DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@anyela Selamlar, ben dün tekrar mail attım, 3. mailimdi, kapasitelerinin dolu olmasından dolayı talepleri karşılayamadıklarını ilettiler. Bu zamana kadar çok büyük bir iş yaptılar ve insanlara fazlasıyla yardım ettiler. Şuan türkiyeden kazanan, mülakat maili alamayacak cn de olan çoğu kişinin taşıma taleplerini ilettiğini de düşünürsek, cevap vermemeleri veya kabul etmemelerini anlıyorum. Dediğiniz gibi zaman daralıyor, umutlar tükeniyor.
-
@Cumutey Size belki Ankara dan sıra gelebilir. numaranız tam sınırda gözüküyor ama garantisi yok. Gürcüstan Tiflisi denediniz mi ?
-
@lumos merhaba aynı sorun bende de var. Mülakat maili aldıktan sonra Ankara konsolosluğunun sayfasında bir bölüm var oraya girip iletişime geçip mi düzelteceğiz? Bunun bir örneği var mı sayfanızda
-
@gulnurcb Mülakata giderken bir kredi kartı, yedek olarak bir de banka hesap kartı ile gittim. Venzedar,"3 kişi için ayrı ayrı çekim yapacağım ama genellikle ilk çekimden sonrakiler hata veriyor" dedi. Daha ilk çekim denemesinde her iki kart da hata verdi. O bahsi geçen, 20 dakika içinde elinde bebekle koştura koştura banka arayan kişi bendim ve tabi ki 20 dk içinde yetişmedi. Karşılaşabileceğiniz stres etkenlerini azaltmak istiyorsanız TL yada USD, mutlaka nakit para ile gidin. Bu arada TL ile ödeme yapacak olursanız dolar kurunu oldukça yüksek hesaplıyorlar. (32,50 iken 34,00 gibi)
-
Merhabalar
Lise diploması üniversitenin arşivlerinde olması lazım. Sofyadaki mülakata üniversite lisans ve yüksek lisans diplomam ile gitmem yeterli olucak mı? Yoksa illa lise diplomasını da istiyorlar mı?
Teşekkürler,
-
@demireser peki ne kadar dolar alıyorlar ona göre gidelim
-
@10urdmn vize ücretinde bir değişiklik olmaz ise o zamana kadar, kişi başı (yetişkin - çocuk fark etmeksizin) USD 330 götürmeniz gerekiyor. Mülakatınız öncesi tam tutar (para üstü almayacak şekilde) hazırlığı yaparak götürmeniz en kolayı olacaktır hem sizin için hem de vize veznesi için
-
@serserotek nasil yaptınız Gürcistan'a oturum izni veya başka birey istiyomu
-
@fahriakc selamlar, 2024 mali yıl için artık son 2 dağıtım kaldı. Ankaranın performansı artmadığı için bize normal şartlar altında ( Büyük bir sürpriz olmazsa ) sıra gelmesi neredeyse bu performans ile imkansız. Şuanda 54xx Cn e kadar mülakat verildi. Emin olun benim dosya numarama yakın hatta daha altında olan talihliler bu yanılgıya düşüp dosya taşıma konusunda geç kaldık, kaldılar. Acı bir tecrübe oldu bizim için. Son güne kadar umut etmek güzel bir şey tabii ki inşallah isteyen herkes mülakat alıp vizesini alır ama gerçekleri de kabul etmek lazım :/ Gürcistan' ı denemedim, deneyen mutlaka vardır, forumda da mutlaka bahsedilmiştir, deneyimleyen olmuşsa okuyacağım.
-
R Revolter bu başlıktan bahsetti
-
@Cumutey Umarım bu CN ile açıkta kalmassın. Gürcistan Tiflis oturum istiyor diye birçok yerde okudum ama mail atın yine de her yolu deneyin. bol şans
-
@ATS16 çok teşekkür ederim
-
@Cumutey Bu arada Ankara nın geçen yıl Temmuz-Ağustos ayı vize verme sayıları normalin üstünde bilginiz olsun.
-
@adaderyaela
Sadece mail attım ne hikmetse olumlu karşılandı. Yani özel bir durumum yok. -
Selam ,
https://atlas.my.salesforce-sites.com/SiteRegister?country=Austria&language=en_US
hesabında kaydım Gürcistan'da kalmıştı onu Austria olarak değiştirme talebinde bulundum. Değiştirildi ustraveldocs destek mailinden talep istediğimde, fakat giriş yapınca hesabıma profil bilgilerimi güncellemeye çalıştığımda Türkçe karakter sebebiyle bilgilerimi giremiyorum.
Ek olarak priority date diye bir alan var ama ne olduğu belirtilmemiş.
Ve adres alanı var buraya pasaportumuzu teslim alacağımız yeri yazacağımızı düşündüm , o sebeple pack&weg in adresini girdim .Bu ekranı daha önce doldurmuş kişiler var ise yardımcı olabilir misiniz?

-
@serserotek, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
@adaderyaela
Sadece mail attım ne hikmetse olumlu karşılandı. Yani özel bir durumum yok.Özel durumunuz 2025 kazananı olmanız ve henüz current olmadığınız için işlemi KCC ile yapmanız. 2024 başlığı altında yazarak kafa karışıklığına sebep oluyorsunuz.
-
-
@pinbil merhaba, ilk sayfadaki adrese kendi adresinizi, yani kendi kişisel bilgilerinizi girmelisiniz. İkinci sayfada teslimat yerini seçebiliyorsunuz.
Bizde de türkçe karakterler olduğundan problem yaşamıştık ve mail attığımızda DS-260 da yazdığınız şekilde, Türkçe karakterleri olmadan yazın demişlerdi.
-
Bu ileti silindi! -
@10urdmn kişi başı 330 USD alıyorlar. Biz 3 kişi için 1000 USD verdik, 10 USD para üstü verdiler.
-
@EzgiLera
Bir kere yazmış bulundum insanların sorularını cevaplamak zorunda kalıyorum yardımcı olmak için. Ayrıca benim formu kullanmaya başladığım daha 1 ay olmadan az çok profil inceleme imzaya bakma arama yapma vs gibi form özelliklerini çözdüğümü varsayarak 2024 başlığına girip bakan edenlerin de bunu çözmüş olduğunu düşünerek pek açıklama yapma gereği duymamıştım. Burdan yazacağım edeceğim veya cevaplayacağım iletiler olursa biraz daha açıklayıcı iletiler yazarım. Amacım insanların aklını karıştırmak falan değil yardımcı olmak. Kafası karışmaması için birazdan üyelerimizin kafa yorması az vakit geçirmesi gerektiğini düşünüyorum forumda. Bu konuda anlayışınızı bekliyorum daha öncede dediniz ikiletmek istemiyorum ama durumum bu şekilde.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum