Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
19.4k 1.0k 886.5k 953

  • @Cansu-mer mülakat yerim neresi yazabilirsiniz gibi sanki 😄


  • Merhaba arkadaşlar birsey sorcam cs 27 binlerde current olduktan sonra mı dosya tasimaliyim yoksa olmadan kcc ile mi tasimaliyim bilemedim hangisi daha iyi olur tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirlerse çok sevinirim.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @cngzdmr54

    YesilkartForum'da bilgiye daha hizli ulasabilmek ve sorulariniza daha dogru yanitlar alabilmek icin vize surecinizin detaylarini imzanizda güncelleyin lütfen. Imzanizi yönergeyi okuyarak olusturabilirsiniz.


  • @ATS16 merhabalar yaptım şimdi sorumu tekrar yazmam gerekir mi?


  • @cngzdmr54 Düşünmenize bile gerek yok taşıtma imkanınız var ise mutlaka taşıyın. Forumu detaylıca incelediğinizde ve excel dosyalarınıza baktığınızda zaten 10k+ üstüne Ankaradan mülakat alınamadığını göreceksiniz.


  • Merhaba, "Auckland, New Zealand (ACK)" bölgesine baktığımızda DV2024 süresince EU bölgesinden hiç kimseye bakmamış. Sebebini bileniniz var mı, Yeni Zelanda'ya dosyamı taşımayı düşünüyorum acaba bir sıkıntı yaşar mıyım?


  • @EzgiLera başkan seçilmesi durumunda aynı şeyleri yapacağına dair beklenti var mı kamuoyunda


  • @Flight101 tesekkurler


  • @Cansu-mer merhaba, 2 hafta önce ben de teyit etmek için yazmıştım taslağım şu şekildeydi

    Hello

    I am writing to ask about the location for my DV 2025 interview. Could you please let me know my interview location?

    Name:
    Surname:
    Birth Date:
    Case Number:

    Thank you.
    Best regards,

    biraz ekleme yapıp gönderebilirsiniz başlıkta da cn vardı


  • @ugurbocegi EU bölgesinden hiçkimse mülakata girmediği içindir.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @cagrii, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @EzgiLera başkan seçilmesi durumunda aynı şeyleri yapacağına dair beklenti var mı kamuoyunda

    Bilemiyorum ama şu an Trump DV’den çok sınırdan kaçak girişlere takıntılı durumda. DV’yi hiçbir zaman sevmedi. Ama bu demek değil ki artık Amerika göçmen almayacak. Kanada gibi puanlı sisteme geçmek istediği için DV istemiyor çünkü sadece vasıfsız kişiler geliyormuş gibi gösteriyor.

    Yine de ileride DV kalksa bile (ki sanmıyorum), en azından DV25 sürecinin bundan etkilenmeyeceğini düşünüyorum. Sonuçta 2016’da başkan seçildiğinde de aynı durum vardı ama pandemi bahanesi olana kadar geçerli bir sebep göstererek bir şey yapamadı. Amerika’nın başkanı olabilir ama tek adam değil :) Yaptığı şeylerin etkileri geçici oluyor, pandemi gibi büyük bir şey olmazsa.


  • @EzgiLera bir sorum var bu dv mülakatlarında parası pulu olmayan düzgün işi olmayan tanıdığı vs hiçbir şekilde olmayan kısacası gittiği gibi homeless olacak insanlara vize basılıyor mu? Yoksa uzun süreli ap ye bırakılıp ya da direkt ret mi ediliyor bir bilginiz var mı?

  • ⭐⭐⭐⭐

    @rezanclz, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @EzgiLera bir sorum var bu dv mülakatlarında parası pulu olmayan düzgün işi olmayan tanıdığı vs hiçbir şekilde olmayan kısacası gittiği gibi homeless olacak insanlara vize basılıyor mu? Yoksa uzun süreli ap ye bırakılıp ya da direkt ret mi ediliyor bir bilginiz var mı?

    Kesin homeless olacağı düşünülüyorsa vermezler herhalde vize. Maddi kaynaktan dolayı direkt reddedilen yok, AP ye bırakıyorlar ve her zaman sonuçlanmıyor. Ama hiç maddi kaynak gösterilmesini talep etmeyen veya para olsa da illa sponsor isteyen konsolosluklar da oluyor.

    Hesabında 1400 dolarla vize alan oldu önceki yıllarda, çok daha yüksek paralarla sponsor istenen de oldu. Tamamen konsolosun ne düşündüğüne bağlı.


  • @kelebek
    Öncelikle hayırlı uğurlu olsun bende Umman Mascat konsolosluğuna taşımayı düşünüyorum da siz nasıl taşıdınız acaba turist vizesi mi aldınız bide taşıdıktan sonra Umman size kesin mülakat veriyor mu ?


