Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• HerkeseMerhaba. Umarım bu hafta güzel bir dağıtım olur.
    Eğer olmaz ise bu haftasonu Bangkoka ordan da KL a gidip mail atıp sansımı deneyeceğim. Gidecek arkadaşlar var ise bana burdan yazabilir mi?
    Ekip olmak avanjımıza olacağını düşünüyorum hem güç olarak hem piskolojik olarak.
    Herkese bol sans

• @Serapp Merhaba, çok teşekkür ederim. 23 Temmuz'a aldık. Dün yanıtlarken hata almışım, göndermemiş. Bugün mail de geldi.
    Desteğiniz için çok teşekkürler 🙏🏻

• Honkong yada KL için randevu mailleri geldimi

• Çok teşekkürler randevu kovalıyoruz. Önceliğimiz eşime de schengeni almak olacak. Umuyorum buluruz. @EzgiLera

• Daha önce bahsetmiştim ama bilmeyeniniz için tekrar açıklayarak sorayım, eşim asıl talihli ve ds260 formunu doldurduktan sonra evlendik. buradaki hocalarımın tavsiyesi üzerine add aplicant yaparak kendimi de ekledim yakın bir tarihte. bununla ilgili bir mail almadık sadece onay sayfasını kendim indirdim. sormak istediğim şu;
    mülakat tarihimiz verildiğinde konsolosluğa mail atacağız. sadece eş durumunu güncellemek için eşimin ds260 formunu açtırmayı mı talep edeceğiz. yoksa beni eklemek istediğini mi söyleyeceğiz? ( add aplicant ile eklediğimiz için sanıyorum ki gerekmiyor ama emin olmak istedim). şimdiden teşekkürler

• ⭐⭐⭐⭐

@Esra-Siren add applicant ile kendinizi halihazırda eklemişsiniz zaten. Asıl talihlinin formunu güncelliceksiniz sadece

• Merhaba hafta sonu Bangkok oradan Kuala Lumpura gitmeyi planlıyorum. Bu yolculukta şansını denemek isteyen varsa iletişime geçebiliriz.Dayanışma bizi güçlü kılar. Teşekkurler

• @erentarhangil Ben sizin yerinizde olsam dağıtımı beklemeden harekete geçerdim. Dağıtım iyi olsa bile 9 binlere mülakat verebilmeleri imkansız.

• ⭐⭐⭐⭐

@erentarhangil yerinizde olsam maddi durumunuzda el veriyorsa hiç geç kalmadan yarın gidip mail atarım o ülkelere çünkü dün taşımayı kabul eden konsolosluk 2 gün sonra kararını değiştirebilir ve geç kalmış olabilirsiniz. Gördüğüm kadarıyla numaranızıda 9binlerde yani ankaranın vereceği mülakatlardan sizin faydalanma ihtimaliniz %1den bile düşük gibi gözüküyor ne yazık ki

• @Demayfo herkese iyi akşamlar hocam mülakata ankarada mı gireceksiniz size mülakat maili geldi mi?

• Arkadaşlar Kuala Lumpur’dan bu sabah gelen mail şu şekilde, şaşkınlıktan sevinemedik bile.
    “ Dear Applicant ,

Your request for reassignment has been forwarded to the Kentucky Consular Center (KCC).  KCC is scheduling cases according to case numbers, as required by law, subject to resource constraints, and country conditions…”

Bu mail taşıması kabul edilen herkese gelen mail değil mi? Gönül rahatlığıyla dosyam kabul edilmiş diyebilir miyiz?

• @Kubra-me Evet bize de bu mail gelmişti. Tebrik ederim 🙂

• @Kubra-me sonunda tasiyabildiniz, tebrikler ! 🙏🏼

• Çok teşekkür ederim, nihayet oldu galiba 😊 @Biks @sumeyyenur

• Bu gece Bangkok’a gitmek üzere bilet almıştık. Bu durumda iptal etmeli mi, ne olursa olsun gitmeli mi? Düşüncelerinizi öğrenmeyi çok isterim.

• @Kubra-me tebrikler hayırlı olsun kcc aracılığıyla dosyamı taşımak istiyorum ne yazmam gerekiyor

• @Kubra-me Tebrikleerrr 🎉

• @Kubra-me sizi ekonomik olarak yormayacaksa gidip pasaportunuza damga alabilirsiniz ve mail atmadan bekletebilirsiniz ama iki tarafa da mail atıp karışıklık çıkarmamakta fayda var

• Arkadaşlar bir sorum olacak , İndigo havayolları ile Bangkoka gitmek istiyorum ancak hindistan aktarmalı ,bilet alma kısmında da transit vize gerekebilir uyarısı yapılmış yeşil pasaportum var ama hindistan ayrı bir vize istiyor sanırım bilginiz var mı

• @cagrid öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın. Bu senenin ya da gelecek senenin kazananı olup olmadığınızı göremiyoruz. Bu başlığın 1. sayfasında DV2024 tablosu bulunmakta orada tüm arkadaşların ne zaman nereden randevu/mülakat aldıkları görünüyor. Ben Hong Kong'a geçen ay dosyamı taşıdım. Mülakatımı orada bekliyorum. İyi akşamlar dilerim. ^^

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

110

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |