Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 Mülakat Deneyimleri

• @caakmemo Tebrikler Mehmet abi vizen hayırlı olsun :)

• @Vildan-0 Vizeniz hayırlı olsun

• @Jonni tahminlik bir durum yok acik acik oturum kartinizi yaninizda getirmeyi unutmayin diye belirtmisler kontrol olmasa neden böyle bir ibare eklesinler? kesin net bir bilgiyi bulamazsiniz cünkü her konsoloslugun oturum sorgulama haklari var belki size sormaz belki sorar ki mailde kirmizi bir yazi ile belirtilmisse soracaklari cok acik degil mi?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Jonni iş sözleşmeniz var ise ve hali hazırda yasal olarak Gürcistan'da çalışıyorsanız, resmi makamlarca size verilmiş olan bir çalışma izniniz ve çıktı olarak sunabileceğiniz bir kanıtı vardır diye düşünüyorum.

Randevu için aldığınız çıktıda “present your valid Georgian residency card” olarak atıfta bulunulan hususun sizin orada yasal olarak bulunduğunuza dair kanıt olarak yorumladım ben. Sizde sadece dosya taşımak adına bir iş sözleşmesi edinmediyseniz ve çalışmanızı bir belge kanıtlayabilirseniz konsolosluğa girişte sorun yaşamayacaksınızdır. Bol şans

• @caakmemo tebrikler. Bundan sonrası için de her şey gönlünüzce olsun dilerim. Bizim de çoçukların yaşları aynı hemen hemen , asla koşmadan duramayan oğlumu orada nasıl sakince durdurabileceğim acaba :)

• @Vildan-0 Ne kadar güzel bir anlatım olmuş. Dilerim bundan sonra da her şey gönlünüzce olsun, vizeniz hayırlı olsun.

• @yusufalak yeni hayatinizda size ve ailenize mutluluk, saglik ve huzur diliyorum ✌🏽

• @caakmemo yeni hayatinizda size ve ailenize mutluluklar diliyorum

• @Vildan-0 tebrikler ! Yeni hayatinizda size mutluluk, sans ve huzur diliyorum 🙏🏼

• ⭐⭐

@caakmemo
    Sevgili dostum, kardeşim mehmet vizeniz senin ve ailen için hayırlı uğurlu olur umarım. Hayatta başarılar diliyorum. Bu süreci sen ve grubumuzdaki arkadaşlar ile paylaşmak benim için çok özeldi. Dostuluğumuz baki kalır inşallah.

• ⭐⭐⭐⭐

@Jonni, içinde söyledi: DV2024 Mülakat Deneyimleri

Arkadaşlar selamlar, şimdi ben binbir türlü uğraşarak oturum kartım olmaksızın iş sözleşmem ile beraber kendi dosyamı Gürcistan'a taşıdım. Şimdi oradan randevu aldım ama randevu için aldığım çıktının altında kırmızı ile yazılmış bir not dikkatimi çekti. Not şöyle "Please note, if you are a non-Georgian citizen, but reside in Georgia, you must present your valid Georgian residency card to be admitted to the Consular Section for your interview"

Ben herhangi biçimde kart olmadan taşımıştım ama anladığım kadarıyla burada Consular bölümüne girebilmek için kartını kapıda veriyorsun gibi bir şart koşulmuş. Bu durumda benim kapıdan dönme gibi bir ihtimalim var mı yoksa genel bir not için boşa mı paranoya yapıyorum? Daha önce başına böyle bir şey gelmiş kimse veya buna benzer randevusu olmasına rağmen kapıdan dönme hikayesi duymuş kimse var mıdır forumda? Tavsiyeleriniz nedir?

Daha önce Gürcistan’da mülakata girmiş kişilerin deneyimlerini okudunuz mu? Kartı kapıda mı istemişler?

• ⭐⭐

@yusufalak Tebrikler , Umarim burada her sey gonlunuzce olur. Yeni maceranizda bol sanslar. Bu arada Vizesini alan tum talihlileri tebrik ediyorum , Sans sizlerle olsun.

• @ATS16 Çok teşekkürler. Sizin için de aynısını diliyorum 🙏

• @Revolter Teşekkür ederim :)

• @misha90 Teşekkür ederim

• @Didem-G Çok teşekkürler. Darısı başınıza☺️

• @Biks Çok sağ olun. Sizin için de olsun inşallah 🙏

• @salih-atilla evet üstat, istemenin ve başlamanın yaşının olmadığının en güzel örneğisin. Çok zaman seni kendime kuvvet edindim. Süreç içerisinde ve halen düştüğümüz boşluklarda verdiğin motivasyon taktire şayan. Özellikle bu yolculukta herkesin iyi insanlar ile karşılaşmaya ihtiyacı var. Dost biriktirmek en iyi yatırım. İyiki varsınız.

• @misha90 çok teşekkür ederim.

• @ATS16 Edindiğim resmi bir çalışma izni yok zira Türk pasaportu ile Gürcistanda 1 yıla kadar ekstra bir izin gerekmeksizin işe girebiliyorsunuz. ID veya Kart yok yani. Elimde yetkili kişi tarafından imzalı ve mühürlü "bu arkadaş bizde şu maaşa çalışmaktadır ilgili makama duyurulur" tarzı bir kağıt var sadece onu götüreceğim inşallah yeterli olur da kapıdan çevrilme gibi bir saçmalığa düşürülmem

Benzer Başlıklar

• Sayılarla DV2024

Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    450
    4
    23 Oy
    450 İleti
    56k Bakış
    srdrS
    @EasternStar iran da dv kazanan 5bin kusur ,sanirim hepsi ankarada mulakata giriyo,bizde viyana honkog bankoga tirmaliyoruz,,
  • green card başvuru bilgilerinde yanlış olması

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor! green card
    3
    0 Oy
    3 İleti
    4k Bakış
    Claudia J. MusluC
    @Muhammet-Shagylyjov, içinde söyledi: green card başvuru bilgilerinde yanlış olması Merhaba. Benim babam bu sene green card çekilişini kazandı. Bu arada ben ve babam Turkmenistan uyrukluyuz. Çekilişe katılırken babamın bilgileriyle onun adına ben başvurmuştum. Ama çocuk sayısını (3) bilgisini doldurduktan sonra, yaşım 21 den büyük olmasına rağmen diğer iki kardeşlerimle beraber kendi bilgilerimi de yazdım, bilgisizlikten doğduğum seneyi 21 yaştan küçük olacak şekilde (çünkü büyük dersem kabul etmiyordu sistem mantıklı olarak) yanlış doldurdum. Şimdi ise babam çekilişi kazandı. Ds 260 formunda benim ve kardeşlerimin ismi var, ve bilgiler doldurulacak. Siz ne dersiniz, nasıl olur, bu yanlış bilgi babamın vize alma sürecini olumsuz etkilermi, yoksa direk ret mi verirler? Etkilemeyecekse/etkileyecekse ds 260 formunu doldururken dikkat edeceğim husus var mıdır? Cevaplarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Sayın @Muhammet-Shagylyjov DS260 formunu doğru doldurmanız gereklidir. Yeşil karta başvururken girdiğiniz cevaplara göre siz de yesil kart hakkına sahip olabiliyorsunuz. Her durumda DS260 formunu doğru bilgilerle doldurmanız gerekmektedir. Vukuatlı nüfus kayıt örneklerinizden aile durumu ve yaşlarına bakacaklardır. Muhtemelen babanız yeşil kartı mantıklı bir açıklama ile alabilecektir ancak siz alamayacaksınız. Babanız yesil kartı aldıktan sonra belli koşulları gerçekleştiriyorsanız sizin için de yesil kart başvurusunda bulunabilir. Teşekkürler.
  • 17 Oy
    8k İleti
    920k Bakış
    gucarslanG
    diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim. dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi. https://x.com/curtismorrison/status/1831075587966083557?t=A0Z7e9KSjFBwv3lAQrNEJg&s=19 https://x.com/ckuck/status/1831088793719386528?t=mofilSQi4woVMCb9mIaGkg&s=19 https://x.com/NicoletteGlazer/status/1831036452630925367?t=bkTNiustKzXM8rRQ-3zy7w&s=19 bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler. her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada. davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum. inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor. sevgiyle kalın.. *iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
  • 0 Oy
    965 İleti
    66k Bakış
    P
    Merhaba, uzun bekleyis sonucunda dun vizemiz onaylandi. Esim ve benim icin sorunsuz gecen bir mulakat oldu, 5-10 dakika arasiydi galiba. Konsolosluk da kalabalik degildi. Bekleyenlere sabirlar diliyorum.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

11

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k