Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Acaba birdaha Ankara tarafından gönderim olur mu ? 9300’lere sıra gelir mi ? Dosya taşıma ile uğraşıyorum ama kimse kabul etmiyor. Farklı bir yol deneyen var mı

• @Yaman-0 1:ds260 formunu o an ki duruma göre dolduruyorsunuz sorun olmaz o an sorulursa söylersiniz, birkaç gün kalmışsınız zaten, onu 1 seneden fazla kaldıysanız adli sicil kaydı da almanız gerektiği için soruyorlar.
    2: qrlı belge ise sorun olacağını pek sanmıyorum ama sağlama almak için apostilleyebilirsiniz
    3:mülakata ankarada girecekseniz tercüme ve noter onayına gerek yok çoğu e devletten ingilizce şekilde alınan belgeler. Mülakatınızda bol şans.

• ⭐⭐⭐⭐

@bugraakin03, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar, forumu bir youtube kanalı sayesinde öğrendim. biraz da geç kaldım üye olmakta. Ben ds260 formumu 10 Mayıs 2023 tarihinde tamamladım ve formu tamamladığımda bekardım. İki gün önce mülakat tarihim belli oldu: 4 Eylül 2024 Ankara. Fakat 24 Ağustos 2024 tarihinde evleneceğim. Eşimin de benim gelmesi için ne yapmam gerekiyor ? Evlilik tarihinden sonra mülakat tarihine fazla bir zamanımız kalmıyor.

İkinci sorum evraklar hakkında. Ankarada mülakata gireceğim için tüm evraklarımı e-devletten türkçe(bazıları çok dilli oluyor) olarak tamamlamam uygun olur mu ?

Yanlış bir yere yazdıysam kusura bakmayın, forumu fazla inceleme fırsatım olmadı. Şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba.

Evlendikten sonra evlilik cüzdanınızla Ankara’ya mail atın. Eşiniz için DS260 formu doldurmak istediğinizi, mülakata sizinle beraber katılacağını ve kendi formunuzu da açıp bilgileri güncellemek istediğinizi yazın. Mülakattan önce bu formları tamamlayın ve Ais kaydını da ona göre yapın.

Türkçe veya İngilizce olmayan belgelerinizi çevirttirmeniz lazım.

Mülakat deneyimleri başlığının ilk iletisine bakın. Orada mülakata götüreceğiniz evraklar yazıyor.

• ⭐⭐⭐⭐

@Muratsim, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba benim case numaram 63xx herhangi bir mülakat maili almadım. ds-260 formunu 21.12.2023 tarihinde doldurmuştum sanırım bu yüzden beni atladılar. Forumu bu konuda bilgilendirmek istedim.

Evet maalesef atlamış olma ihtimalleri var.

Kazandığınızı öğrendiğiniz sayfadan girip kontrol ettiniz mi? Bazen mail gelmeyebiliyor.

• Ankara'da COVID aşısı yok(en azından sinovac). Eğer Ankara'da olan varsa COVID aşısı yok yazısi almak için bir araya gelip topluca yazı isteyelim.

• Merhaba 7XXX’lerde başka mail alan oldu mu? Cok sınırda kaldık ve buradan kaçarsa çok üzücü bir durum olacak benim için

• @EzgiLera evet baktım maalesef atlamışlar teşekkür ederim

• @sznpln sizin adınıza çok sevindim insallah vizenizide alırsınız. cs 7000’lerde mi ? 7100 yada üstü mü?

• @qwe19 teşekkürler, 7000 lerin başı, umarım size de mesaj gelmiştir veya gelir, hepimiz için hayırlısı olsun.

• Ankara 7binlere kadar davet maili gönderdi benim sıralamam 6k olmasına rağmen mail almadım detaylıca kontrol ettim ama yok. Ankara'ya sürece dair mail attım. Bunun sebebi ne olabilir bu konuda yardımcı olabilecek kimse yok mu? Ya da başvuru durumumu başka nereden görüntüleyebilirim?

• @asdwqq merhaba bence randevunuza gidin . ben 17 ocakta gittiğimde kimsenin covid aşısı yoktu. biz muanemizi olduk . istanbula geldim ve fatih eğitim ve araştırma hastahabesinde covid aşısı buldum ve aşımı oldum ve sonra aşı kağıdını dr. unganlara mail olarak attım ve kabul ettiler
    bunu deneyebirisiniz. bende bir kaç hastahane gittim . fatih eğitim ve araştırmada buldum aşıyı ama 4 kişi olmadan aşı yapmadılar biraz beklemiştim

• @rektinpeace kesinlikle bide arkadaşlar her belgenizi e devletten çıkartın. çünkü ben teskeremi götürdüm kabul etmediler ve ap ye kaldım bundan dolayı ....

• @mehmet80 Hocam yorumunuz ve yardım çabanız için teşekkür ediyorum. Doğrudur bahsettiğiniz gibi bu senenin başında da aşı bulmak zordu sizin döneminizde çabalayarak aşı bulunuyordu ancak şu an resmi kaynaklardan da aldığım bilgi aşının bulunmasının zor olduğu değil , ülkemizde kalmamış olduğu. Son kalan partinin de Temmuz ayında son kullanma tarihleri geçmiş hocam. Zaten Unganlar da durumdan haberdar.

• @asdwqq o zaman bu durum sizi etkilemez umarım. bu arada unganlardan randevu oluşturdum gelen mailde ankara şehir hastahanesinde aşı yapılıyormuş öyle yazıyor. eski otomik mail olabilir. ama arayıp kontrol etmenizde fayda olabilir bol şanslar size

• @sznpln malesef şuan için gelen bir mail yok

• @mehmet80 Evet hocam otomatik mail. Sitelerinde de hala o şekilde yazıyor. Söz konusu hastane dahil olmak üzere en az 10 ilden farklı hastaneler ve il sağlık müdürlükleriyle görüştüm aşı yok. Zaten kendileri de aşının Türkiye'de olmadığını Amerika tarafına bildirdiklerini ve dönüş beklediklerini şimdilik aşı bulamadığımıza dair hastaneden alacağımız kağıdın yeterli olacağını söylediler. İlerleyen süreçte ülkemizde aşı olmamasından ötürü bu gerekliliğin değişebileceğini de belirttiler.

• @emri Gitti evet fiziksel olarak orada bulunarak aldı.

• @salih-atilla inşallah istediğimiz yerlerde bunu beraber kutlayacağız abi

• selamlar herkese, ankaradan mülakat evrakları hazırlığı için mail aldım, mail içeriğinde 2. applicant olarak eşime ait bilgiler bulunmamakta. Mailde applicant 1 olarak sadece başvuran talihlinin yani bana bilgilendirme yapılmış. Diğer arkadaşlara sorduğumda ise hem kendileri hem de ekledikleri kişinin bilgileri yazmakta olduğunu öğrendim. Bu sorun teşkil eder mi? Ne yapmalıyım?

ilgili link

• Arkadaşlar merhaba,

Kuala lumpurda mülakata gireceğim için evrakları yeminli tercümandan çevirtmek için teslim ettim. Burada noter onayına gerek var mı ? Konuyla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

137

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |