Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Demayfo Vizeniz hayırlı; Amerikadaki hayatınız ise kolay, kazançlı ve hiç usanmayacağınız şekilde olsun. Sonradan gelecekler için gerekli belgeleri de link olarak ekleyerek çok ayrıntılı anlatmışsınız. (Ankara'nın gidişata bakarsak sonradan gelecekler de çok olacak gibi.) Teşekkürler. Kendi adıma North Carolina deneyimlerinizi de merakla bekleyeceğim. Bizim de nihayetinde düşündüğümüz yerlerden biri orası. Yolunuz açık olsun.

• @Demayfo tebrik ederim, bundan sonraki surecte de hersey gonlunuzce olsun dilerim. Her bir cumleyi hayranlikla okudum.. 👏👏👏

• ⭐⭐⭐⭐

@Demayfo azmin sonu zafer olmuş 🙏🏻 detaylı deneyiminiz için iyi ki diyecektir diğer kullanıcılar, vizeniz hayırlı olsun. Yolunuz açık olsun, bol şans 🍀

• @Demayfo Çok sevindim,mutluluklar..

• ⭐⭐

@Demayfo Bu paylaşımın gelmesini bekliyordum, uzun mücadeleli bir sürecin akabinde emeklerinizin karşılığını almanız çok mutlu etti 🙂 Talih cesurdan yanadır, bunu bir kez daha görmüş olduk sayenizde 🙂

• @Demayfo emeklerinin karsiligini soke soke oyle guzel almissin ki hocam, senin adina gercekten cok sevindim. Bu zorluklari hatirlayarak yeni hayatinda karsina cikacak butun zorluklarin ustesinden kolayca geleceksin. Yeni hayatinda sans ve mutluluk seninle olsun ✌🏽

• @Demayfo tebrikler kardeşim.Bize de nasip olur inşallah

• Çok sevindim adiniza @Demayfo hocam. Vizeniz hayırlı olsun. Yeni hayatınızda başarılar

• @Serapp Hanım, evet nem dışında çok güzel bir yer. Belki tekrar gelirim diye düşünüyorum. Detaylı anlatımım umarım bazı arkadaşlara klavuzluk eder. Heheeh evet telaştan bir diğerine geçeceğiz. ^^ Çok sağulun ^^

• ⭐⭐⭐⭐

@Demayfo vizeniz hayırlı olsun amerikada başlayacak yeni hayatınızda bol şans 🙏🙏

• @mehmetizmirli Her şey için minettarım sağolun Mehmet hocam ^^ Cülemizin inşallah

• @siraç Benim yardım almam gibi diğer arkadaşların da bir gün yardım alacak olması asıl benim için sevinç kaynağı, ben sizlere nazik düşünceleriniz için teşekkür ederim ^^

• Her bir değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim değerli ağabeylerim, ablalarım, arkadaşlarım, çok sağolun ^^. O kadar forumdan beslendik bir nebze yardımımızın dokunması ne mutlu ^^

• @Demayfo hayırlı olsun vizeniz. Çok ugrasmissiniz ama sonu güzel olmuş. Yeni hayatınız size huzur ve mutluluk getirir inşallah

• @Demayfo çok güzel bir deneyim paylaşımı olmus. Bizden sonraki senelerde bu süreci yaşayacak olan insanlara da çok faydasi olacağından eminim:) Umarim abd deki hayatin harika olur. Bu vizeyi kesinlikle alman gerekiyordu ve sonucunun böyle olması çok güzel:)) Birçok kişi, ben de dahil olmak üzere harekete geçmek için senin surecinden güç aldı diye dusunuyorum. Belki ben de daha erken davransaydim vizeye daha çok yaklasabilirdim. Ama her zaman tutturamiyoruz iste:) En azından kendi adıma ben de uğraştığım için pişmanlık hissetmiyorum. Sadece olmasını isterdim. Hem şans hem de doğru zamanda harekete geçmek ve bolca sabır gerektiren bir sürecmis. Yeni hayatında Güzellikler diliyorum. Sevgiler:)

• @Demayfo hayırlı olsun, Abd deki hayatınız mutluluklar getirsin.

• @Demayfo degerli Deniz hocam, inanilmaz sevindim ve tebrik ediyorum. Onca olumsuzluga ragmen inanilmaz mucadele verdin ve basardiiiin! 🥹🥹🥹🥹🥹 Ayagina tas degmesin ve darisi bizle birlikte bekleyen herkese nasib olsun. 🌸🌸🌸🌸🌸

• @Demayfo Emeklerinize - Çabalarınıza sağlık. Ne güzel yazmışsınız ağzınıza sağlık.. Amerika'daki hayatınızda şans sizden yana olsun. Mutlu bir yaşam dilerim.. Syg.

• @Demayfo hayırlı olsun hocam ne güzel anlatmışsınız roman gibi okudum . Yeni başlayacak hayatınız da başarılar dilerim

• @Demayfo öncelikle yeni hayatınızda başarılar vermiş olduğunuz bilgiler ve bu kadar detaylı anlattığınız
    için ayrı teşekkür etmek istiyorum
    danışmalıklarla ilgili hem fikirim sizinle kesinlikle gereksiz danışmalık şirketleri var formda olan bilgileri belkide hiçbir danışmanlık şirketi vermiyordur bundan sonra kazanan kişiler kesinlikle danışmanlık şirketlerine paranızı kaptırmayın

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

152

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |