Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Demayfo Yüreğinize sağlık.Yazdıklarınız bizim gibi mülakat yeri olarak Hong Kong seçmiş bir aile için altın değerinde.Bizleri unutmayıp forumda paylaştığınız için teşekkür ederiz.Yolunuz açık şansınız bol olsun🙏🙋♀

• @Umut-Şele merhaba arkadaşlar. Forumun kullanımına tam hakim olmadığım için yeni post açamadım. Dosya numaram20xxx lerde ben umudum tamamen yitirdim. Yanlış görmediysem yeni mülakat alanlar daha 5xxx. Olursa sürpriz gözüyle bakıyorum ;). Geçen senelerden tecrübeli olan arkadaşlara sormak istiyorum. İhtimal kaldı mı?

• @stigal Öncesinde düzenleme alanının aktif olması için mail atmam gerekiyormuş. Çok teşekkür ederim.

• ⭐⭐⭐⭐

@geçmiştengeleceğe bankadan alacağınız son 6 aylık hesap hareketinde; döviz cinsi fark etmeksizin tüm maddi (TL, döviz), kıymetli maden (altın, gümüş vb) ve menkul kıymetler (hisse senedi, bono vb) tüm birikimlerin asıl talihlinin hesabında olması talep ediliyor ve mülakat esnasında miktarı sözlü olarak asıl talihliye soruluyor ancak eşlerin birisinin hesabında da olması halinde bu yıl ki aktarılan deneyimlerde sorun olmadı. Karar sizin, birikimleri asıl kazanan adına hesaba aktarmanız ve imzalı - kaşeli hesap hareketlerini (banka adına evrağı imzalayan 2 kişinin imza sirküsü ile birlikte) ibraz etmeniz sorun olmayacaktır. Bol şans

• @salih-atilla bu sene kazananlar da ayrı bir grup ekip oluşturuldumu ayrı bir yerde

• ⭐⭐⭐⭐

@Mehmet-Ali-Tüzün kazandığınızı öğrendiğiniz ilk zaman olan 10 Mayıs 2023 tarihinden bu yana farklı zamanlarda forumda aktif olmuşsunuz ancak sürecin dışında kalmışsınız forumda doğru konu başlıklarını takip etmeyerek. Dosya taşıma konusunda da bir aksiyon almamışsınız, forumda imzanız dahi yok. DV2024 süreci dahilinde mülakat alma şansınız yok çok çok büyük bir sürpriz olmadığı sürece, süreç sizin için ne yazık ki bitti. Hayırlısı olsun hakkınızda…

• ⭐⭐

@mehmetizmirli olabilir biz grup veya ekip değiliz bu forumda tanışan arkadaşlarız fikir alışverişlerinde bulunduk arkadaş olduk ama deneyimlerimizi forumda paylaştık gizlimiz saklımız olmadı ben öyle forumdan kopuk ayrı grup ekip oluşturulmasına karşıyım bir süre sonra case no yakın kişiler aynı süreç problemleriyle karşılaşınca birbirlerine desdek oluyor benim böyle yakın olduğum 7 kardeşim var ama asla yeşilkart forumdan kopuk ekip grup şeklinde olmamalı forum esastır çok şey öğretti bize bizde deneyimizi yeni gelenlere aktarmalıyız saygılar

• @salih-atilla ekipte olabilirsiniz grupta benim açımdan sıkıntı yok siz o şekilde “ mülakatı alınca bizim ekip tamamı mail aldı sırada alacağımız 3 vize var onuda aldıkmı 8 de sekiz yapıp abd de bir araya geleceğiz ” yazınca geçen sene telegram grubu vardı yeşilkart forumun yönettiği bu senede mi oluştu diye düşündüm saygılar

• ⭐⭐

@mehmetizmirli yanlış anlaşılmaya müsait konu o yüzden yazdım yeşilkart forum harici başka bir oluşum şu anda yok bizler herşeyi bu forumda öğrendik ve birbirine yakın olan arkadaşız bu forum sayesinde tanıştık hatta abd bu arkadaşlık sürecek geride kalma ihtimali olan 2 arkadaşımızda mülakat maili alınca mutluluğumuzu yeşilkart forum kardeşliği ile paylaştım bizler yeşilkart forum yörüngesinde olduk ona şükran duyuyoruz süreci forumda öğrendiklerimizle bitirdik

• @salih-atilla
    doğrudur dedikleriniz👍🏻
    ben şundan dolayı dedim geçen sene bir platform da telegramda kazananlar bir aradaydı bu senede mi oluştu diye sordum sizde yok dediniz 👍🏻
    tabiki hepimiz bu forum sayesiyle öğrendik ve bildiklerimizi aktarmaya devam edeceğiz ediyoruzda.
    Amerika hayatınızda başarılar yolunuz açık olsun

• @ATS16, içinde söyledi: DV2024 Mülakat Deneyimleri

@geçmiştengeleceğe bankadan alacağınız son 6 aylık hesap hareketinde; döviz cinsi fark etmeksizin tüm maddi (TL, döviz), kıymetli maden (altın, gümüş vb) ve menkul kıymetler (hisse senedi, bono vb) tüm birikimlerin asıl talihlinin hesabında olması talep ediliyor ve mülakat esnasında miktarı sözlü olarak asıl talihliye soruluyor ancak eşlerin birisinin hesabında da olması halinde bu yıl ki aktarılan deneyimlerde sorun olmadı. Karar sizin, birikimleri asıl kazanan adına hesaba aktarmanız ve imzalı - kaşeli hesap hareketlerini (banka adına evrağı imzalayan 2 kişinin imza sirküsü ile birlikte) ibraz etmeniz sorun olmayacaktır. Bol şans

Süpersiniz çok teşekkür ederim 👏

• ⭐⭐

@mehmetizmirli teşekkürler
    Ön

• Aklıma gelmişken bir detay yazayım ; mülakatta askerliği nerde yaptığımı sordular kıbrıs dediğimde oradan adli sicil kaydı var mı dediler ben de 6 aydan az kaldığım için almadım dedim tamam dediler problem olmadı

• @HüseyinBurcu Tebrikler. DV2025 de CN numaranız kaçtı? DS-260 doldurdunuz mu? DV2025 tablosuna eklemiş miyidiniz?

• @ibrahimhalılll mrb nasıl mail attınız e postalarını bana da atar mısınız bende mail attım cevap gelmedi tekrar yazayım

• @senela merhabalar sıralama numaramız aynı oranlarda naptınız şuan mulakata girebildiniz mi bende 2025 kazananiyim

• Bu ileti silindi!

• @erenist bende askerlik nedeni ile 1 sene kaldım kıbrısta büyük ihtimal banada bu soru yöneltilebilir.Almak gerekli olur mu acaba vizeniz hayırlı olsun.

• Merhabalar. İstenen evraklar listesinde askerlik belgesi orjinali ve diploma(üniversite) orjinali yazmış. Bunları e-devletten yazdırsak yeterli olur mu?

• ⭐⭐⭐⭐

@İlker-Bulak imzanız güncel değil, güncellemek ister misiniz? Mülakat tarihiniz ve yeriniz neresi? Bu konu başlığında ilk gönderide ve diğer mülakat deneyimlerinde cevabı mevcut sorunuzun

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

133

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |