Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)


  • Aynen dogrudur, biz mulakatta değiştirmiştik, ssn Amerikadaki verdiğimiz adrese geldi, green card da oraya gelecek inşallah.siz nisanda ülkeye giriş yapıp hemen ardından green cardınız size ulaşmıs, türkiyedeyken ödemeyi yapmıştınız değil mi?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @selun süreç aşağıdaki gibi ilerledi

    Vize mülakatı: 10.01.24 (ANK)
    Pasaport teslimi: 12.01.24
    Uscis fee ödeme: 25.01.24
    ABD ilk giriş: 03.04.24 (LAX)
    SSN teslim tarihi: 15.04.24 (IL)
    GC teslim tarihi: 30.04.24 (IL)

    GC'nin basım ve gönderim sürecini Case Tracker for USCIS & NVC aplikasyonundan takip edebilirsiniz fee ödedikten sonra her bir kişi için size sistemin verdiği IOE ile başlayan numaraları aplikasyona girerek.


  • @ATS16 merhaba boyle bir mail aldım ama tracking number yok normal midir ?

    On July 26, 2024, we mailed your new card for your Form OS155A, Immigrant Visa and Alien Registration, Receipt Number ….., to the address you gave us. The tracking number assigned is UNAVAILABLE. You can use your tracking number at www.USPS.com in the Quick Tools Tracking section. If you do not receive your card by August 10, 2024, please go to www.uscis.gov/e-request to request that we send your new card to you.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @selun case tracker aplikasyonunu refresh yapınca (aşağıya doğru kaydırınca ekranı), ekranda tracking number çıkıyor mu usps.com’a girerek takip edebileceğiniz? Aplikasyonu indirdiniz mi?


  • @ATS16 merhaba maalesef yok UNAVALAIBLE demiş yukarıdaki gibi aplikasyondan refresh ettiğimde aynı sey yazıyor


  • @selun ben daha önceki verilen cevaplara göre farketmez dedikleri için türkiye adresimi verdim. inş sorun olmaz diye düşünüyorum.ben şu an Maryland deyim . siz?


  • Merhaba. Bugün vizelerimiz geldi. İlgili siteden ödemeyi tamamladım. Üye oldum. Verify yaptım. Ancak açılan myUscis ekranında ödememe dair hiç bir şey yok. Adres de göremiyorum. Herhangi bir case de yok. Neyi yanlış yapıyorum acaba? Verify my identitiy yaptığımda A number ve DOS case ID ekranına gönderiyor. Bunları doldurduğumda login ekranına geri dönüyor.

    Login olmadan kullanılan checkcasestatus sitesi de tuhaf bir şekilde açılıyor ve case numarası yanlış gibi bir hata alıyorum. Receipt mailindeki IOE numaralarını case number olarak giriyorum.

    (Düzenleme: check case status kısmı ödeme alındı şeklinde göstermeye başladı ancak myUscis sayfasında halen görünmüyor. Add your case dediğimde de online access code istiyor).


  • Merhaba access code asla gelmiyor, merak etmeyin odeme yaptiktan sonra @ATS16 nin yukaridaki bahsettigi app i indirirseniz oradan takip edebilirsiniz. Biz odeme yaptiktan sonra green cardimiz elimize 3 hafta sonra ulasti


  • Dostlar selamlar case tracker dan bizim iki kişinin card being produced mesajı düştü, fakat bizim aileden bir kişinin immgrant visa fee payment received gözüküyor, bu normalmi ?


  • @crazycells yaptım , uçağa 10 gün var. şimdi ödedim. ÇOK teşekkür ederim. yazıyı birebir takip ettim ve hiç problem olmadı.


  • Arkadaşlar merhaba,

    7 ekimde New York'a uçacağız bir aksilik çıkmazsa, Amerika adresi değiştiği için bugün uscis den hem eşim hem ben ayrı ayrı hesap oluşturup ikimizde yeni adresimizi güncelledik. Gitmeden halledelim dedik. Şimdi Green Card ücretlerini ödeyeceğiz fakat aklıma bir soru takıldı, biz uscis den eşim ve ben adres değiştirmek için ayrı ayrı hesaplar açmıştık. Ücret öderken de ikimizde ayrı ayrı kendi hesaplarımızdan mı ödemeliyiz? Yoksa asıl talihlinin hesabından direk ikimiz için mi yapmalıyız ödemeyi? Desteklerinizi bekliyorum. @crazycells @lumos @gucarslan


  • Bu ileti silindi!

  • @emirhan1, içinde söyledi: USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)

    Arkadaşlar merhaba,

    7 ekimde New York'a uçacağız bir aksilik çıkmazsa, Amerika adresi değiştiği için bugün uscis den hem eşim hem ben ayrı ayrı hesap oluşturup ikimizde yeni adresimizi güncelledik. Gitmeden halledelim dedik. Şimdi Green Card ücretlerini ödeyeceğiz fakat aklıma bir soru takıldı, biz uscis den eşim ve ben adres değiştirmek için ayrı ayrı hesaplar açmıştık. Ücret öderken de ikimizde ayrı ayrı kendi hesaplarımızdan mı ödemeliyiz? Yoksa asıl talihlinin hesabından direk ikimiz için mi yapmalıyız ödemeyi? Desteklerinizi bekliyorum. @crazycells @lumos @gucarslan

    Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum destek olabilir misiniz


  • Hem mobilden hem ev internetinden denedim fakat kart bilgilerini girdikten sonra böyle kalıyor ilerlemiyor.

    image.png


  • @geçmiştengeleceğe Telefonunuzda wi-fi kapatıp hücresel veri ile girdiniz mi?


  • @geçmiştengeleceğe @emirhan1 asıl talihlinin uscis hesabından beneficiary kişiyi de ekleyerek (sistem adımlarda sizi yönlendirecek başka kişiyi eklemek istiyor musunuz diye sorarak) ödemenizi yapabilir ve receipt numaraları saklayabilirsiniz takibi için. İyi yolculuklar

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Serapp @geçmiştengeleceğe vpn kullanarak sorunsuz devam edebilirsiniz


  • @ATS16, içinde söyledi: USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)

    @Serapp @geçmiştengeleceğe vpn kullanarak sorunsuz devam edebilirsiniz

    Hocam dediğiniz gibi VPN ile ABD'ye bağlandım ve oldu. Her seferinde hızlı yanıtlarınız için çok teşekkür ederim. Bir yandan mahcubum. Şu telaşımız bitince ben de sizler gibi öğrendiğim her şeyi yeni gelen arkadaşlara aktaracağım forumdan.


  • Bugün ödemeleri yaptim kişi 235 Dolar.Bilginize


  • 1- A- numberi bize ne zaman verecekler?
    2- da260 formundaki posta kodunu yaşadığım şehre göre mi yoksa şehrin bağlı olduğu ile göre mi yapıcam.
    3- ikametgah yerimi ve 16 yaşından sonraki yerler için üniversitede gittiğim yer bu adreslere dahil mi yoksa sadece konaklama olan gerçek ikametgahım olan yerler mi sayılıyor, bunların geçmişine e devletten nasıl bakarım.
    4- başvuru yaptım da260 formunu gönderdik bize randevu tarihini onlar veriyor değil mi peki hangi evraklar olacak yanımızda.
    5- bu ödemeleri konsoloslukta mobil bankacılıkta yapabiliyor muyuz.


Benzer Başlıklar

  • USCIS, Türkiye ve Katar'da Saha Ofisleri Açacak

    Gündem uscis
    2
    1 Oy
    2 İleti
    407 Bakış
    M
    Cevap: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları Turkiye'de ofis açılıyormuş. Umarım bundan sonra Ankara hızlanır ve mulakat bekleyenlerin yüzü güler. https://www.uscis.gov/newsroom/news-releases/uscis-to-open-international-field-offices-in-qatar-and-turkey 7 Mayıs 2024'te Doha Saha Ofisi'nin, 9 Mayıs 2024'te ise Ankara Saha Ofisi'nin açılmasıyla USCIS'in 11 uluslararası saha ofisi olacak. Diğer uluslararası saha ofisleri arasında Pekin; Guangzhou, Çin; Guatemala şehri; Havana; Meksika şehri; Nairobi, Kenya; Yeni Delhi; San Salvador, El Salvador; ve Tegucigalpa, Honduras.
  • Green card kazandıktan sonrası

    Greencard Loto Başvurusu Soruları green card gocmen vize gocmenlik
    2
    0 Oy
    2 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @greencardburak, içinde söyledi: Green card kazandıktan sonrası Arkadaslar merhabalar 19 yaşındayım bu yil gc e basvuracam hatta pasaportumu bile çıkardım sorum şu ben ogrenciyim eğer çıkarsa bu greencard masrafları ne kadar çıkar mesela turkiyedeki masraf lar ardından abd deki masrafalf kimim kimsem yok bilgim var fakat neyse kısaca 2 bin dolar ile abd ye gidebilirmiyim Su basligi inceleyebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/440/dv-surecinde-tr-den-abd-ye-gitmeden-once-ve-gittikten-sonra-yapilan-masraflar Bu da ABD'deki aylik masraflar icin: https://yesilkartforum.com/forum/topic/393/amerika-da-yaşayanlardan-yaşam-maliyeti-örnekleri Maalesef 2000 dolar cok az bir miktar, yukaridaki basligi harcamalar icin inceleyebilirsiniz. Tavsiyem en az 3-4 ay sizi idare edecek bir parayla gelmeniz yonunde... Tum planlarinizin beklediginiz gibi olacaginin ya da hemen iyi bir is bulacaginizin garantisi yok.
  • Evlilik ile turkiyeden green card başvuru

    Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik green card evlilik abd mulakat uscis
    2
    -5 Oy
    2 İleti
    943 Bakış
    crazycellsC
    @akonwerty, içinde söyledi: Evlilik ile turkiyeden green card başvuru amerika vatandasi eşimle Türkiye'de evlendik şuan kendisi Amerika'ya döndü Türkiye'de green carda başvuru prosedüru nasıl işliyor neler sunmaliyiz mulakat da ? https://yesilkartforum.com/forum/topic/297/ir1-cr1-sureci-ve-mulakat-deneyimleri-abd-vatandasi-ile-evlenip-turkiye-de-green-card-almak
  • USCIS Randevulari (InfoPass Appointment)

    Taşındı Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler uscis
    58
    2 Oy
    58 İleti
    6k Bakış
    Recep ToramanR
    @gucarslan teşekkür ederim bebeğimiz türkiyede doğdu be 2 aylıkken ABD ye giriş yaptık girişteki memur Na3ve 551 mührünü pasaporta basmış fakat Anumber ve receipt number yok buyüzden randevu almakta zorlanıyoruz birde sağlık sorunu sebebiyle 1 ay sonra türkiyeye dönecek randevu için acelemiz de bu yüzden uscisden greencard başvurusunda yapıp işimizi garantiye almamız gerekiyor yardımlarınız için teşekkür ederim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

20

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum