiden . imkan dahilinde tabiki

• ⭐⭐⭐⭐

@fahriakc

Muscat ile ilgili cevap defalarca verildi, sizde konudan bilgi sahibisiniz. Geçmiş yıllarda dosya kabul etmiş olması bu yıl veya gelecek yıllarda dosya kabul edeceği anlamına gelmez (DV2023’de kabul etti, DV2024’de kabul etmedi) veya kabul etmeyeceği anlamına da gelmez. Yakın tarihten uzağa doğru giderek dosya taşıma doğrultusunda olumlu deneyimlere sahip konsolosluklardan ilerlemeniz sürecinize katkı sağlayacaktır. Bknz. Bangkok, Hong Kong, Kuala Lumpur vb.

DV2024’de Muscat’da yasal olarak bulunarak dosya taşımış olmasına rağmen mülakat alamamış talihli var, buna rağmen hala Muscat düşünüyorsanız takdir sizin. Bol şans

• @Detroit2222 Benim de düşüncem o yönde hatta şu an randevu kovalıyorum fakat neden bilmiyorum ama içimden bir his Schengen alamayacağımı söylüyor şu anki statümden dolayı (Öğrenciyim). Sponsorumun (babam) 2-3 tapusu araç ruhsatı ve ufak bir tur için hibe edebileceği bütçesi var alamamam için hiçbir sebep yok gibi bence ama insanların yarattığı imkansızlık algısından dolayıdır ki umutsuzum.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

151

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |