USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)
-
"Step-4" Diger aile uyelerinizi birer birer girip "add" dugmesine tiklayarak kaydedebilirsiniz. Tum aile bireyleri asagidaki tabloda ("Immigrant Payee Table") goruntulendiginde "continue" dugmesine tiklayabilirsiniz. Bir aile uyesinin bilgisi yanlis girildi ise "remove" dugmesiyle silip yukarida tekrar "add" yapabilirsiniz.
Asıl talihli (DV1) üzerinden kaydı açıp aile üyelerini yönergede anlatıldığı şekilde numalarını girip tüm aile üyeleri sayfada sorunsuz çıktı ise continue diyerek ödeme işlemine devam edilecek. Her bir birey için ayrı hesap gerekmiyor.
-
Daha once bahsedildimi hatirlamiyorum ilgili baslikta ancak A-Number yani Alien Number icin A ‘dan sonraki numaralar 9 haneden az ise sistem A dan sonraki “0” rakamini kendini koymakta, manuel olarak yazmamiza gerek olmuyor.Arkadaslarimin da birkac ileti oncesi belirtmis oldugu gibi Uscis fee 1 Nisan 2024 itibari ile 220$ degil , ben de 235$ olarak odememi gerceklestirdim. Oncelikle my uscis den kayit oldum , hesap actim ve ilgili bolumden daha sonra odememi kolaylikla gerceklestirdim.
-
Merhabalar.Ben göçmen olarak amerikaya geldim.6 ay içinde green card adrese ulaşıcak denildi fakat 7 ay oldu hala gelmedi. Ne yapmam gerekiyor bunun için
-
@İrem Hangi kapsamda geldiginize gore bu sorunun cevabi degisir bir de tabii dogru baslik burasi degil.
-
merhaba. eşim ödemeyi yapıp abd giriş yapıp ssn ve greencardını aldı. ben apye kaldığım için ödeme yapmamıştık. benim vizem onaylandı 15 gün sonra abd gireceğim. ödeme için nasıl bir yol izlemeliyiz yardımcı olur musunuz
-
@kutaykc, içinde söyledi: USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)
merhaba. eşim ödemeyi yapıp abd giriş yapıp ssn ve greencardını aldı. ben apye kaldığım için ödeme yapmamıştık. benim vizem onaylandı 15 gün sonra abd gireceğim. ödeme için nasıl bir yol izlemeliyiz yardımcı olur musunuz
GC basılmasi için ödenen ücretten bahsediyoruz dimi?. Öyle ise Türkiye den de ödüyebilirsiniz. Şimdi ödeyip oraya gittiğinizde kolaylık olmuş olur.
-
@rnc evet öyle yapacağım ama asıl talihli eşim o ödemişti şimdi ben ödeyeceğim ama nasıl yapılacağını bilmiyorum
-
@kutaykc asıl talihli olan eşiniz kendisi için açtığı USCIS hesabından sizin bilgilerinizi de ekleyerek sizin için ödeme yapmayı denediniz mi?
-
@ATS16 hocam öyle yapamadık bana verilen vizeyle birlikte bir kağıt verdiler your alien registration number a var. sanırım bu ve case id noyla ödeyeceğim
-
@lumos aile birleşimi ile geldik
-
Merhabalar, ben USCIS Fee'yi sorunsuz bir şekilde ödedim. Bu arada arkadaşlara bilgi tazelemek için hatırlatma yapayım, normal ev Wi-Fi'yına değil de telefonumun Wi-Fi'yını açarak PC'mi bağladım ve o şekilde Browser'da sorunsuz açabildim. Ancak sonrasında Identity Quiz açıldı ve vaktim olmadığı için sonra tamamlamak üzere yarım bıraktım. Daha sonra USCIS account'umdan girerek bunu tamamlayabilir miyim? Teşekkürler.
-
Uscis teki kayıtlı adresimi nasıl bulabilirim.
-
@sevgilisena ilk kayıt olurken saklanması gerektiğine dair uyarı yazısı çıkan “Two-Step Verification Backup Code” vardı, onu sakladınız mı?
-
İdentity Quiz kısmı bir kere açıldı, bir daha açılmıyor. Ne yapabilirim
-
@ATS16 evet sakladim
-
@nihat26 selamlar , tekrar deneyin, A ile başlayan numarınızı yeniden en baştan girerek yazın, otamatik doldurma yapmadan ,2024EU1234 şekilde sıfırlar olmadan yazın,
-
Merhabalar amerikaya ilk girişi yaptım green cartım adresime gönderilecek dedi polis, sorum şu bunu nereden takip edebilirim yapmam gereken başka birşey varmı ssn number için
-
Bende ucsis fee'yi ödedim. "Verify you identity"diye bir bölüm var bu bölüme girince "Identity Quiz" cıkıyor yapan oldu mu?
-
@yusufalak evet, ben de yapmıştım quizi.
-
@MMT
Neler soruyorlar ne faydası var? ödeme çıktısında en alt kısımda bu linki veriyor ama bi açıklama göremedim. Yapmanın bir faydası var mı acaba.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum