Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 Mülakat Deneyimleri

• ⭐⭐

@lumos Çok teşekkür ederim @lumos hanım, emeğinizi asla unutmayacağım. Bir müddet daha kutlama yapacağız gibi :) Umarım görüşürüz efendim,o günü dört gözle bekliyorum :)
    Saygılar.
    respect hat

• ⭐⭐

@salih-atilla Çok teşekkür ederim abi, umarım sizin süreciniz de su gibi akıp geçer, ABD'de o mangalda buluşmak niyetiyle :)

• ⭐⭐

@MMT Çok teşekkür ederim, Viyana'daki sürecimiz biraz aceleye geldi, tekrar karşılaşmak muhabbet etmek nasip olur umarım ABD'de :) Deneyimi okumayı çok istiyorum :)

• ⭐⭐

@Biks Çok teşekkür ederim hocam, umarım hepimizin hayalleri gerçek olur :folded_hands_medium_skin_tone: Saygılar.

• ⭐⭐

@yusufalak Çok teşekkürler abi, umarım o günler de yakındır :) Daha az telaşlı bir hayata hep beraber merhaba diyebilmek ümidiyle :D

• ⭐⭐

@asdads Çok teşekkür ederim, Sağlık kontrolünde sizlerle de tanışacağımı umuyordum ama 1 günle nasip olmadı :) Sizlerin de vizeleriniz kutlu olsun, herşey gönlünüzce olsun :)

• ⭐⭐

@Revolter yazdık seni listeye şu süreci bende hayırlısıyla bitireyim

• ⭐⭐

@hsn-kartal Çok teşekkür ederim hocam, mülakat esnasındaki mesajlarınızdan da anlamıştım kendi sürecinizden ayırmadınız bizim sürecimizi :) Dört gözle iyi haberlerinizi bekliyorum, umarım bir gün yüzyüze de tanışmak nasip olur :)

• ⭐⭐

@misha90 Çok teşekkür ederim hocam, sizlerin de güzel haberlerinizi almak dileğiyle, herşey gönlünüzce olsun :)

• ⭐⭐

@gacal Çok teşekkür ederim efendim, daha güzelleri sizleri bulsun :) Süreciniz su gibi aksın, güzel haberlerinizi almak dileğiyle :)

• @Revolter inşallah hocam

• @asdads cevabınız için teşekkürler :) evet planımız bu süreçte İngilizcemizi geliştirmek ama emin olmak istedim çok saolun :)

• @Revolter İnşallah çok sağolun

• ⭐⭐⭐

@Revolter Bilmukabele. 🤞🤠

• @Revolter Seni tanıdığım için çok memnunum. Yolun hep açık olsun bütün işlerin de hep böyle su gibi aksın ve yolunu bulsun diliyorum. Sevgiler.

• ⭐⭐

@mamudo Çok teşekkürler abi, ben ve eşim de çok memnun olduk :) Umarım bir gün tekrar yollarımız kesişir sizlerle :) Saygılarımla.

• @Revolter inşallah abi görüşmek dileğiyle :)

• @yusufalak sizin guzel haberlerinizi bekliyorum Yusuf Bey ( gereksiz streslerimiz sonucu guzel olacak insallah ) :)

• @Revolter sonunda çok beklediğim mülakat deneyimi gelmiş. Sürecin başından beri çabanızı ve araştırmalarınıza şahit olduğum için vizeyi alacağınızdan şüphem yoktu. Benim ve birçok talihlinin sürecinde olduğu gibi gerçekten planda yokken bazen istediklerimiz oluyor. Umarım aileniz ile birlikte sağlıklı ve kötü haberlerden uzak bir hayat yaşarsınız. Giriş deneyiminizi sabırsızlıkla bekliyorum ve Denver’a davet ediyorum. Aynı gökyüzüne bakacağız :)

• ⭐⭐

@Hope-Breaker Çok teşekkür ederim :) Sizin deneyiminizi okuduğumda eğer o gün gelirse ben de sizin deneyiminiz gibi olamasa da bir deneyim yazacağım demiştim kendime ki şükür o gün geldi sonunda :) Umarım bundan sonraki hayatlarımız bundan önceki hayatlarımızdan çok daha güzel olur, çok daha güzel şeyler barındırır içerisinde, bir gün Denver'de görüşeceğimize eminim, çok teşekkürler tekrardan :)

Benzer Başlıklar

• 33 Oy
    5k İleti
    602k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız.
  • green card başvuru bilgilerinde yanlış olması

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor! green card
    3
    0 Oy
    3 İleti
    4k Bakış
    Claudia J. MusluC
    @Muhammet-Shagylyjov, içinde söyledi: green card başvuru bilgilerinde yanlış olması Merhaba. Benim babam bu sene green card çekilişini kazandı. Bu arada ben ve babam Turkmenistan uyrukluyuz. Çekilişe katılırken babamın bilgileriyle onun adına ben başvurmuştum. Ama çocuk sayısını (3) bilgisini doldurduktan sonra, yaşım 21 den büyük olmasına rağmen diğer iki kardeşlerimle beraber kendi bilgilerimi de yazdım, bilgisizlikten doğduğum seneyi 21 yaştan küçük olacak şekilde (çünkü büyük dersem kabul etmiyordu sistem mantıklı olarak) yanlış doldurdum. Şimdi ise babam çekilişi kazandı. Ds 260 formunda benim ve kardeşlerimin ismi var, ve bilgiler doldurulacak. Siz ne dersiniz, nasıl olur, bu yanlış bilgi babamın vize alma sürecini olumsuz etkilermi, yoksa direk ret mi verirler? Etkilemeyecekse/etkileyecekse ds 260 formunu doldururken dikkat edeceğim husus var mıdır? Cevaplarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Sayın @Muhammet-Shagylyjov DS260 formunu doğru doldurmanız gereklidir. Yeşil karta başvururken girdiğiniz cevaplara göre siz de yesil kart hakkına sahip olabiliyorsunuz. Her durumda DS260 formunu doğru bilgilerle doldurmanız gerekmektedir. Vukuatlı nüfus kayıt örneklerinizden aile durumu ve yaşlarına bakacaklardır. Muhtemelen babanız yeşil kartı mantıklı bir açıklama ile alabilecektir ancak siz alamayacaksınız. Babanız yesil kartı aldıktan sonra belli koşulları gerçekleştiriyorsanız sizin için de yesil kart başvurusunda bulunabilir. Teşekkürler.
  • Hangi eyalet?

Eyaletler green card eyalet eyalet secimi
    92
    2 Oy
    92 İleti
    22k Bakış
    Peyk74P
    @ayvalik10, içinde söyledi: Hangi eyalet? @Peyk74 alabama başlığına da yazmışsınız. Buradan cevap yazıyım en yukarıda dünya şeklinde simge var oradan alabamayı bulunca o bölge de yaşayan tüm üyeleri görebilirisiniz. Onlara mesaj atarak iletişime geçebilirsin. Teşekkür ederim bakıyorum.
  • 11 Oy
    1k İleti
    205k Bakış
    P
    Herkese merhabalar, 2023 de greencardımı aldım fakat taşınmadım, tr de yaşıyorum. 2024 yılında re-entry permit sürecimi başlattım o da 2025 ekim ayı gibi 2 yıl olarak sonuçlandı. ben bu süre içerisinde 2025 eşimle türkiyede evlendim. Kendisi evlilikten önce turist vizesi almaya çalıştı ama ne yazık ki red yedi. Şu an hala türkiyede yaşıyor ve çalışıyoruz. fakat aile birleşimi ile ona da greencard aldırmak istiyorum böylelikle oraya taşınabiliriz fakat sanırım bunun için benim abd ye gidip yaşayıp çalışıp ona sponsor olmam gerekiyor. Bunu yapabiliriz ama burada bizim için en kritik olan şey süre. Şu an farklı ülkelerde aile birleşimi başvuru olan kişiler kaç yıl bekliyor acaba? Sanırım bunun kontrol edildiği tahmini başvuru süresi gibi bir site vardı ama onu bulamadığım için buraya sormak istedim. süre bizi çok korkutuyor ve bu yüzden cesaret edemiyoruz yıllarca ayrı yaşamaya
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

35

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k