Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Erhan-2

"Step-4" Diger aile uyelerinizi birer birer girip "add" dugmesine tiklayarak kaydedebilirsiniz. Tum aile bireyleri asagidaki tabloda ("Immigrant Payee Table") goruntulendiginde "continue" dugmesine tiklayabilirsiniz. Bir aile uyesinin bilgisi yanlis girildi ise "remove" dugmesiyle silip yukarida tekrar "add" yapabilirsiniz.

Asıl talihli (DV1) üzerinden kaydı açıp aile üyelerini yönergede anlatıldığı şekilde numalarını girip tüm aile üyeleri sayfada sorunsuz çıktı ise continue diyerek ödeme işlemine devam edilecek. Her bir birey için ayrı hesap gerekmiyor.

• Daha once bahsedildimi hatirlamiyorum ilgili baslikta ancak A-Number yani Alien Number icin A ‘dan sonraki numaralar 9 haneden az ise sistem A dan sonraki “0” rakamini kendini koymakta, manuel olarak yazmamiza gerek olmuyor.Arkadaslarimin da birkac ileti oncesi belirtmis oldugu gibi Uscis fee 1 Nisan 2024 itibari ile 220$ degil , ben de 235$ olarak odememi gerceklestirdim. Oncelikle my uscis den kayit oldum , hesap actim ve ilgili bolumden daha sonra odememi kolaylikla gerceklestirdim.

• Merhabalar.Ben göçmen olarak amerikaya geldim.6 ay içinde green card adrese ulaşıcak denildi fakat 7 ay oldu hala gelmedi. Ne yapmam gerekiyor bunun için

• ⭐⭐⭐

@İrem Hangi kapsamda geldiginize gore bu sorunun cevabi degisir bir de tabii dogru baslik burasi degil.

• merhaba. eşim ödemeyi yapıp abd giriş yapıp ssn ve greencardını aldı. ben apye kaldığım için ödeme yapmamıştık. benim vizem onaylandı 15 gün sonra abd gireceğim. ödeme için nasıl bir yol izlemeliyiz yardımcı olur musunuz

• @kutaykc, içinde söyledi: USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)

merhaba. eşim ödemeyi yapıp abd giriş yapıp ssn ve greencardını aldı. ben apye kaldığım için ödeme yapmamıştık. benim vizem onaylandı 15 gün sonra abd gireceğim. ödeme için nasıl bir yol izlemeliyiz yardımcı olur musunuz

GC basılmasi için ödenen ücretten bahsediyoruz dimi?. Öyle ise Türkiye den de ödüyebilirsiniz. Şimdi ödeyip oraya gittiğinizde kolaylık olmuş olur.

• @rnc evet öyle yapacağım ama asıl talihli eşim o ödemişti şimdi ben ödeyeceğim ama nasıl yapılacağını bilmiyorum

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@kutaykc asıl talihli olan eşiniz kendisi için açtığı USCIS hesabından sizin bilgilerinizi de ekleyerek sizin için ödeme yapmayı denediniz mi?

• @ATS16 hocam öyle yapamadık bana verilen vizeyle birlikte bir kağıt verdiler your alien registration number a var. sanırım bu ve case id noyla ödeyeceğim

• @lumos aile birleşimi ile geldik

• Merhabalar, ben USCIS Fee'yi sorunsuz bir şekilde ödedim. Bu arada arkadaşlara bilgi tazelemek için hatırlatma yapayım, normal ev Wi-Fi'yına değil de telefonumun Wi-Fi'yını açarak PC'mi bağladım ve o şekilde Browser'da sorunsuz açabildim. Ancak sonrasında Identity Quiz açıldı ve vaktim olmadığı için sonra tamamlamak üzere yarım bıraktım. Daha sonra USCIS account'umdan girerek bunu tamamlayabilir miyim? Teşekkürler.

• Uscis teki kayıtlı adresimi nasıl bulabilirim.

• @sevgilisena ilk kayıt olurken saklanması gerektiğine dair uyarı yazısı çıkan “Two-Step Verification Backup Code” vardı, onu sakladınız mı?

• İdentity Quiz kısmı bir kere açıldı, bir daha açılmıyor. Ne yapabilirim

• @ATS16 evet sakladim

• @nihat26 selamlar , tekrar deneyin, A ile başlayan numarınızı yeniden en baştan girerek yazın, otamatik doldurma yapmadan ,2024EU1234 şekilde sıfırlar olmadan yazın,

• Merhabalar amerikaya ilk girişi yaptım green cartım adresime gönderilecek dedi polis, sorum şu bunu nereden takip edebilirim yapmam gereken başka birşey varmı ssn number için

• ⭐⭐

Bende ucsis fee'yi ödedim. "Verify you identity"diye bir bölüm var bu bölüme girince "Identity Quiz" cıkıyor yapan oldu mu?

• @yusufalak evet, ben de yapmıştım quizi.

• ⭐⭐

@MMT
    Neler soruyorlar ne faydası var? ödeme çıktısında en alt kısımda bu linki veriyor ama bi açıklama göremedim. Yapmanın bir faydası var mı acaba.

Benzer Başlıklar

• USCIS I-765 yanıt süresi

Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler
    3
    1 Oy
    3 İleti
    534 Bakış
    T
    @TUNCAHM, içinde söyledi: USCIS I-765 yanıt süresi @TUNCAHM, içinde söyledi: USCIS I-765 yanıt süresi Merhabalar, Yakın zamanda USCIS'e I-765 formu gönderen var mı acaba? Ben 17 Ocakta gönderdim, geçen hafta belgelerin ulaştığı ile ilgili yazı geldi, baktım parayıda çekmişler. Sisteme giriyorum process time için 11 ay yazıyor. Bu süre gerçekçimi J1/J2 için, bilen var mı arkadaşlaar? Ben zaten 11 ay sonra dönüyorum Türkiye'ye. Genelde de 90 gün yazıyor internet de bazı sitelerde ama yine de sizlere sormak istedim. Kendi soruma kendim yanıt veriyorum :) Yanıt süresi bizde 27 gün oldu..
  • DACA statusunde biri ile evlenip Green Card almak

Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler gocmen vize green card vize
    2
    0 Oy
    2 İleti
    463 Bakış
    crazycellsC
    @numan011, içinde söyledi: DACA statusunde biri ile evlenip Green Card almak Merhabalar,Amerikada yaşayan kızarkadaşımın DACA vizesi mevcut(bu sene vizesini sorunsuz yeniledi tekrardan)eğer kızarkadaşımla evlenirsem aile dayanaklı green card veya benzeri bir oturum izni alabilir miyim ve ne tür bir statüye sahip olurum? Bu konuda bana cevap verip bilgilendirirseniz çok mutlu olurum. Maalesef DACA statusundeki kisiler ne ABD vatandasi, ne de Green Card sahibi olarak sayilmiyor. O nedenle tahminimce DACA statusune sahip biriyle evlenmek size gocmenlik icin hicbir fayda saglamayacak. Ama emin olmak adina, sorunuzu bir de Muslu Hukuk Burosu'na sormanizi tavsiye ederim: https://yesilkartforum.com/forum/category/120/muslu-hukuk-bürosu-sorularınızı-cevaplıyor
  • Vatandaşlık Sertifikası Başvurusu (N-600)

Vatandaşlık Süreci ve İşlemleri us citizenship n-600 uscis
    15
    1
    4 Oy
    15 İleti
    2k Bakış
    saulgoodmanS
    @saulgoodman, içinde söyledi: Vatandaşlık Sertifikası Başvurusu (N-600) N-600 icin biyometrik randevusu tamamlandıktan ne kadar süre sonra sertifika çıkıyor? Deneyimi olan varsa paylaşabilir mi lütfen? Soru cevapsız kalmasın, 3 ay. :)
  • USCIS Randevulari (InfoPass Appointment)

Taşındı Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler uscis
    58
    2 Oy
    58 İleti
    6k Bakış
    Recep ToramanR
    @gucarslan teşekkür ederim bebeğimiz türkiyede doğdu be 2 aylıkken ABD ye giriş yaptık girişteki memur Na3ve 551 mührünü pasaporta basmış fakat Anumber ve receipt number yok buyüzden randevu almakta zorlanıyoruz birde sağlık sorunu sebebiyle 1 ay sonra türkiyeye dönecek randevu için acelemiz de bu yüzden uscisden greencard başvurusunda yapıp işimizi garantiye almamız gerekiyor yardımlarınız için teşekkür ederim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

21

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k