Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐

Aslında şu zamanda DV2025 talihlilerinin KCC ile farklı noktalara dosya taşıması mali yılın başlamasıyla birlikte bizlere çok önemli veriler olarak geri dönecektir. Yanılmıyorsam current olana kadar KCC ile taşıma şansımız var. Dolayısıyla ekim ayı ile birlikte paylaşılan veriler ışığında bireysel imkanlarımıza göre yol haritalarımızı şekillendirebileceğiz.

• @Easychamp Dosyanızı Vize alabileceğinizi umduğunuz ( taşıyanlar da bu ümitle taşıdı. ) ülkenin konsolosluğuna KCC ile taşıyın. aynı yere taşımış olan CN numarası küçük kişilerle irtibat halinde olun current olduklarında onlara mail gelirse büyük ihtimal current olunca size de mail gelecektir. Mail gelmez ise o zaman farklı bir B planı yaparsanız.

• @cttl bükreş şuan en mantıklı seçenek gibi ama romanyanın zor vize verdiğini unutmamak lazım oturum istiyomu bilmediğim için orda yaşayan akrabam aracılığıyla yinede oturum aldım aklınıza takılan konular olursa yardımcı olabilirim

• Bu süreçte hiç bir şeyin ne kesin bir bilgisi var ne de garantisi. Oraya taşırsak yığılma olur buraya taşırsak oturum sormaz malesef hepsi sadece fikir. Öncelik kendi vatandaşlarında bizim gibi dosyasını taşıtanlarda rica minnet işi.

• ⭐⭐⭐

Bu coğrafyanın kaderi bu savaşmadan mücadele etmeden birşey vermiyor insana...😉

• @rezanclz 5000k case numarasi ve altinda yığılma olmayacağında hemfikirim ancak case numarasi daha yuksek olan talihlilerin bu ihtimali goz ardi etmemesi gerektigini dusunuyorum.

• @Bluey dvcharts sitesine bakarsanız avusturyada mülakat alan insanların daha az ve cnlerinin yüksek olduğunu görebilirsiniz tabi göz ardı etmemeli fakat avusturyada yığılma olma olasılığı düşük.

• @rezanclz Bu veri tamamen Dv2024 talihlilerinin 10k ya kadar Ankara'dan mulakat alabilecegi yönünde en az 5 yillik veri olmasi ile alakali, DV2024 excel listesine bakarsaniz burada en buyuk magduriyeti 5000-10000k arasi Ankara'dan mulakat almaya kesin gozuyle bakan talihliler olusturuyor.10k uzeri olanlar zaten Ankara'dan bir beklenti icinde olmayip tasima islemlerine cok daha erken baslayip mulakat alabilen talihliler. Bu sene durum farkli, imkanlari dahilinde talihliler daha fazla tasima yapacaklar.

• Bir yıl beklemek de ayrı bir sabır işi .Her şey gönlünüzce olsun seneye Ankara daha hızlı olursa çok güzel olur.

• ⭐⭐⭐

@Bluey Kesinlikle katılıyorum... 👍
    Yeni FAM ın rüzgarıyla, KCC kimi zaman işi uzatsa da herkes istediği gibi taşıma yapabiliyor.. Şu ana kadar KCC den taşıma talebine red alan olmadı diye takip ettim...

• Kcc den banada olumlu cevap geldi. Dosyam viyanaya taşındı. Umarım bu sürecin sonunda herkes istediği hayale kavuşur

• Selamlar, esimle birlikte dv2025 talihlisiyiz. sirlamamiz 24xxx, dosya tasima yapmak istiyoruz.
    benim su an rusya’da calistigim icin oturum iznim var burada fakat malum savastan dolayi abd buyukelciligi kapali, buradaki oturumumu kullanarak, dosya tasima nereye yapabilirim tavsiye verebilecek olan var mi?
    ogrendigime gore ruslar abd vizesi icin polonyayi siklikla kullaniyorlarmis. ama ben vizesiz girebilecegimbir yeri tercih etmek istiyorum. belarus, gurcistan uygun olurmuydu bunlar icin daha once boyle bi durum deneyimlemis olan varmidir?

• Merhaba, dosyamızı Asia bölgesinde bir yere taşıdığımızda, mülakat alabilmek için o bölgeye ait cut-off’da mı current olmayı beklemek gerekiyor? Asia bölgesinde cut-off henüz 15binde gözüküyor.

• Forum sayfalarında gezen arkadaşlara bilgi olması amacıyla 2024 Temmuz ayında Thailand Bangkok Konsolosluğu da ülkeye giriş yaptığını belirten damgalı pasaport resmiyle dosya taşımayı kabul etti, keza Malezya'dan da alanlar var. Umarım gelecek sene de kabul ederler. KCC aracılığıyla taşıdığımız dosyalarımıza mülakat oluşturulup oluşturulmayacağı kesin olmadığı için önerim CN numarası 5K'dan yüksek ancak 20K'lardan az olan arkadaşların dosyalarını bu tarz 3. dünya ülkelerine taşımaları en azından 2024'te oturumsuz sadece ülkede bulunma şartıyla taşıdıklarını biliyoruz. 2025 mülakatları başladığında dosyasını taşıyıp mülakat alanların mülakat deneyimleri çok renkli olacağa benziyor.

• @Emirhan-Baydur merhaba 2025 talihlisiyiz case no 27 binlerde kcc aracılığıyla taşımalı mıyım

• @rosalia merhaba EU geçerli ve sizde bizim gibi 2025 talihlisisiniz. Kcc aracılığıyla taşırsanız current olmasını bekleyeceksiniz.

• @rosalia
    merhaba. hayır. kendi bölgenizde current olmanız yeterli randevu alabilmek için.
    yani AS cutoff'u 15000 olsa bile; EU30000 sıra numarasına sahip biri mülakat randevusu alabilir şu an bir asya ülkesinde.

• @Emirhan-Baydur Thailand Bangkok ve Malezya kapıda vize mantığı ile mi çalışıyor ?

• @cemal1153 hocam 27 binlere Ankara nın gelmesi imkansız gibi. Kaldıki 2024 için bile 6 binlere gelemedi. Bence iyi araştırın. Ben 7 binlerdeyim ve dosyamı taşıdım. Deneyimli arkadaşlarımızın dediği gibi 'Ankaraya güven olmaz'

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

120

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |