Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 Mülakat Deneyimleri

• @EzgiLera Çok teşekkürler. Pasaportları bekledim yazmak için.

Güzel görüşünüz için de ayrıca teşekkür ederim. Hepimizin serüveni iyi geçsin dilerim🧚🏼♂

• Arkadaşlar selamlar, şimdi ben binbir türlü uğraşarak oturum kartım olmaksızın iş sözleşmem ile beraber kendi dosyamı Gürcistan'a taşıdım. Şimdi oradan randevu aldım ama randevu için aldığım çıktının altında kırmızı ile yazılmış bir not dikkatimi çekti. Not şöyle "Please note, if you are a non-Georgian citizen, but reside in Georgia, you must present your valid Georgian residency card to be admitted to the Consular Section for your interview"

Ben herhangi biçimde kart olmadan taşımıştım ama anladığım kadarıyla burada Consular bölümüne girebilmek için kartını kapıda veriyorsun gibi bir şart koşulmuş. Bu durumda benim kapıdan dönme gibi bir ihtimalim var mı yoksa genel bir not için boşa mı paranoya yapıyorum? Daha önce başına böyle bir şey gelmiş kimse veya buna benzer randevusu olmasına rağmen kapıdan dönme hikayesi duymuş kimse var mıdır forumda? Tavsiyeleriniz nedir?

• ⭐⭐

@yusufalak Abi kutlu olsun, şükür ki güzel bitti bu karmaşık ve yorucu süreç 🙂 Bundan sonraki telaşlar daha az yıpratıcı olur umarım 🙂

• @Jonni bence gayet acik bir sekilde belirtmisler oturum kartinizin mülakat zamani getirmeniz gerekmektedir diye

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Vildan-0 tebrikler, bundan sonraki sürecinizde de şans yanınızda olsun 🍀

• @yusufalak sizi ve ailenizi tebrik ederim. Şansınız ve yolunuz açık olsun, sonraki süreçlerde kolaylıklar diliyorum 🍀

• ⭐⭐

@Vildan-0 Vizeniz kutlu olsun, güzel anlatım için de ayrıca teşekkür ederim 🙂

• @rezanclz işte abi bencelerin ve tahminlerin ötesinde bir bilgi var mıdır diye sormak için yazdım, çünkü bu yazılan bana özel bir mesaj değil genel dikkat edilmesi gereken hususlar kısmında gözüme çarpan bir şey gibi oldu. Gerçekten oturma izni kontrolü var mı kapıda bununla karşılaşan var mı benim konsoloslukta veya başka bir konsoloslukta diye danışmak amacım

• @yusufalak vizenizialmaniza cok sevindim geldigimden beri Ara sira foruma girip bakabiliyorym cok zamanim olmuyor ama sizden ve ailenizden guzel haberi almak beni cok mutly etti Americada ki hayatiniza aileniz ile basarilae dilerim South Jersey yolubuz duserse bulusalim

• @Jonni Bence genel bir uyarı yazısı fakat sizin gibi durumu farklı olanları kapsamıyor olabilir. Bunu konsolosluğa mail atarak sorun bence randevu aldığınızı bu yazının girişte sorun olup olmayacağını sorduktan sonra eğer orada da olumsuz alırsanız o zaman mecburen elersiniz. sizi kapsamadığını belirten bir yazı yazarlarsa onun çıktısını da yanınızda götürürsünüz yanınızda.

• @caakmemo Tebrikler Mehmet abi vizen hayırlı olsun 🙂

• @Vildan-0 Vizeniz hayırlı olsun

• @Jonni tahminlik bir durum yok acik acik oturum kartinizi yaninizda getirmeyi unutmayin diye belirtmisler kontrol olmasa neden böyle bir ibare eklesinler? kesin net bir bilgiyi bulamazsiniz cünkü her konsoloslugun oturum sorgulama haklari var belki size sormaz belki sorar ki mailde kirmizi bir yazi ile belirtilmisse soracaklari cok acik degil mi?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Jonni iş sözleşmeniz var ise ve hali hazırda yasal olarak Gürcistan'da çalışıyorsanız, resmi makamlarca size verilmiş olan bir çalışma izniniz ve çıktı olarak sunabileceğiniz bir kanıtı vardır diye düşünüyorum.

Randevu için aldığınız çıktıda “present your valid Georgian residency card” olarak atıfta bulunulan hususun sizin orada yasal olarak bulunduğunuza dair kanıt olarak yorumladım ben. Sizde sadece dosya taşımak adına bir iş sözleşmesi edinmediyseniz ve çalışmanızı bir belge kanıtlayabilirseniz konsolosluğa girişte sorun yaşamayacaksınızdır. Bol şans

• @caakmemo tebrikler. Bundan sonrası için de her şey gönlünüzce olsun dilerim. Bizim de çoçukların yaşları aynı hemen hemen , asla koşmadan duramayan oğlumu orada nasıl sakince durdurabileceğim acaba 🙂

• @Vildan-0 Ne kadar güzel bir anlatım olmuş. Dilerim bundan sonra da her şey gönlünüzce olsun, vizeniz hayırlı olsun.

• @yusufalak yeni hayatinizda size ve ailenize mutluluk, saglik ve huzur diliyorum ✌🏽

• @caakmemo yeni hayatinizda size ve ailenize mutluluklar diliyorum

• @Vildan-0 tebrikler ! Yeni hayatinizda size mutluluk, sans ve huzur diliyorum 🙏🏼

• ⭐⭐

@caakmemo
    Sevgili dostum, kardeşim mehmet vizeniz senin ve ailen için hayırlı uğurlu olur umarım. Hayatta başarılar diliyorum. Bu süreci sen ve grubumuzdaki arkadaşlar ile paylaşmak benim için çok özeldi. Dostuluğumuz baki kalır inşallah.

Benzer Başlıklar

• DV2026 Mülakat Deneyimleri

1.10.2026 00:00 tarihine kadar sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    757
    1
    10 Oy
    757 İleti
    88k Bakış
    B
    @Busra-Turan Merhaba, Hong Kong hesap dökümü istemedi benden. ama yine de yanınızda götürmenizde fayda var ben hesapta 10k $ gösterdim. aynı zamanda sağlık raporu aldığım kurum covid aşı karnemi de istedi.
  • DV2025 Mülakat Deneyimleri

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    3k
    2
    15 Oy
    3k İleti
    203k Bakış
    Peyk74P
    @caner1245, içinde söyledi: DV2025 Mülakat Deneyimleri @EzgiLera Merhaba aslında yazılım linkli şekilde veriyor sayfa sayısı fazla olduğu için linksiz halini hazırlatmıştım. Linkli versiyon ile update edebiliriz Bu şekilde geri dönüşlerle daha işlesel hale getirebiliriz. Eline sağlık teşekkürler benim de aklıma mülakat yerine göre bir düzenleme olabilir mi diye gelmişti ama
  • Sayılarla DV2024

Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    450
    4
    23 Oy
    450 İleti
    55k Bakış
    srdrS
    @EasternStar iran da dv kazanan 5bin kusur ,sanirim hepsi ankarada mulakata giriyo,bizde viyana honkog bankoga tirmaliyoruz,,
  • -3 Oy
    2 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @xbeki maalesef bu sekilde toplama basliklara izin vermiyoruz zaten bu dediginiz konular ayri ayri ilgili basliklarda ayrintili konusuluyor, o nedenle yeni bir baslikta bilgi almak yerine ayri ayri basliklardan bilgi edinmelisiniz. Eger nereden baslayacaginizi bilemiyorsaniz "Bekleme Odalari"nda sorunuzu sorabilirsiniz, o basliklari sohbet basliklari olarak degerlendirdigimiz icin oradan teker teker yonlendirme yapabiliriz. su basliklari da incelemeyi unutmayin: https://yesilkartforum.com/forum/topic/440/dv-surecinde-tr-den-abd-ye-gitmeden-once-ve-gittikten-sonra-yapilan-masraflar https://yesilkartforum.com/forum/topic/1546/green-card-bankada-para-mevzusu https://yesilkartforum.com/forum/topic/309/amerika-da-yasanacak-eyaletin-secimi
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

41

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k