Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 Mülakat Deneyimleri

• @Uzuzi Darısı mülakata girecek arkadaşların başına. Evrak teslimi sırasında Kanada adresimiz soruldu ve biz otelde kaldığımızı ve bu iş için buraya ayın 28 inde geldiğimizi belirttik, sonrasında da mülakat sırasında kanadaya ne zaman geldiğimizi sordu. Hiç üzerinde durmadılar.

• @cttl öncelikle güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim, darısı geride kalan tüm arkadaşların başına.

Torontoyu seçme sebebimiz tamamen orayıda gezmek ve görmek. Doktorda çok iyi ve anlayışlı çıktı bu arada.

Ne zamandır Kanadadasınız sorusunun üzerinde hiç durmadılar sadece geliş tarihimi söyledim ve geçtiler.

1 saatlik bekleme süresi içerisinde olumsuz bir durum görmedim açıkçası hattan bizden hemen önce green card mülakatına giren Azeri bir çift vardı onlarında onaylandı yüzleri gülüyordu. Hattan bir gün sonra tesadüf şehir merkezinde kendileriyle karşılaştık ve muhabbet ettik bir sorun yaşamamış onlarda.

• @emirhan1 Tebrik ederim.. Anlattıklarınıza istinaden Current olmadan dosya taşıyanlara mülakat verildikten sonra neden buraya taşıdın gibi bir soru sorulmayacak sanıyorum. Burada önemli olan son 2-3 yıldır dosya taşımayı kabul eden konsolosluklara taşımış olmak diye düşünüyorum. Oturum istediği bilinen ve dosya taşınmamış konsolosluklara dosya taşınabilir anlamı çıkmasın.

• @Senem-Yukselen güzel dilekleriniz için teşekkür ederiz, inşallah kalan tüm arkadaşlarında mülakatı olumlu geçer.

• @onuru tabikide paylaşırım uygun bir zamanda masrafları toparlayıp yazacağım, ama beklediğimizin çok üstünde masraf oldu bizim için, kanada çok pahalı bir yer, uçak biletleri pahalı, konaklama pahalı, yeme içme çok pahalı.

• @fahriakc bu iş biraz süpriz yumurta ne ile karşılaşcağını bilemiyorsun, risk varmı bence çok riskli, ama benim son şansımdı ve denedim, Montreale baktığımız zaman en yüksek 221g ye bırakma oranı olan konsolosluk diyebilirim, bence tamamen konsolosluğun ve memurun inisiyatifinde bir durum.

• @sansolye detayli anlatiminiz icin tesekkur ediyorum, mulakata Almanya’ da girecekler icin muhtesem bir deneyim. Yeni hayatinizda size bol sans, saglik ve mutluluk diliyorum 🙏🏼

• @emirhan1 tebrik ediyorum, yeni hayatinizda sans ve mutluluk sizinle olsun ✌🏽

• @Biks güzel dilekleriniz için teşekkür ederim, inşallah herkes bu duyguyu yaşar.

• @Biks çok teşekkür ederiz 🙏

• Askerlik durum belgesini yurtdışındaki konsolosluklar da istiyor mu acaba? Ben bakaya durumda olduğum için askerlik belgesini e-devletten alamıyorum. Hong Kong, Malezya, Avusturya gibi ülkelerde durum nedir? Yazılanları okudum, bazı arkadaşlar askerlik durum belgesini götürmüş ama konsolosluk mu istedi yoksa kendileri mi hazırladılar tam anlayamadım açıkçası. Fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Bu arada asıl talihli ben değilim, eşim.

• @sansolye Vizeniz size hayırlı olsun. Amerika'da her şey gönlünüzce olsun. Ayrıntılı anlatımınız için teşekkür ederim.

• @gouryella merhaba. Avusturya istemedi bizden. Seneye de istemez muhtemelen ama belli olmaz.

• @emirhan1 Çok tebrik ederim. Tüm detaylarıyla yazmışsınız , emeğinize sağlık. Her şey gönlünüzce olsun.

• Merhabalar,
    14 agustos konsolosluk gorusmesi öncesi
    12 agustos sabah unganlar randevusu riskli mi olur ?

• ⭐⭐

@Didem-G

Çok yakın bir tarih herşey yolunda giderse 1 gün sonra 16:00 gibi raporunuzu alıyorsunuz. Size kalmış ben almazdın o kadar yakına imzama bakarsanız 1 ay önceden aldım. Okadar da erken almayında :) 3-4 gün kala imkanınız varsa daha güzel olur.

• @Flight101 Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim, Kanada'ya taşımak isteyenler ve ya süreçle ilgili sorusu olan herkese elimizden geldiğince yardımcı olmak isteriz. Umarım süreci devam eden herkes mutlu haberlerini iletir burdan.

• @yusufalak teşekkürler yorumunuz için. 2 gün ya da 14 gun öncesine var. 4 kişi olacağız bir de , hiç riske girmeyim o zaman değiştireyim randevu acıkken.. :)

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐

16.07.2024 tarihinde ptt den pasaportumu ve sarı zarfımı aldım mülakat deneyimime başlamadan önce bana emeği geçen forum ailesi kardeşlere teşekkür etmek istiyorum
    @gucarslan üstad iyiki varsın çok kisinin hayatına dokandın çok emeğin var hakkını helal et
    @yusufalak forumda tanıştık sağlık muayenesine mülakata birlikte gittik allahın izniyle ve sabırla muradımıza erdik houstonda sana mutluluklar diliyorum burada bitmiyor büyük abd seyahatimde houston var geleceğim mangalı yapacağız inşallah
    @caakmemo ikimizde meslekdaşız ve abd de cpa olma konusu aracı oldu tanıştık sağlık mülakatta beraberdik bu iş burada bitmez north carolina seyahat rotasında orayada geleceğim
    @misha90 senin yaşında oğlum var sende benim oğlum gibi oldun hergün dua ediyorum eylüle mülakat maili gelsin diye
    @Erhan-2 erhan bey bizim gruba genç olmak nedir biz ikimiz öğreteceğiz derfield beach hayallerimdeki yer oradada olacağım
    @Satisfaction grubumuzun en genç üyesi ilk abd ye yolcu ettik orada güzel haberlerini alıyoruz
    @ibrahimhalilll dualarımız seninle inşallah eylüle mülakat maili gelecek sıkıntılar bitecek
    @ridetowild serkan kardeşim eylüle sıra sizde dualarımız seninle
    @Revolter süreç içinde hiç önemli olmayan konuları dert edinip kendi kendime hayatı zehir ederken verdiği cevaplar ile destek oldun kardeşim abd görüşürüz
    @ATS16 bizden önce süreci bitirmiş hala forumda aktif ve herkesin yardımına koşan altın kalpli kardeşimiz senin mülakat deneyimini çok beğenmiştim senin kadar olmasada bende bizden sonra gelenlere farklı bir deneyim yazmak istiyorum desteklerin için teşekkürler
    özellikle bu forumdaki kardeşlerin hepsine katkıları için çok teşekkür ediyor herkes hayallerine kavuşsun hakkımızda hayırlısı olsun

Benzer Başlıklar

• Green card kazandıktan sonrası

Greencard Loto Başvurusu Soruları green card gocmen vize gocmenlik
    2
    0 Oy
    2 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @greencardburak, içinde söyledi: Green card kazandıktan sonrası Arkadaslar merhabalar 19 yaşındayım bu yil gc e basvuracam hatta pasaportumu bile çıkardım sorum şu ben ogrenciyim eğer çıkarsa bu greencard masrafları ne kadar çıkar mesela turkiyedeki masraf lar ardından abd deki masrafalf kimim kimsem yok bilgim var fakat neyse kısaca 2 bin dolar ile abd ye gidebilirmiyim Su basligi inceleyebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/440/dv-surecinde-tr-den-abd-ye-gitmeden-once-ve-gittikten-sonra-yapilan-masraflar Bu da ABD'deki aylik masraflar icin: https://yesilkartforum.com/forum/topic/393/amerika-da-yaşayanlardan-yaşam-maliyeti-örnekleri Maalesef 2000 dolar cok az bir miktar, yukaridaki basligi harcamalar icin inceleyebilirsiniz. Tavsiyem en az 3-4 ay sizi idare edecek bir parayla gelmeniz yonunde... Tum planlarinizin beklediginiz gibi olacaginin ya da hemen iyi bir is bulacaginizin garantisi yok.
  • 0 Oy
    3 İleti
    2k Bakış
    W
    @crazycells tabi ki. Ordan devam ediyorum o halde. Kusura bakmayin.
  • Hangi eyalet?

Eyaletler green card eyalet eyalet secimi
    92
    2 Oy
    92 İleti
    22k Bakış
    Peyk74P
    @ayvalik10, içinde söyledi: Hangi eyalet? @Peyk74 alabama başlığına da yazmışsınız. Buradan cevap yazıyım en yukarıda dünya şeklinde simge var oradan alabamayı bulunca o bölge de yaşayan tüm üyeleri görebilirisiniz. Onlara mesaj atarak iletişime geçebilirsin. Teşekkür ederim bakıyorum.
  • 1 Oy
    46 İleti
    35k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel mulakat deneyimleri basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

15

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.3k