Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Sini-sini
    Aydınlatıcı bir iletiye neden eksi puan verdiniz? @steward59

• ⭐⭐

@Redbeard Üstad merhaba, DM kapalı olduğu için buradan sorayım dedim, fırsat bulduğunda bizi bi aydınlatırsan sevinirim, merak ettik.

• @EasternStar DM kapalı olduğunu açıkçası unutmuşum. Özelden mesaj atıyorum size..

• @cebrailoz cok tesekkur ederim kardesim. AOS icin arastirmalarimda ve @Figen hanima ulasmamda yardimci oldugun icin minnettarim. Insallah senide bir an once aramizda goruruz. Butun dualarimiz seninle

• @Sini-sini Bilgilendirme ve paylaşım için teşekkürler... Emeklerinize sağlık... Doğru bir ofis seçmişsiniz ve sonuçlarını görmüşsünüz. Zorlu süreç geri de kaldı, Amerika'daki hayatınız da şans ve doğru seçimler hep sizinle olsun.. Mutlu - Huzurlu - Keyifli bir hayat diliyorum.. Darısı bekleyenlerin başına 🙂

• @hezer Hayırlı olsun. Başvurunuzu hangi field office'te yaptınız?

• @serel hanım teşekkür ediyorum. Biraz geç cevap veriyorum, özür dilerim. New Jersey den başvurdum. Açıkçası ofisi bilmiyorum. @Figen hanımın hatrındaysa paylaşacağına eminim. 🙂

• @Burak-Elmacı
    Burak Bey teşekkür ederim. İnşallah en kısa zamanda sizde kartınıza kavuşursunuz. 😊

• @murat55351 estağfurullah yeni bir hayata başladınız olur öyle şeyler 🙂

• @serel North Bergen , NJ

• @Plus19 Indianapolis , IN ( INP ) @hezer

• @Figen teşekkür ederim 🙂

• @Redbeard, içinde söyledi: AOS (Adjustment of Status) ile Green Card almak

@Sini-sini Bilgilendirme ve paylaşım için teşekkürler... Emeklerinize sağlık... Doğru bir ofis seçmişsiniz ve sonuçlarını görmüşsünüz. Zorlu süreç geri de kaldı, Amerika'daki hayatınız da şans ve doğru seçimler hep sizinle olsun.. Mutlu - Huzurlu - Keyifli bir hayat diliyorum.. Darısı bekleyenlerin başına 🙂

çok teşekkür ederim, baştan beri hikayenizi ve paylaşımlarınızı takip ediyorum. umarım tez zamanda kartınıza kavuşacaksınız.

• @erenotti Cok tesekkurler abi. FO'lari biraz daha arastirip AOS yapacagim olmazsa ikametimi tasiyacagim. Sonrasi Allah'a emanet bakalim.

• @Sini-sini iyi dilekleriniz için çok teşekkürler... En kısa sürede olsun lütfen.. Ocak ayından beri beklemek gerçekten berbat bir şey 😞 Bu ülkede bizi her konu da sabır taşına çevirdi... Ne zaman çatlayacağım bilmiyorum... "Sabır Sabır Ya Sabır 🙂 🙂 "

Not: Benim dosyam ile mi ilgili (Belki olabilir - bilme şansım yok sanırım) bilmiyorum ama 2025 yılı için AOS yapacaklara net önerim New Orleans'da yapmayın. Şuana kadar bu şehir'de benden başka AOS yapmış olan var mı, bilmemekle beraber şiddet ile burada işlem yapılmamasını öneriyorum. Syg...

• @Redbeard Ofisin yavaş çalışmasından dolayı mı yoksa farklı sebepleri de var mıdır? AOS 'da benim için radar da fakat henüz tam olarak karar vermedim.

• @Figen Merhabalar Figen hanım bende tecrübelerinizden faydalanmak isterim. Durumumu kısaca buradan belirteyim. Eşimle geçen sene turist vizesi aldik fakat gidemedik şimdi bebeğimiz oldu. Ona turist vizesi alabilirmiyiz. Greencard çıktığı için sorun yasarmiyiz. Aos mu onerirsiniz bize. Aos için en geç hangi tarihte ABD de olmalıyız.

• @Mehmet-Fatih-Aslan Oncelikle Tebrikler . bebeginiz icinde mutlaka bir Turist Vizesi almayi denmelisiniz , alabileceginizi dusunuyorum , alip cebe koymakta fayda var . Turkiyede islem yapmak icin CN niz bir yuksek gibi duruyor . Simdiden Dosya tasima ve AOS opsiyonlarini arastirmanizi ve hazirliklarinizi yaparak her iki opsiyonuda acik tutmanizi oneririm . Dosya tasima daha az maaliyetli ve kisa bir yol gibi duruyor eger tasiyabilecek ve kabul gorecek bir Konsolosluk bulabilirseniz harika . AOS yapmaya karar verirseniz current olmaya yakin zamanda gelmenizi ve mumkunse Ailecek gelmenizi oneririm . En gec olarak bir sinir koyamasakta Nisan/Mayis aylari en ideal son aylar .

• @Easychamp @Redbeard
    Farklı hiçbir sebep yok, buna yüzde yüz eminim. Net bakmıyorlar.

• @Figen cevapladiginiz için çok teşekkür ederim. Forumdaki bütün yorumları okumaya çalışıp karar vereceğim.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

120

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |