Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 Mülakat Deneyimleri


  • @Revolter inşallah hocam


  • @asdads cevabınız için teşekkürler :) evet planımız bu süreçte İngilizcemizi geliştirmek ama emin olmak istedim çok saolun :)


  • @Revolter İnşallah çok sağolun

  • ⭐⭐⭐

    @Revolter Bilmukabele. 🤞🤠


  • @Revolter Seni tanıdığım için çok memnunum. Yolun hep açık olsun bütün işlerin de hep böyle su gibi aksın ve yolunu bulsun diliyorum. Sevgiler.

  • ⭐⭐

    @mamudo Çok teşekkürler abi, ben ve eşim de çok memnun olduk :) Umarım bir gün tekrar yollarımız kesişir sizlerle :) Saygılarımla.


  • @Revolter inşallah abi görüşmek dileğiyle :)


  • @yusufalak sizin guzel haberlerinizi bekliyorum Yusuf Bey ( gereksiz streslerimiz sonucu guzel olacak insallah ) :)


  • @Revolter sonunda çok beklediğim mülakat deneyimi gelmiş. Sürecin başından beri çabanızı ve araştırmalarınıza şahit olduğum için vizeyi alacağınızdan şüphem yoktu. Benim ve birçok talihlinin sürecinde olduğu gibi gerçekten planda yokken bazen istediklerimiz oluyor. Umarım aileniz ile birlikte sağlıklı ve kötü haberlerden uzak bir hayat yaşarsınız. Giriş deneyiminizi sabırsızlıkla bekliyorum ve Denver’a davet ediyorum. Aynı gökyüzüne bakacağız :)

  • ⭐⭐

    @Hope-Breaker Çok teşekkür ederim :) Sizin deneyiminizi okuduğumda eğer o gün gelirse ben de sizin deneyiminiz gibi olamasa da bir deneyim yazacağım demiştim kendime ki şükür o gün geldi sonunda :) Umarım bundan sonraki hayatlarımız bundan önceki hayatlarımızdan çok daha güzel olur, çok daha güzel şeyler barındırır içerisinde, bir gün Denver'de görüşeceğimize eminim, çok teşekkürler tekrardan :)

  • ⭐⭐

    @eray26

    İnşallah @eray26 hocam. Bundan önce mülakat gelsin rahatlarım diyodum şimdi vizeyi alsak diyom. Galiba bu stress heyecan hiç bitmeyecek :) vizeyi alırsak da busefer bi gitsek diye yaparım, gidince ev iş diye stress yaparım, onu da halledersek, çocukların okul alışma felan filan ..... yani bir konu bulurum stress yapacak. Bulamasam da niye bulamadım diye yaparım. :)

    Galiba ben bu stress ve heyecan tezcanlılığımdan ölünce kurutuluruz sanırım. Yada o tarafta da bu sefer borclu gideceğimiz için bazı hususlarda borçlarımı biran önce ödesemde kurtulsam diye stress yaparım galiba :)


  • Türkiye dışında mülakata giren arkadaşlara bir sorum olacak, diplomada hem ingilizce hem türkçe yazıyorsa çeviri yaptırmaya gerek var mı? Ayrıca diploma supplement eki de var ingilizce şekilde. Diplomanın üzerinde de aynı bilgiler hem türkçe hemde ingilizce yazıyor sizce buna rağmen çeviri yaptırmalı mıyım? Bu arada mülakatımız Kanada'da olacak.


  • @emirhan1 merhaba, benim diplomamda türkçe ingilizceydi ben çeviri yapmadım herhangi bir sorun oluşmadı kabul ettiler.


  • @asdads Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim ben de sorun olacağını düşünmüyorum ama tecrübe sahibi arkadaşların bilgisini almak istedim. Tekrardan teşekkürler.


  • Merhabalar, 2025 talihlisiyim.Aklıma takılan bir sorun var sizinle paylaşmak istiyorum;Ds-260 formunu doldurup gönderdim.İşimden ayrılma durumum olursa ,mülakat tarihini alınca dosyayı açtırmalıyım yoksa mülakatta belirtmem yeterli olur mu?

  • ⭐⭐

    @yusufalak houstonda mangalı yaptığımız gün stresin biter çok az kaldı az


  • Arkadaşlar merhaba, mülakata Türkiye dışında giren tecrübe edinmiş arkadaşlara bir sorum olacak.

    12 temmuzda Montreal'de vize mülakatım var. Kanada'ya 29 hazirana uçak bileti aldık. Hazırlamam gereken belgeleri örneğin formül a, formül b, adli sicil kaydı gibi belgeleri şimdiden hazırlamaya başlamalı mıyım yoksa mülakat tarihine daha yakın sürede mi hazırlamalıyım. Mesela mülakat gününden 1 buçuk ay önce tarihli alınan evraklar sorun çıkartır mı? Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim evrak hazırlığına ona göre başlayacağım.

    Bir de asıl talihli eşim, eşimin ingilizcesi mülakatı sürdürecek kadar yeterli değil. Orada benim ingilizce bilmem yeterli olur mu? Eşime benim çeviri yapmama izin verirler mi? Ben mail atıp durumu anlatıp benim çeviri yapmama izin verir misiniz? Yoksa tercüman tutmalı mıyız diye sorayım diyorum. Sizin fikriniz nedir bu konuda?


  • @yusufalak cok haklisiniz 🙂 ben simdiden basladim nasil olacak, yapabilcek miyiz, yapamazsak doner gelir vs diye kuruntular yapmaya. Obur tarafin kuruntulari hic bitmiyor🤣🤣


  • @emirhan1 evraklarınızın hazırlığına 1 ay kalınca başlayabilirsiniz tavsiye edilen bu oluyor genelde, eşinize yardımcı olabilirsiniz diye düşünüyorum yani en azından viyanada bu sorun değildi eşler beraber katılmıştı siz yine Kanada'ya durumunuzu belirtirseniz çok sorun edeceklerini sanmıyorum eşinizde belli başlı birkaç soru var zaten en azından onlara hazırlanırsa rahat edersiniz genel olarak


  • @pnarr yanlış yerde yazıyorsunuz


Benzer Başlıklar

  • Gelir beyanında bulunup vergiyi ödememek

    Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik green card vergi
    5
    0 Oy
    5 İleti
    908 Bakış
    crazycellsC
    @fatim, içinde söyledi: Gelir beyanında bulunup vergiyi ödememek Merhabalar bi sorum olacaktı eşim gelir beyanında bulundu ama ödemesi gereken vergiyi ödemedi zamanı geçti üstelik benim için green card başvurusunu yapacaz bu bize sorun çıkarır mı? Evet, Green Card basvurusunda bu durum problem yaratabilir. Arkadaslarin da dedigi gibi IRS ile iletisime gecip bir payment plan uzerinde anlasin, bu plana dair belgeleri basvurunuzda kullanirsaniz borcunuzu odemeye calistiginiz icin bu durumun sorun yaratma ihtimali azalacaktir.
  • green card başvuru bilgilerinde yanlış olması

    Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor! green card
    3
    0 Oy
    3 İleti
    4k Bakış
    Claudia J. MusluC
    @Muhammet-Shagylyjov, içinde söyledi: green card başvuru bilgilerinde yanlış olması Merhaba. Benim babam bu sene green card çekilişini kazandı. Bu arada ben ve babam Turkmenistan uyrukluyuz. Çekilişe katılırken babamın bilgileriyle onun adına ben başvurmuştum. Ama çocuk sayısını (3) bilgisini doldurduktan sonra, yaşım 21 den büyük olmasına rağmen diğer iki kardeşlerimle beraber kendi bilgilerimi de yazdım, bilgisizlikten doğduğum seneyi 21 yaştan küçük olacak şekilde (çünkü büyük dersem kabul etmiyordu sistem mantıklı olarak) yanlış doldurdum. Şimdi ise babam çekilişi kazandı. Ds 260 formunda benim ve kardeşlerimin ismi var, ve bilgiler doldurulacak. Siz ne dersiniz, nasıl olur, bu yanlış bilgi babamın vize alma sürecini olumsuz etkilermi, yoksa direk ret mi verirler? Etkilemeyecekse/etkileyecekse ds 260 formunu doldururken dikkat edeceğim husus var mıdır? Cevaplarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Sayın @Muhammet-Shagylyjov DS260 formunu doğru doldurmanız gereklidir. Yeşil karta başvururken girdiğiniz cevaplara göre siz de yesil kart hakkına sahip olabiliyorsunuz. Her durumda DS260 formunu doğru bilgilerle doldurmanız gerekmektedir. Vukuatlı nüfus kayıt örneklerinizden aile durumu ve yaşlarına bakacaklardır. Muhtemelen babanız yeşil kartı mantıklı bir açıklama ile alabilecektir ancak siz alamayacaksınız. Babanız yesil kartı aldıktan sonra belli koşulları gerçekleştiriyorsanız sizin için de yesil kart başvurusunda bulunabilir. Teşekkürler.
  • Yardim edin arkadaslar

    Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik green card
    19
    0 Oy
    19 İleti
    11k Bakış
    L
    @smesut teşekkür ederim artık ayrıntılı bir analiz yapmak gerekiyor
  • 7 Oy
    4k İleti
    2m Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel mulakat deneyimleri basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

13

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum