[Arşiv] DV2019 Mulakat Deneyimleri
-
@isag DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
Şimdi ben amerikaya ilk girişimi yapmış bulunmaktayım bu green card ve social n posta yoluyla gönderileceği için bu postları kontrol edebileceğim bir site varmı acaba
USCIS sitesi de genelde Green Card size ulastiktan sonra guncellenmis oluyor, yani cogunlukla bu takiplerin hicbir anlami olmuyor, bilginize.
-
Sayın @crazycells DV 1 DV 2 DV 3 tam olarak ne oluyor ? Neye göre değişiyor .
-
@civilengineer19 DV1: Asıl talihli; DV2: Asıl talihlinin eşi; DV3: Asıl talihlinin çocukları
-
@karadenizden ben londra aktarmalı geldim abdye biraz yorucu oldu ama ilk görüşte aşk yaşıyorum şuan amerika ile ben new jerseye geldim ilk günümde de new yorka gezmeye gittim çok beğendim ben zaten 12-13 günlüğüne grldim ilk etapta alışabildiğim kadar alışmaya çalışıyorum inş hepiniz sıkıntısız giriş yaparsınız
-
@isag londra aktarmalı hangi uçuşu kullandınız ? Newark a mı gittiniz? Girişte işlemler nasıldı uzun sürdü mü? tek kişimiydiniz ?
bizde salı gunu thy-londra-Va ile newark tan giriş yapacağız 2-3 haftalığına, gerçi newark tan 2-3 defa giriş yapmıştım ama turist vizesi ile :) -
@crazycells Tekrar merhaba. Benim 1 Şubat'ta randevum var. Sormak istediğim acaba toplam mülakat süreci ortalama kaç saat sürüyor çünkü ona göre dönüş uçak bileti alacağım.
-
@grslarc havaalanı gitmeyi koy ki ankara şu anda kış tam yaşıyor yine garanti olsun 5 saat koy sen
-
@ayvalik10 Teşekkür ederim ama ben mülakat ne kadar sürüyor diye sormuştum. Sabah 9'da mülakatım ama kaçta biter. 12'ye kadar biter mi yoksa öğlenden sonraya mı kalır?
-
@grslarc dediğin gibi 3 saat içinde bitiyor diye yazmışlardı
-
@ayvalik10 Off çok uzunmuş. Sırat köprüsü gibi. 3 saat boyunca ne yapıyorlar acaba?
-
@grslarc sonuçta 2 farklı yere gidiyorsun en güncel video forumdan hüsam mardin videosudur
https://www.youtube.com/watch?v=3X3PUbOcAX8&t=1003s -
Acaba dv2020 için türkiyeden kaç başvuru vardır.çıkma ihtimali gene %0,7 civarımı :(
-
@grslarc 3 saatin 3 saati de mülakat değil bekleme
-
@cancakicitr tamamdır. Teşekkürler
-
@the-black-eagle Çok teşekkürler açıklama için.
-
@ayvalik10 Teşekkürler video çok faydalı oldu. Mülakat sonrası videosu da var mı?
-
@sadikcagan her sene daha çok kişi duyuyor YouTube kanalları çok yayıyor ve ülkenin durumu kötüye gittiği için gören duyan herkes başvurur çünkü çok basit ve belirli bir ücret yok evet maalesef yüzde 1 civarı bir şans var oralarda gidip geliyor ve korkarım ki her yıl daha çok kişi başvuracak her sene artmaya devam edecek....
-
@grslarc hüsam video çekmedi başka youtube videoları var
https://youtu.be/GYYHn_4KEh4
https://youtu.be/sBnQlLHAH7A
KONSOLOSLUĞUN HAZIRLADIĞI VİDEO
https://youtu.be/_gGu4LaIy0A -
Merhaba, ben 13 Şubat sonrasında Erasmus programı için Polonya'ya gidiyorum ve mülakat tarihim hala belli olmadı. Case numaram 6XXX civarında. DS-260 formunu ve diğer ek belgeleri Kasım ayında göndermiştim. Şimdi ben randevu konumumu değiştirmek istesem yeni konum olan Polonya için 13 Şubat öncesinde randevu alma riskim olur mu? Böyle bir şey gerçekleşirse oraya gidemeyeceğim çünkü Schengen vizesi 12 Şubat ile başlıyor. Eğer randevu yerimi değiştirmeyip önümüzdeki günlerde Ankara'dan randevu verirlerse olmam gereken tarihlerde Polonya'da olmadığım için yurt hakkım yanacak. Genelde randevu tarihleri mailden kaç gün sonrasına veriliyor? Yardımcı olursanız çok sevineceğim. Ne yapacağımı şaşırdım ikisini de kaçırmak istemiyorum.
-
@sash british airways kullandım londrada 4 saat bekledim aktarma yaparken didik didik arandım zaten londra uçuşu yapacaksanız istanbuldan kalkan uçuştan önce de güvenlikli alan oluşturup uçuştan önce bir daha arayacaklar. Tek kişiydim girişte çok sıra vardı birde yaklaşık 17 saatlik uçuş serüveninden sonra sırada beklemek daha zor geldi ama memur belgelerimi ve parmak izimi aldı bunların hepsi max 2 dakika sürmüştür ondan sonra okey bir sıkıntı yok dedi ve işim bitti onlarla . Bu arada newark a indim ben ve british airways amerikaya giden uçağın neredeyse yüzde ellisi boştu artı çalışanları çok kibardı çok rahat geldim o kadar saatlik uçuşu britishi öneririm yani
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
34
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum