[Arşiv] DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari
-
@melih3448 DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
Merhabalar
Bilgisi olan lutfwn donsun
2019EUxxx 2018 ekimde vize mizi aldık ve 2018 ekimde uscis parasını ödedim bu arada 3 kişiyiz ben eşim ve oğlum
2
2018 aralık 19 unda usa ye giriş yaptık
Greencard bana çıkmıştı
10 ocak 2019 da benim greencardım geldi fakat eşimin ve çoçuğumun ki gelmedi
Normalmidie gelir mi bekleyelim mi yoksa nereye sormamız gerekiyor
Bilen eden var ise bana dönüş yapabilir miŞu adrese gidip sorgulayabilirsiniz. Biz sorgulamıştık bekletiyorlarmış ofiste, boşa beklemişiz.
https://www.uscis.gov/about-us/find-uscis-office/field-offices/texas-houston-field-office
Şuradan da randevu almanız gerekir.
https://my.uscis.gov/en/appointment/v2 -
@crazycells Teşekkürler bilgilendirme için o zaman sadece mülakat tarihini beklemek kaldı geriye :D
-
26 Aralıkta KCC'den evrak maili almıştım. Case no 18xxx. Kendim, eşim, kızım ve oğlum için istenen evrakı 29 Aralikta edevletten pdf olarak indirip gönderdim. 17 Ocakta KCC'den aşağıdaki documents received emailini aldım.
Records indicate you have submitted a complete and valid DS-260 application for each family member, and you have provided all required documentation to the Kentucky Consular Center.
... -
@smoothsurfin edevlet istenilen evrakları ingilizce veriyormu
-
@yapay-zeka Türkçe belgeleri İngilizceye çevirtmeniz gerekmiyor
-
@yapay-zeka DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
@smoothsurfin edevlet istenilen evrakları ingilizce veriyormu
adli sicil kaydini ingilizce olarak da veriyor.
-
uscis ödemeyi yaptım, üyeliği yapıp adresi de kontrol ettim. Her aile ferdi için üyelik yapmak gerekiyor mu? Ufak oğlumuz için henüz e-mail adresi açmamıştık :) kendisi 6 yaşında. Asıl soru, 24 Ocak da ilk girişi yapıyoruz, ödeme harici yapmamız gereken bir işlem var mıdır? Girmeden girerken ve girdikten sonra. Şimdi forumu okuyun diye bilirsiniz ama kısa zaman işlerin toparlanması gerekliliğinden dolayı zaman azlığından soruyorum, teşekkürler.
-
@kartal DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
uscis ödemeyi yaptım, üyeliği yapıp adresi de kontrol ettim. Her aile ferdi için üyelik yapmak gerekiyor mu? Ufak oğlumuz için henüz e-mail adresi açmamıştık :) kendisi 6 yaşında. Asıl soru, 24 Ocak da ilk girişi yapıyoruz, ödeme harici yapmamız gereken bir işlem var mıdır? Girmeden girerken ve girdikten sonra. Şimdi forumu okuyun diye bilirsiniz ama kısa zaman işlerin toparlanması gerekliliğinden dolayı zaman azlığından soruyorum, teşekkürler.
Ayri uyelik acilip acilmamasi cok dert degil, ama ayrica acip odeme yapabilirsiniz. Onemli olan USCIS fee'nin odenmis olmasi.
Gitmeden once yapilacaklar listesi icin su konuyu okuyabilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/329/abd-ye-gitmeden-once-ve-gittikten-sonra-yapilacaklar -
merhabalar başlıkta bir çok kez yazılmıştır, fakat açıkçası güncel fiyatı bulamadım. Dolar bazında unganlara(kan tahlili,röntgen,aşı vs.)1 kişi için ne kadar ödeme yapıyoruz. Muayene için giden arkadaşlar cevaplandırabilir mi?
-
@flyingisfreedom yapılacak aşı sayısına göre değişiyor
-
Bu ileti silindi! -
Arkadaşlar maille evrak göndermeyle ilgili bir sorum var. Bildiğiniz gibi pasaportun ön sayfası da isteniyor. Burada pasaportun süresinin dolmuş olması sorun oluşturur mu? Mülakata giderlen süresi dolmamış olması gerekiyor ama mailde gönderirken de buna dikkat ederler mi sizce?
-
@barvas DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
Arkadaşlar maille evrak göndermeyle ilgili bir sorum var. Bildiğiniz gibi pasaportun ön sayfası da isteniyor. Burada pasaportun süresinin dolmuş olması sorun oluşturur mu? Mülakata giderlen süresi dolmamış olması gerekiyor ama mailde gönderirken de buna dikkat ederler mi sizce?
sorun olusturabilir, isterseniz bu sekilde gondermeyi deneyip KCC'nin tepkisini olcebilirsiniz, ama bu surede de yeni bir pasaport cikartmanizi tavsiye ederim. KCC donus yaparsa, yeni pasaportu gonderirsiniz.
-
Merhaba birkaç sorum olacak. Tam emin olamadığım için sormak istedim.
DV2019 Asıl talihli benim. Eşim Hem Türk hem de KKTC vatandaşı. DS260'ı doldururken ABD KKTC'yi tanımadığı için "Başka bir vatandaşlığınız var mı?" kısmına "Yok" demiştik. Ayrıca 5 sene Kıbrıs'ta üniversite okudu, ama oranın adresini verirken Mersin/Türkiye olarak geçtiği için o şekilde yazdık.
Bu şekilde olması doğru mudur? DS260'ı açtırıp bunları düzeltmemiz gerekir mi? Bir de sıramız 25K, evrak isteme maili yakında gelecek diye düşünüyoruz, bunun için Kıbrıs'tan Adli sicil belgesi eklemek gerekecek midir? Yardımlar için teşekkür ederiz.
-
selamlar,
kısa bir sorun olacak, Kcc ye gönderdiğimiz dokümanları e-devletten aldığımızdan çok kısa bir geçerlilik süresi verilmiş, mesela birth certificate yerine istenen vukuatlı kayıt örneğinin bir aylık geçerlilik süresi var, muhtemelen muşakat tarihinde bu belgelerin geçerlilik tarihi expire olmuş olacak. bu durum mulakatta sorun olurmu, yenilerimi çıkarmak gerekir mi mulakata giderken, ben yurt dışında mülakata gireceğimden bir de tercüme ettirmem gerekiyor, tecrübesi olan varsa paylaşabilir mi?
eu2019140xx -
Merhaba, birkaç hafta önce sormuştum ama hala çözemedim problemi. Hala DS260'a giriş yapamıyorum, neler denediysem olmadı. Ben DS260'daki formu doldurmamıştım şu an yurtdışında olduğum için, birkaç haftaya türkiye'ye geri dönüyorum o zaman dolduracaktım. Case numaram 20xxx küsur olduğu için vaktimin olduğunu düşündüm. Acaba benim hakkım yanmış olabilir mi formu doldurmadığım için yoksa hala sistemsel bir problem mi var? Şimdiden teşekkürler.
-
@phadu DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
Merhaba birkaç sorum olacak. Tam emin olamadığım için sormak istedim.
DV2019 Asıl talihli benim. Eşim Hem Türk hem de KKTC vatandaşı. DS260'ı doldururken ABD KKTC'yi tanımadığı için "Başka bir vatandaşlığınız var mı?" kısmına "Yok" demiştik. Ayrıca 5 sene Kıbrıs'ta üniversite okudu, ama oranın adresini verirken Mersin/Türkiye olarak geçtiği için o şekilde yazdık.
Bu şekilde olması doğru mudur? DS260'ı açtırıp bunları düzeltmemiz gerekir mi? Bir de sıramız 25K, evrak isteme maili yakında gelecek diye düşünüyoruz, bunun için Kıbrıs'tan Adli sicil belgesi eklemek gerekecek midir? Yardımlar için teşekkür ederiz.
Problem olmaz, Kibris ABD icin de sorunlu bir mesele oldugundan vatandasi oldugunuzu yazmaniza gerek yok. Fakat bu bilgileri mulakat gunu verin, nasil yazacaginiza emin olmadiginiz icin o sekilde yazdiginizi belirtin. Anlayis gostereceklerdir.
Ayrica Kibris'tan da (KKTC) adli sicil kaydi alin. Daha once arkadaslar nasil alinacagini bu sayfada anlatmislardi:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/150/türkiye-dışındaki-ülkelerden-adli-sicil-kaydı-almakEvet, posta adresi "Mersin 10 / Turkiye" olarak da geciyor... dolayisiyla o sekilde de yazabilirsiniz.
-
@cevocevo DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
selamlar,
kısa bir sorun olacak, Kcc ye gönderdiğimiz dokümanları e-devletten aldığımızdan çok kısa bir geçerlilik süresi verilmiş, mesela birth certificate yerine istenen vukuatlı kayıt örneğinin bir aylık geçerlilik süresi var, muhtemelen muşakat tarihinde bu belgelerin geçerlilik tarihi expire olmuş olacak. bu durum mulakatta sorun olurmu, yenilerimi çıkarmak gerekir mi mulakata giderken, ben yurt dışında mülakata gireceğimden bir de tercüme ettirmem gerekiyor, tecrübesi olan varsa paylaşabilir mi?
eu2019140xxKCC'ye gonderdiginiz evraki ve tercumesini goturmeniz yeterli. Guncel olanini da goturebilirsiniz isterseniz, zaten tamamen ayni bilgiler yer alacak.
-
@harun-can-akengin DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
Merhaba, birkaç hafta önce sormuştum ama hala çözemedim problemi. Hala DS260'a giriş yapamıyorum, neler denediysem olmadı. Ben DS260'daki formu doldurmamıştım şu an yurtdışında olduğum için, birkaç haftaya türkiye'ye geri dönüyorum o zaman dolduracaktım. Case numaram 20xxx küsur olduğu için vaktimin olduğunu düşündüm. Acaba benim hakkım yanmış olabilir mi formu doldurmadığım için yoksa hala sistemsel bir problem mi var? Şimdiden teşekkürler.
Yok, hakkiniz yanmaz. DS260 formuna ulasim saglayamiyorsaniz KCC'ye bilgilerinizi gonderip durumu kontrol ettirin, formunuzdaki sorunu cozsunler.
-
@crazycells Çok teşekkür ederim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum