Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Serapp Kesinlikle öyle 💯
    Çok teşekkür ederim 🥹

• @ugursway evet o şekilde sorulmuş Uğur bey.

• @MomisCan hayirli olsun vizeniz 😇🙏

• @Havva-Aydın
    Anlamadığım için soruyorum, cevabını evet ya da hayır olarak vermenizi istedikleri bir soruya başka nasıl cevap verebilirsiniz ki? Durumunuzu bilmiyorum, sanırım Malezya’da değilsiniz. Her ne olursa olsun ülkeye giriş çıkışınızı zaten görecekler. Siz süreciniz boyunca size sorulan/sorulacak bütün sorulara hiçbir şüpheye yer vermeden, tüm gerçekliğiyle cevap vermelisiniz.

• @ugursway cevabınız için tesekkür ederim. Dediğiniz gibi şüpheye yer vermeden sorulara gerçekligiyle cevap vereceğiz.

• @İsmet-Kılınç banka görevlisine durumu anlatın genelde bilgileri oluyor ve yardımcı oluyorlar. İki banka yetkilisinin imza kaşeleri ve imza sirküleri olacak.

• Arkadaşlar selam
    Unganlardan bir tanıdığımız bizim adımıza evraklarımızı aldı fakat sadece kapalı bir zarf verilmiş. CD teslim etmeleri gerekiyor mu? Yada onu başka bir yerden mi almamız gerekiyordu acaba?
    Teşekkürler

• @Caner-Urker Çok merak ediyorum dosyanızı viyanaya taşımışsınız hatta mülakat tarihiniz bile gelmiş geçmiş. Mülakat nasıl geçti ? Schengen verdilermi ne gibi zorluklarla karsılastınız?

• ⭐⭐⭐⭐

@MomisCan tebrikler, aileniz ile çok güzel bir gelecek diliyorum. Yolunuz açık olsun 🍀🙏🏻🧿

• @ATS16 Çok çok teşekkür ederim 🤗🍀

• @Mervc merhaba, biz bugun teslim aldık. Kapalı zarf, cd, ası belgemiz ve talimatların olduğu kağıt var.

• @metinbeci maalesef 2 kere schengen başvurum red oldu. Bu yüzden mülakata katılamadım. Şuan vizesiz gidebileceğimiz konsolosluklara mail atıyorum.

• @Caner-Urker çok üzücü bir durum geecenlerde bir videoda denk geldi Filipinler miydi sanırım mülakat alıp vize alamayanlara dosya taşıyordu.4 arkadaş böylece almışlardı.barbadostan alan bir arkadaş videosu vardı Singapur hon Kong attınız mı mail kolay gelsin

• @MomisCan Tebrik ederim. Hayırlı olsun. Çabalarınıza, Emeklerinize sağlık. Tecrübeleriniz gelecekte aynı yolu deneyecek arkadaşlara ışık tutacaktır.

• ⭐⭐⭐⭐

@SecilNuhnen kaç defa yazıldı bilmiyorum. Kcc aktif olan dosyada işlem yapmaz sizin işiniz konsoloslukla. Ufak bir arama yapın forumda bulursunuz yapmanız gerekeni

• Emre bey merhaba, haklisiniz ben de oyle biliyorum ama Bangkok konsoloslugu bu sekilde yönlendirince sasirdik bizde, bilemedik ne yapmamiz gerektigini.. O zaman KCC ye hic e-mail atmaya gerek yok. Bangkok konsolosluguna tekrar rica edip yine benzer cevap alirsak o zaman baska ülkelere bakicaz o zaman. Tesekkür ederim cevap verdiigniz icin.

• ⭐⭐⭐⭐

@Havva-Aydın, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@ugursway cevabınız için tesekkür ederim. Dediğiniz gibi şüpheye yer vermeden sorulara gerçekligiyle cevap vereceğiz.

Doldurmak için ne kadar süreniz var? Malezya’ya sağlık raporu almak için gittiğinizde doldursanız?

• ⭐⭐⭐⭐

@Caner-Urker, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@metinbeci maalesef 2 kere schengen başvurum red oldu. Bu yüzden mülakata katılamadım. Şuan vizesiz gidebileceğimiz konsolosluklara mail atıyorum.

Şu an Bangkok sizin durumunuzdakileri kabul ediyor sanırım.

• @MomisCan adiniza cok sevindim; azmin zaferi. Simdiden size ve ailenize mutlu bir hayat diliyorum 🙏🏼

• @EzgiLera Mailde mümkün olan en kısa sürede gönderin yoksa gecikmeler yaşanabilir şeklinde vurgulu bir tonla bildirmişler. Belgeleri erken göndermekte fayda var.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

139

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |