@maviyelken Yasam masraflarinin yukselmesi ve yeni gidenleri zorlu bir mucadele bekledigi konularina katiliyorum. Nisan 2023'de Kanada'daydik. Toronto'ya kadar araba ile seyahatimiz oldu.
Biz US $ harcadigimiz icin bize yiyecek/icecek ucuz gelmisti. Fakat orada yasayip, calisanlara gore nasildi bilemiyorum.
Bu arada, denedigimiz restaurantlari, yemek kalitesi ve lezzeti bakimindan hic begenmedik. Malllerdeki food courtlardaki yemekler daha iyiydi diyebilirim. 
Toronto'da downtownda yururken genc bir Turkle karsilastik. Bir tur firmasi icin biletler satiyordu. Biraz konustugumuzda, Toronto'nun cok pahali oldugunu, ucretlerin cok yeterli olmadigini ve ozellikle kis aylarinin cok zor gectigini soylemisti.
Izlenimlerim:
1- Kanada gezmek icin cok guzel bir ulke.
2- Toronto'nun Avrupadaki sehirlere benzeyen bir havasi var. Insanlar hep sokaklarda. Parklar, cafeler tum dolu. (Nisan ayi icin)
3- Cok fazla Hintli ve Guney Asyali var. Genelde restaurant ve cafelerde calisiyorlar.
4- Yemekler cok kotu, kendine has bir mutfagi yok gibi.
5- Sehir icinde veya disinda bircok yerde arabayi park etmek icin para odemeniz gerekiyor. Sehir icini anladim da sehir disindaki gol kenarindaki parkda bile arac park parasi odemek zoruma gitti