  • @EzgiLera anladım yani kısacası konsolosluğa bağlı diyorsunuz, o zaman trump ülkeye hep boş insanların girmesine şikayetçiyse konsolosluklara nitelikli işçi o yoksa sponsor sunma koyabilir örneğin sistemci ,sağlıkçı, muhasebeci gibi gibi bakalım bir değişiklik vs olacak mı sürecimizde

  • ⭐⭐

    Sevgili arkadaşlar,

    Öncelikle tekrardan DV2025 kazanan tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Bende imzandan anlaşılacağı üzere DV2024 kazananıyım ve vizemizi son kısımlarda aldık. İyisiyle kötüsüyle dünkü miniminnacık dağıtımda sonra DV2024 süreci Ankara nezdinde bitmiştir. Ama DV2024 süreci DV23 den de kötüydü. DV23 süreci DV22 den de kötüydü. Giderek azalan mülakat sayıları, Ankara nın vize verme konusundaki isteksizliği. Hepsini bir arada düşündüğünüzde kötümser bir senaryo çizmek istemiyorum ama herkes kendi matematiğini yaparak CN sine baksın. Bu sene 6K yı geçmedi. Hatta arada atlanan kişiler oldu. Bunların içinde gelmesini istediğim çok güzel insanlar vardı. Sizlerde mağdur olmamak için kendi CN nizi değrrlendirin. Ankara dışındaki olasılıkları mutlaka değerlendirin tabi imkanlarınızın dahilinde. Tabi bu senede aynısı olacak diye bir kanun yok. Belki çok daha bir mali yıl geçirecek Ankara. Ama Perşembe nin gelişi Çarşambadan belli olur.


  • @gucarslan Auckland konsolosluğu bu yıl EU bölgesinden kimseyi kabul etmemiş olabilir mi diye düşünmüştüm ama internette bununla ilgilli bilgi bulamadım, teşekkürler.


  • @yusufalak kesinlikle katılıyorum bence 3k ve üstü cnye sahip herkes taşıma yapmalı ben 53xx de taşıma yaptım mesela


  • @EzgiLera merhaba hatırlamıyorum çok uzun zaman geçti. Ankaradan mail beklicem bende umarım sorun çıkmaz


  • @deebee umarım bir sorun yaşatmaz bu durum. Teşekkür ederim


Benzer Başlıklar

  • DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    17k
    14 Oy
    17k İleti
    520k Bakış
    Ekto OktanE
    @excan 100k Bond konusunun amacı maalesef DV Başvurucuları değil ve DV26 Veya DV27 süreçleriyle hiç alakası yok maalesef konu biraz yanlış anlaşılmış Detaylı şekilde bu konuyu incelemiş birisi olarak WSJ'nin haberi ve diğer kaynakların belirttiği üzere Yurt Dışında DOS tarafından basılan göçmen vizelerinin büyük bir kısmı Amerikan vatandaşlarının yakınlarına ait vizelerdir. Trump yönetiminin 100 bin dolarlık bond kuralı ile hedef aldığı kategori maalesef bu bölgedir. Public charge bahanesiyle maddi gücü yetmeyen orta sınıf bir çok amerikalının aile birleşimini kesmeyi planlıyorlar yasal göçün önünü kesmek için bir fikir DV'yi dahil etme olasiliklari var bu kural çıkarsa ama bu kuralın hazırlanma amacı veya hedefi DV değil Çünkü bir çok kişininde bildiği üzere DV için her mali yılda 55.000 Vize ayrılıyor bu noktada basılan göçmen vizelerininin 500 bin ve yukarısında olduğunu düşünürsek mevcut sistemde DV vizelerinin payı %10 ancak ediyor. Bu haber hala bir dedikodu net bir duyuru yok fakat geldiğimiz noktada bunun DV yasağı ile veya DV ile bir alakası yok tamamen aile temelli göç hedef alınıyor ve orayı kesmek veya kısıtlamak istiyorlar. Saygılarımla.
  • 40 Oy
    12k İleti
    679k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
  • 17 Oy
    8k İleti
    918k Bakış
    gucarslanG
    diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim. dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi. https://x.com/curtismorrison/status/1831075587966083557?t=A0Z7e9KSjFBwv3lAQrNEJg&s=19 https://x.com/ckuck/status/1831088793719386528?t=mofilSQi4woVMCb9mIaGkg&s=19 https://x.com/NicoletteGlazer/status/1831036452630925367?t=bkTNiustKzXM8rRQ-3zy7w&s=19 bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler. her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada. davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum. inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor. sevgiyle kalın.. *iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
  • 2 Oy
    642 İleti
    312k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel DV asamalari basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

12

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum