Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Bu ileti silindi!

• @sevdemimi numaraniz current olduktan sonra tasimayi sadece konsolosluklarla yapabilirsiniz ve konsolosluklar da cogu zaman reddediyor, cnlerimiz bir birine yakin biz ortalama kasim gibi current oluruz diye tahmin ediyorum.

• ⭐⭐⭐

@EzgiLera Tamamdır şimdi oldu..İş aslında göründüğünden de kötü diyebiliriz..
    Umarım bu yeni FAM yönetmeliğinin avantajı ve son iki senedir yardımcı olan postların bu davranışlarını devam ettirmesiyle birlikte Ankara'yı bu sene daha rahat şekilde bypass edebiliriz...Tüm DV2025 talihlileri için en büyük temennim budur ..

• @mbaydar @crazycells merhaba tekrar bu durumda ne yapmam gerekir bir öneriniz varmi?

• Arkadaşlar merhabalar. Olmuş olduğum aşıların tespiti için bugün antikor testi yaptırdım. Asıl talihli benim. Peki eşim ve çocuklarım içinde listedeki aşıların hepsininin yapılması gerekiyor mu. Eşim ve çocuklarım içinde antikor testi yapmam gerekiyor demi

Not:17 yaşındaki oğlum için listedeki aşıların bazıları aşı kartında yok

• ⭐⭐

@siraç merhabalar, antikor testini devlet hastanesinde mi yaptiriyorsunuz? Özel hastanelerde de yapılıyor mu bu test bilginiz var mı acaba?

• @onuru araştırma hastanelerinde yapılıyor

• @siraç merhaba, mulakata Ankarada girecekseniz testlerin hicbir anlami olmuyor, saglik muayenesinde asilari yapiyorlar. Ankara disinda girecekseniz de ilgili saglik kurulusu ile gorusup, daha once oldugunuz asilara iliskin hangi belgeleri istediklerini ogrendikten sonra aksiyon almaniz daha dogru olur.

• @onuru devletteki enfeksiyon bölümüne gidin yapiyorlar hocam.

• ⭐⭐

@rezanclz @siraç selamlar, tesekkurler yanitlariniz icin.

• @deebee hangi aşıları istediklerini biliyorum. Viyanada girecem. İlgili sağlık kuruluşunun sitesinde yazıyor. Benim sorum ben dışındaki kişiler içinde antikor testi veya aşıların tamamlanması gerekiyor mu?

• ⭐⭐⭐⭐

@mbaydar, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@mbaydar @crazycells merhaba tekrar bu durumda ne yapmam gerekir bir öneriniz varmi?

Bu soruyu birkaç saat arayla 2 kez sormuştunuz ve ilkine cevap vermiştim diye hatırlıyorum. Başka nasıl bir tavsiye istiyorsunuz ki?

https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları/4162?lang=en-US&page=209

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   EzgiLera EzgiLera 
  • ⭐⭐⭐

Küçük bir not..
    Antikor testi devlet hastaneleri ve eğitim araştırma hastanelerinde enfeksiyon hastalıkları branşına MHRS üzerinden randevu alınarak işlem yapılabilir... Zamanı gelince İzmir talihlileri benimle iletişime geçebilir, uzun süredir sağlık sektöründeyim yardımcı olmaya çalışırım..

• ⭐⭐⭐⭐

@siraç, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@deebee hangi aşıları istediklerini biliyorum. Viyanada girecem. İlgili sağlık kuruluşunun sitesinde yazıyor. Benim sorum ben dışındaki kişiler içinde antikor testi veya aşıların tamamlanması gerekiyor mu?

Vize talep eden herkesin sağlık raporu alması lazım. Sağlık raporunda yapılan tetkikler ve aşılar yaşa göre değişebiliyor ama herkes için sağlık raporu olması zorunlu.

• @EzgiLera anladım hocam. O zaman şöyle toparmak gerekirse (benim gibi kafasında soru işareti olan arkadaşlar için) . Talihli ve eşi için yapılan antikor testinde eksik olan aşılar uygun sağlık kuruluşunda yapılır. Çocukların da aşı kartı olması ve bütün aşılarının tam olması yeterli olacaktır.
    (Antikor testi mhsr üzerinden alınıp testin sonucunda eksik aşılar yapılarak aşı kartı çıkartılır ve antikor testi ile beraber mülakat için hazırlanır)

• ⭐⭐⭐⭐

@siraç, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EzgiLera anladım hocam. O zaman şöyle toparmak gerekirse (benim gibi kafasında soru işareti olan arkadaşlar için) . Talihli ve eşi için yapılan antikor testinde eksik olan aşılar uygun sağlık kuruluşunda yapılır. Çocukların da aşı kartı olması ve bütün aşılarının tam olması yeterli olacaktır.
    (Antikor testi mhsr üzerinden alınıp testin sonucunda eksik aşılar yapılarak aşı kartı çıkartılır ve antikor testi ile beraber mülakat için hazırlanır)

Ek not: Bu durum tamamen sağlık raporu alacağınız kuruluşa göre değişir. Mesela Ankara bunların hiçbirini kabul etmez ve tüm aşıları kendisi tekrar yapar.

• Merhaba fikirlerinize ihtiyacım var. 3. Kez red aldım KCC üzerinden mail içeriği bu şekilde düzeltmem gereken bir şey var mı bilmiyorum o yüzden yazmak istedim tekrar mail göndermeden. Eşimin mail adresinden gönderirsek bir sorun olur mu asıl talihli dışında birinin maili olursa yani.
    Dear Sir/Madam

Have a nice day
    I will be in Vienna,Ausria in 2025. There are 3 of us, me, my husband and my baby. We have green passports. I kindly request your assistance in transfering my case to U.S.Embassy Vienna,Austria

• @zeynepebe merhaba mail konu başlığına case numaranızı alt metine ad soyad doğum tarihi ve case numaranızı eklediniz mi bir de sadece dosyamı taşıyın diye kısa bir cümle yazabilirsiniz

• @sevdemimi evet söylediklerinizi yazdım. Tabi bu kez öyle yapacağım.

• ⭐⭐⭐⭐

@zeynepebe
    Mailiniz aşağıdaki formatta olsun. Eşinizi ve çocuğunuzu belirtmenize gerek yok (sizin dosyanız taşınınca onlar da taşınacak zaten). Pasaport cinsini yazmayın (onları ilgilendirmez). Ciddi bir mail olması gerek, "have a nice day" olmaz. Avusturya'da bir süre kalmanızı gerektirecek bir sebep bulun. Uzun ve gereksiz cümlelerden kaçınalım. Yazdığımız İngilizce metni çeviri sitelerinde kontrol edelim.

Subject : 2025EUXXXX

Dear Sir / Madam

Düzgün bir İngilizce ile yazılmış kısa ve öz dosya transfer ricası

Best regards,
    Ad soyad

DV Case Number : 2025EUXXXX
    Principal Applicant : Soyad, Ad
    Preference Category : DV DIVERSITY- ANK/TURKEY
    Date of Birth : Ay - gun - yıl

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

133

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |