DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@EzgiLera Anladım. Çok teşekkür ederim. Kesin bir şansımı deneyeceğim o halde
-
A ATS16 bu başlıktan bahsetti
-
@EzgiLera ds-260 formunu tüm aile için doldurduk herkeste completed yazıyor fakat onay sayfasi asıl talihlinin var diğerleri için email olarak gönder demedik sorun olur mu
-
@cemal1153 istiyor hocam. Sadece sizin değil bütün aile bireylerinkinide istiyor
-
@siraç peki diğer ikisi için nasıl bulacam ne yapmalıyım
-
@cemal1153 hiç bir fikrim yok. Forumda önceki deneyimler takip edilebilir ama oturumsuz alacağını sanmıyorum. Rusya da kazanan sayısı fazla kendilerine ancak yetiyorlar sanırım.
-
@EzgiLera bülten ekimde açıklanmıyor muydu? dv2024 exceline 0-4400 arası ekimde current olmuştu
-
@rezanclz eylül bülteninin içinde ekim ayı bilgileride yer alacak
-
@EzgiLera umarım mülakatı alırız da uzun uzun yazarım buraya neler olduğunu ✌️
-
@EzgiLera hangi yıl için geçerli bu söylediğiniz acaba ?
-
@rezanclz, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@EzgiLera bülten ekimde açıklanmıyor muydu? dv2024 exceline 0-4400 arası ekimde current olmuştu
Ağustos ayında açıklanan Eylül bülteninde, Ekim ayı için current olmuş sayıları göreceksiniz ve Ekim mülakatları dağıtılacak.
-
@Kenshin-himura, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@EzgiLera hangi yıl için geçerli bu söylediğiniz acaba ?
DV2024. Henüz DV2025 ile ilgili herhangi bir bülten açıklanmadı.
-
@cemal1153, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@EzgiLera ds-260 formunu tüm aile için doldurduk herkeste completed yazıyor fakat onay sayfasi asıl talihlinin var diğerleri için email olarak gönder demedik sorun olur mu
Onları da email olarak kendinize gönderin. Konsolosluklar ve bazen sağlık raporu aldığınız kuruluş da o belgeyi isteyebiliyor.
-
@istalin, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba, 2024 süreci çok az ilerledi ve eylül ayına geliyoruz ve hâla mülakata çağırılan kişi sayısı 5500, 2025 talihlileri de problemi yaşar mı, tahminler ne yönde teşekkürler.
Mülakata çağırılan kişi sayısı keşke 5500 olsa, ne güzel olur :) Mülakat alan dosya numaraları 5binlerde hala, evet.
2025 talihlilerinin de aynı sorunu yaşamaması için bir gelişme görünmüyor şu anda. Olumlu bir gelişme olmadığı sürece sorun yaşamanız muhtemel. Hatta bu şekilde giderse sizin numaranızla Ankara’dan mülakat almanız pek de olası değil.
Sürecin takipçisi olup gerekli adımları atmazsanız tahminen vize alamayacaksınız.
-
T tufank bu başlıktan bahsetti
-
@EzgiLera teşekkür ederim nasıl bulacam ds-260 formunu açmayın diyorlar
-
Konu dışı ama bir şey söylemek istiyorum. Ben excel 2025 tablosunu takip ediyorum ancak bu aralar karışmış (CN numarasına göre sırası bozulmuş). Bunu düzetebilir misiniz?
-
@cemal1153 hocam onu bilmiyorum malesef. Ben doldurduğumda almıştım. Bilen biri varsa cevap verebilir
-
Selamlar şu an 2025 süreci başlamadan KCC aracılığıyla dosyamızı taşıyabiliyoruz, peki 2025 mali yılı başladıktan sonra dosya taşımayı KCC üzerinden yapabilir miyiz yoksa sadece konsolosluklar üzerinden mi oluyor?
-
@EzgiLera, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@evrentnrkl, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Selamlar arkadaşlar,
Dosya numaram 17k civarında dolasıyla vize istemediğinden kaynaklı dosyamı Hong Kong taşıma niyetindeyim ama bunu current olmadan önce mi yapsam mantıklı yoksa şimdiden mi? Ek olarak konuşma düzeyinde bir dil bilgim yok(Çince-İngilizce) nasıl yapacağız?Eğer gerçekten Amerika’da yaşamak istiyorsanız ve bu yüzden dosyanızı da taşıyacaksanız tercüman kabul eden konsoloslukları tercih edin. Ve mülakatınıza kadar da İngilizce öğrenin. Gelince de ihtiyacınız olacak.
Peki ben şu an için Hong Kong mail atsam mülakata tercüman ile gelip gelemeyeceğimi sorsam cevap verirler mi?
-
Merhabalar, kccnin yeni yasa ile birlikte direkt dosya tasima islemi yapiyordu fakat yine de teyit etme amacli tasidiktan 1 hafta sonra mail atip mülakata nerede girecegimi sordum ve mülakat yerimin viyana oldugunu söylediler, tasiyan herkesin teyit etme amacli mail atmasini öneriyorum cünkü tasidim diyip tasimamis olma ihtimalleri az da olsa var.
-
değerli DV2025 talihlileri..
dosya taşıma konusundaki azminizi ve isteğinizi ziyadesiyle anlıyor ve sizlere sonuna kadar hak veriyorum.
ancak; dosya taşıyacağınız konsolosluğu ve taşıma prosedürünüzü çok dikkatli gözden geçirin.DV2024'te belgrad'a dosyasını taşıyan (şirket kurup, oturum alıp vs. yollarla) ve bu yola mülakat almış bütün arkadaşlarımız AP'ye bırakıldı.
hiçbirinin, evet hiçbirinin mülakatı başarıyla sonuçlanmadı. kalan sürede de sonuçlanması mucize olur.
neden böyle yaptıları burada detaylandırmanın anlamı yok, gerek de yok zaten..bu durum, her ne kadar FAM'da yer alsa da vize verip vermeye yetkisi tamamen konsolosluk yetkilisinindir.
bunu size en uç örnekle anlatayım;
geçmiş yıllarda DS260 formuna ad-soyad yerine nickname yazan arkadaşımıza bile konsolosluk vizesini verdi.
ankara'daki konsolosluk memuru mülakatta bunu neden yaptığını sorduğunda; "arkadaşlarım bana hep xxxx der bu yüzden öyle yazdım" demişti..
hatta green cardı bile bu nickname ile gelmişti abd'ye gidince, sonrasında düzelttirdi. şu an kendisi abd vatandaşı..ez cümle, siz bütün kurallara uysanız bile oradaki memur size vize vermemek isterse vermez. hele de ona fazladan iş yükü oluşturuyorsanız..
özellikle avrupa'daki konsolosluklar bildiğiniz bom boş oturan ve yılda ankara'nın %20 kadar bile vize basmayan konsolosluklardır.
onların bu sakinliğini, dosya taşıyarak arttırmak onları elbette ki memnun etmiyor..
evet bu yaptıkları doğru değil, belki yasal da değil ama; onlar için bu çok da önemli değil..ez cümle; dosyanızı taşıayacağınız konsolosluğu iyi seçin.
sırf dosya taşımak için bunu yaparken, olası bir ankara mülakatından da olmayın.her zaman diyorum, yine diyeceğim; ankara'ya güvenmeyin..
lakin attığınız taş da ürküttüğünüz kuşa değsin.ışık sizinle olsun
namaste!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum